не пойдёт на такое не президент ни рада, чтобы отменить выборы, только если, не дай бог , начнётся братоубийственная война, а а ты почему думаеш, что у нас начнётся диктатура ?
Повідомлення відредагував gorrets: 31 January 2014 - 15:37
Відправлено 31 January 2014 - 15:36
Повідомлення відредагував gorrets: 31 January 2014 - 15:37
Відправлено 31 January 2014 - 15:47
Вариант 1: Раду президент распускает, депутаты лишаются не прикосновенности, на не угодных открываются уголовные дела, и на выборах (как вариант) Янукович и Медведчук. Где здесь диктатура? Всё по закону. Как нам на выборы подсунули Кучму и Симоненка.не пойдёт на такое не президент ни рада, чтобы отменить выборы, только если, не дай бог , начнётся братоубийственная война, а а ты почему думаеш, что у нас начнётся диктатура ?
Відправлено 31 January 2014 - 15:51
Это равносильно самоубийству, сейчас выход по моему только досрочные выборы, которых боится и опозиция и президент, но деваться некудаВариант 1: Раду президент распускает, депутаты лишаются не прикосновенности, на не угодных открываются уголовные дела, и на выборах (как вариант) Янукович и Медведчук. Где здесь диктатура? Всё по закону. Как нам на выборы подсунули Кучму и Симоненка.
Имею ещё несколько вариантов.
Но ты вопрос не раскрыл. От куда уверенность???
Відправлено 31 January 2014 - 16:00
Очень хорошо сказано!Еще один взгляд на Майдан из ближнего зарубежья :
http://www.rosbalt.r...31/1227488.html
Відправлено 31 January 2014 - 16:45
Повідомлення відредагував Nat: 31 January 2014 - 16:46
Відправлено 31 January 2014 - 17:43
Відправлено 31 January 2014 - 17:48
Відправлено 31 January 2014 - 19:02
Командор,ссилка не працює. І ще одне, це коли знімалось?
Коли шефи по попі надавали за тих самих журналістів та тих голих будівельників з козаком? То це фігня.
Відправлено 31 January 2014 - 19:16
При чому тут годи до мого поста про журналістів!? Чи нам зачекать годи, Яник прозріє і ми тоді заживем? Чи прозріння десь в Америці якогось дяді обозлило Росію? то проблеми Росії і того дяді. Піди в Поляків чи чехів спитай. Що їм це принесло. І я точно знаю. вільно говорю на їх мові- ЇМ НАСРАТЬ НА ЧІЄСЬ ОБОЗЛІННЯ.Для Руслана, и не только. Иногда для прозрения нужны годы. Я уже не говорю о смелости и самокритике.
Вот пример такого прозрения уважаемого, опытного и умного человека. http://www.inforos.r...n=view&id=36550
Відправлено 31 January 2014 - 19:47
При чому тут годи до мого поста про журналістів!? Чи нам зачекать годи, Яник прозріє і ми тоді заживем? Чи прозріння десь в Америці якогось дяді обозлило Росію? то проблеми Росії і того дяді. Піди в Поляків чи чехів спитай. Що їм це принесло. І я точно знаю. вільно говорю на їх мові- ЇМ НАСРАТЬ НА ЧІЄСЬ ОБОЗЛІННЯ.
Андрій вернись до нас з другої планети- тут мова про майдан, владу, та чому ми до цього дожились. І мені точно накакать на якогось старого політика, який і досі воює в "холодній війні" з Росією. Далі по темі.
Не спатиму, чекатиму коментар на це відео від gorrets, Водітель, Кримчанина Морзе і всих тих хто вірить що таку "демократію" можна змінити на виборах, чи навпаки вона класна і не треба нічого міняти в цій державі.
Відправлено 31 January 2014 - 20:00
Янукович и иже с ним- плод СИСТЕМЫ, которую мы вскармливали, продавая голоса за 1 кило гречки и будь ЛИБО кто на его месте на выборах, был бы не лучше и не хуже, а таким же узурпатором власти судебной, карающей и законодательной. И не нужно забывать, что те же суды при Йуле были ручными, как и Кабмин, ей просто чуть не хватило, чтоб быть на месте Яныка, хотя ставку она сделала на ВСЕ или НИЧЕГО.Не срите на голову своему НАРОДУ и никто к вам не приедет.
С чего взяли, что эта власть мною любимая? Эта власть лично мне ничего хорошего не принесла..А всё что вы перечислили выше ваша любимая власть уже сделала.
Вы хоть сами можете ответить на свои вопросы?Я вас умоляю, вы хоть сами верите в то, что пишете?
Ответьте на вопросы заданые мной ранее, а потом поговори про запад и Европу.
Відправлено 31 January 2014 - 20:37
Відправлено 31 January 2014 - 20:59
да я за власть, а ты за безвластие за анархию ? если ты имел ввиду что за яныка, так ты мне покажи, где я про это говорил, про количество пострадавших журналистов откуда дровишки, ВОВ не считали погибших ?gorrets, друже, не подумай що хочу обідити, просто хочу понять, чи то зрозуміть людину яка за власть. От з одним моїм другом і твоїм однодумцем який теж тут захищає щось, все ясно. Я йому в очі казав що ти "Баба яга втилу врага". Він для того щоб самосвердитись чи то виділитись в толпі, він зай має позицію проти. Наприклад 100 людей каже чорне, він казатиме біле. Всі кажуть ми за мир в світі, він буде за війну. При чому цитувати всих відомих і не відомих класиків. Ім"я не пишу, знаю він на мене не обідиться, ми друзі і він добре знає мою прямоту.
А от скажи ти, чим ти руководишся, що бачиш класного в цій владі? Ладно там корупція глухість до проблем народа президента і т.д. І коли ти пишеш за класний беркут. так ти думаєш про те що за 100 останніх років на жодній війні на планеті Земля не постраждало такої кількості журналістів як у наших безпорядках (заміть не війні). Ти розумієш шо ВВ і Беркут захищаючи "правопорядок" не мав в тилу жодного даже російського журналіста? З усього світу журналісти були посеред "бендеровців, нацистів, фашистів і прочої уголовщини". Ти подумай, (тільки відписуй не спонтанно) і скажи нам, може справді менти таки були проти народа, а уголовщину захищали?
и что ты этим мне хотел сказать ? к чему ? выборы подтасуют, законы не работают, с майдана не уйдём, на переговоры не пойдём всё равно обманут, законы исполнять не будем, это конструктивизм или дорога никуда ....Не спатиму, чекатиму коментар на це відео від gorrets, Водітель, Кримчанина Морзе і всих тих хто вірить що таку "демократію" можна змінити на виборах, чи навпаки вона класна і не треба нічого міняти в цій державі.
0 користувачів, 7 гостей, 0 прихованих користувачів