Ужгородці, відгукніться... скільки вас екіпажів?
Чи можна на хвіст комусь з вас впасти з трішки підготовленим Геліком на сільверах 33х?
Щоправда я тільки на перші 2 дні...
По моей информации, будет 15-20 машин.
Отправлено 01 May 2016 - 01:39
Отправлено 04 May 2016 - 09:20
Як ,що природній то нехай буде, головне, що б не було стихійним, ну типу "торнадо", "цунамі"-бо то страшенна сила!!!
Щось ця гілка напів-дохла, мабудь усі готуються, де хто ще редуктор моста заднього розбирає, де хто ще площадку під лебідку варить, є люди які ступіцу шукають,корочше процес йде!
Наша колона планує вирушити о 8.30 завтра з Воговської заправки що за мостом "Лань що біжить", їдемо у Писанкову Коломию , там куітуснуємось з Коломийськими жиперами і вирушаємо на Франківсь ,-знову злиття колон і у складі приблизно 25-27екіпажів рушаємо на старт "КК", а там зустріч старих та нових друзів, , посиденьки -говореньки до ранку, а уранці старт і почалось.......
Отправлено 04 May 2016 - 11:28
Отправлено 04 May 2016 - 12:53
полный тунец прийдется взять шлем кальчугу и меч двуручник
ВАДЯ утром выезжаю в 8.00 пойду через ЛЬВОВ
незнаю попаду ли на старт но всегда на связи
думаю пересечемся
![]()
![]()
як побачиш велику колону не бійся -це ми, а може до нас ще хтось приєднається , ми так і підемо по кордону колоною 50машин усі разом це ж класно
Отправлено 04 May 2016 - 21:38
Ну, раз пошла такая пьянка, то мне, пожалуйста, крайний комплект, залежалый такой, припыленный, вроде как ФБЕЛ на 10" дисках.
А ты таки подумал,ШО я их уже продал?)))
як побачиш велику колону не бійся -це ми, а може до нас ще хтось приєднається , ми так і підемо по кордону колоною 50машин усі разом це ж класно
Ще з десяток візьмете???10 туди,10-сюди вже й не помітие))) ![]()
Отправлено 04 May 2016 - 21:51
Отправлено 05 May 2016 - 04:15
Было как-то наш лагерь волки окружали!))) Кто в теме, я если что с Шаманом буду ходить по нужде, если что он сможет защитить)))вечер перестает быть томным ))))))
http://karpaty-ua.or...a-cheloveka.htm
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей