Частичная победа тебя не устраивает, и ты хочешь абсолютной победы с полным разгромом РФ
Хочу конечно!)
Но и частичная меня устраивает, вероятно...
А какая она эта "частичная"?
Расскажешь свои фантазии?
А потом пути их реализации?
Отправлено 22 June 2025 - 18:53
пиар пуще неволи. То что можно цезарю, нельзя пекарю. засветили склады, получили прилеты. Отвечать будут или нет? А на большевике еще повезло, что так отделались, с учетом расположенмя недалеко жилья... мдаааа
О, так цензурирование включили, ну круто, значит уже и демократия в расцвете и скоро уже перемога.
youtu.be/875LeJOAYtg?si=d0vEIJmLAn6I4uZu
Сообщение отредактировал Eduardo: 22 June 2025 - 19:01
Отправлено 22 June 2025 - 19:21
Отправлено 22 June 2025 - 20:23
Павел Щелин (через VPN) :
https://youtu.be
/_axpMFRJJgg?si=XC3lI1U_jlVOvJZG
У меня что то с компом??? Или...
Отправлено 23 June 2025 - 10:24
пиар пуще неволи. То что можно цезарю, нельзя пекарю. засветили склады, получили прилеты. Отвечать будут или нет? А на большевике еще повезло, что так отделались, с учетом расположенмя недалеко жилья... мдаааа
О, так цензурирование включили, ну круто, значит уже и демократия в расцвете и скоро уже перемога.
youtu.be/875LeJOAYtg?si=d0vEIJmLAn6I4uZu
Це сюр якийсь(
прит.png 130.91К
0 Количество загрузок:
"нєвiнаватая-я"
Чмут - публiкує фото 16-го.
Прилiт - нiч на 17-го.
"совпадєнiє" мля?
Притула - це все фейк, бо фото старе.
Ясєн хрiн що русня подивилася на цю публiкацiю, та й вирiшила що в НАУ щось на кшталт їхньої "алабуги", ну або дiйсно склад.
Могли б вже визнати косяк. Огиднi...
Отправлено 24 June 2025 - 11:03
"Кирило Верес нiколи не фантазував про кордони 91-го i 14-го"
Стратегія Вереса - "щоб мої бійці в окопах не гинули". Ставить життя бійця у пріоритет, і говорить про це вже роками.
Чітко за пунктом 2 – Вижити.
Screenshot 2025-06-24 at 10-56-25 Война и все что с ней связано - Сторінка 123 - Наша безопасность.png 256.83К
0 Количество загрузок:
Про капітуляцію – жодного слова.
А "часткова перемога" в рамках того, що нас не цiлком захопили - згоден, цілком прекрасна.
Крім того, що нiяк не зупиняє війну.
Якось дивно, нi? Типу перемога є, а війна триває.
То ще раз:
Чи той Ельхан не розповідав у подробицях про шляхи припинення війни?
Ні?
Верес теж.
Я також хз.
ТО про що мова?
p.s. А з чого ти раптом інтерв'ю з людьми став дивитися, а не з чортами? Чи тiльки заголовок прочитав?)
Отправлено 25 June 2025 - 15:48
Достаточно убрать.
P.S.
Канцлер Германии Фридрих Мерц заявил, что конфликт в Украине "не решить военным путем"
Ну и что поменяется, война сразу закончится - войну начал Зеленский? Может лучше путлера сначала убрать, а потом уже можно и Зеленского и трампа заодно
Отправлено 25 June 2025 - 21:03
Сделают выборы, уберут Зе. Войну локализуют, сделав АТО 2.0 и все будут довольны?
Русня буде перти до поки може.
Пуйлу трохи бiльше нiж пох, на те скiльки здохне оркiв.
Саме тому НЕ може бути (станом на зараз) нiяких планiв.
До чого той Зе з виборами? то мрiя ворога, з метою скористатися полiтичною нестабільністю та захопити Україну.
Русня теж розумiє, що нiякого "проруснявого" політика ми не оберемо.
Яник втiк - Криму хана.
Пороха обрали - той на Донбас та Крим забив. Договорнячкi з мертветчуком... воно скакнуло на майдановий жовтий трактор щоб бабло мутити, а не землi звiльняти.
Зе обрали - щоб не старий совковий політик та типу щоб не крав. Та щось не дуже якось вiн (м'яко кажучи) передвиборчу програму виконував з 19 до 22 роки...
Руснявi топили за Зе на виборах))) -забули? навiть ролiки знiмали з порєчiнкой та гойдой в потягу.
Переконали усiх ватникiв типу "тимофєiч" за Зе голосувати, розраховуючи що той зіллє державу при першому шухєрє.
Але ж не так сталося як бажалося.
"Войну локализуют" тiльки коли русня вiдчує неможливість йти далі...
Типу "погодяться" на припинення вогню та перемир'я.
А наши "союзники", ймовірно, будуть раді відразу припинити допомогу, без якої добити русю самостійно ми навряд чи зможемо.
Станом на зараз - нас використовують як щит Європи.
Надати достатньої допомоги для перемоги Європа поки що не може.
А США, як завжди, не хоче.
Китай теж все влаштовує - експансія рашки продовжується успішно.
Отже.
Ті хто хотів би нам допомогти - у потрібному обсязі не можуть. А ті, хто можуть – у повному обсязі не хочуть.
Нам залишається лише триматися.
Можна обговорювати райдужні плани на розбудову власного ВПК із залученням грошей європейців.
Навіть кроки в цьому напрямку начебто робляться.
Але урочисто говорити про успіх цих заходів поки що зарано.
Отправлено 25 June 2025 - 21:45
А ты во что?
В заговор инопланетян, плоскую землю и... троеточие?)
Самое печальное, что интернет уже давно стал не местом для " обсуждения", а местом для " оскорбления". Я бы сейчас конечно мог пару "фразких слов" сказать, но не буду опускаться до твоего уровня. Даже знаю что ты ответишь. Я же про Nokia у тебя не просто так спрашивал.
Сообщение отредактировал ANRI: 25 June 2025 - 21:55
1 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей