Posted 16 February 2011 - 16:20
Придлагаю всим поїхати на цинтральну площу Львова чі Ів. Франківська ( в західну Укр), і спокійно обсудить зі мною в голос, Бендера фашист, чі герой України...
Уявили всі? От так я тут, як Ви (Ви, це не всі, це ті що думають що він таки ворог) там.
І не кип"ячусь я зовсім. Я просто не в тей час, і не на тому містці, чі не на тому форумі.
В назві: "Отвєт ви ВСЬО ЄЩО ГОВОРІТЄ на Ураінском язикє?" УЖЕ 100% ЗАЛОЖЕНИЙ РЕАЛЬНИЙ КОНФЛІКТ!!!
Краще закрийте цю тему, і давайте думать за те любиме, що нас тут всих, русько-українсько мовних, зібрало - за 4х4!!!
Мабуть і так… мабуть, перед тім як захищати РІДНУ мову, треба трохи навчитися граматиці … вивчити краще, так мовити, цю рідну мову. Щоб писати без помилок …
А словами ми тут теж можемо крутити…
Ви, шановній, прочитав усі повідомлення так і не зрозуміли, що мова їде не про те, що ми «до сих пор разговариваем на украинском языке», а про те, що треба бути толерантним до різних мов, у тому числі і до цієї, для Вас, вельмишановний, ненависної «собачої» мови. Я, наприклад, не бачу, яку я несу загрозу для України, де я вже мешкаю та працюю з дня розпаду СРСР, тім, що розмовляю російською… Чи буде у нас друга державна мова, чи її не буде, мені якось так… по барабану… Я і той володію, та й цей володію. В нас і зараз одна державна мова – українська, на роботі я пишу документи, листи, завдання, позови, клопотання та інше, українською, в судах спілкуюся українською, а дома та з іншими особами спілкуюся російською, у тещі, де теща, сестра дружини, чоловік сестри дружини, та всі - спілкуються українською. Там я теж ними спілкуюсь українською… ну ї де тут загроза державі?
А загроза державі, на мій погляд, у тому , що ми на цьому ґрунті різних мов, різних поглядів на життя та на «огидну російську пику» чи на «противную украинскую морду», будемо один-другому чуби драти та у печінку буцати…
Ось Вам і громадянська війна. Ось Вам і кінець Україні як державі. Якщо Ви, шановний, маєте собі ціль саме таку – громадянську війну, та щоб усі москалі узяли чемодан та геть поїхали на вокзал і до Росії, то тоді так… Ви не на тому форумі. Ні… я мабуть сам піду з такого форуму, а Ви залишайтеся собі… А якщо Вам, як і мені, найважніше не те, на якої мові розмовляє людина, а на те, яка він собі всередині людина та чи зможу я на нього покластися у важкий момент (та він так саме на мене) – от тоді Вам ї буде «респект и уважуха».
-
lisa and Rumer likes this