Я стесняюсь спросить ,о каких рычагах в задней подвеске У60 идёт речь ? И какие ставить проставки .?
Что касаемо регулировочных сгонок , то в конструкции допущена одна ошибка ; в средине лучше делать гайку ,а винты на тяги ,хотя у самого стоит лет 8 такая точно конструкция и ни чего ни разу не открутилось не ослабло .
Ещё совет для начала опустите раздатку миллиметров на 25-30 и возможно доворачивать ничего не придётся .Этим страдают короткие патрули при лифте от 2" из за короткого кардана (если быть точным малого расстояния между флянцами РК иЗМ)
Стяжки можна виготовляти і так , як Ви описали. Якщо різьбові шпильки вставляти в реактивні тяги ( вони всередині пустотілі ) , то діаметр самої шпильки буде значно меньший, ніж діаметр тяги, а це не є добре. Сам отвір в реактивній тязі- є еліпсний (міряв) . і підігнати по ньому шпильку під запресовку неможливо. В стик варити-навіть не обговорюється.А якщо робити втулку ,яка буде насаджуватись на реактивну тягу ,і щоб з неї виходила шпилька , це фактично одне і те ж саме , просто піде більше матеріалу. Можна просто на самій тязі нарізати різьби, але для цього потрібно мати станок з великим прохідним діаметром шпінделя- типу труборіза ( я поки що такого не маю). Але це стосується тільки реактивних тяг . Тяги Панара , по своїй конструкції на 60-му Патрулю з двигуном 4.2 є криволінійні і повнотілі ( не труба). Тому і така конструкція стяжок. Я це не вважаю помилкою.
Стосовно роздатки: роздатка опускається на 12мм. Між рамою і підрамником, вставляється дропбокс , який виготовлений з листового металу товщиною 12мм. Вірніше роздатка не опускається , а вивертається разом з коробкою та двигуном на подушках.Чи добре вивертати все в зборі - не знаю. Думаю ,що для подушок не дуже добре.
Задній міст все рівно потрібно вивертати, оскільки фланець кардана заднього моста ( теоретично) ніколи не стане в паралель з фланцем роздатки.також нижні шпильки кріплення задніх амортизаторів необхідно поставити в їх ізначальне положення.