Жив той кнурик в таких нетрях верболозу, що тільки по пластунські лазить, і навіть від собак на чисте не вибігав. Довелось з дерева виглядать коли він піде на черговий фінт.....А що Ви ...на дереві робили???
Сезон охоты 2010 !
Posted 23 December 2010 - 20:58
Я сам считал что закрылся, но в связи с изменившимися обстоятельствами перезакрывать буду в субботу загонное копыто. Знаю, что некоторые ув.товарищи на дальний кордон поехали, думаю после выходных будут отчеты.Ну, охотнічки, чо притихли!? Закриття ж на носі! Чі вже всі по угіддях роз"їхались? Я в прошлу неділю добув козлика, в суботу нестрельнув даже, якщо несчитать постріли чаркою...
До речі в мене закриття, тільки по копиту. На лиса ще цілий місяць!!!
Posted 24 December 2010 - 19:14
Ха! Ти спробуЙ таке на юахантері написатьВот так всегда, все позакрываются, и потом приходится все делать самому.
![]()
![]()
Продленка, санотстрел, хищник и т.д и т.п.
![]()
Posted 26 December 2010 - 10:19
то Шампань
На уахантере все такие пушистые, аж противно. Зато в личке много интересного открывается.
Posted 26 December 2010 - 18:58
Posted 27 December 2010 - 17:41
- Ohotoved likes this
Posted 27 December 2010 - 18:11
Понятное дело компания,баня,пиво-водка и всё такое,закрылись одним словом
Posted 27 December 2010 - 21:53
При этом отдельно показали (снято явно где-то раньше телефоном): стоит себе лось на просеке, выстрел, видно отверстие в плече (из которого пошел дымок), лось стоит на месте, но надрывно стонет(!), второй выстрел, лось начинает идти, покачиваясь, заваливается и, наконец, падает на землю.
Вот каким нужно быть че-ло-ве-ком(?), чтобы убить в упор (или не в упор) беззащитное животное или птицу ради забавы (а не ради пропитания и не защищаясь)? Каждый день утром и вечером гуляю в лесу с собакой, часто вижу всякую живность, в том числе и кабанов, и лосей, и думаю, вот как можно убить вот это, или это, или это существо…
И не надо про квоты и санитарный отстрел. Джипов, вертолетов, GPS, ПНВ и побольше бухла в 2011 и далее - в помощь.
- Микрик likes this
Posted 28 December 2010 - 19:34
Це було в нас в Черкаській обл. На подібний манер був написав і Важняк. Одтвічу обом. Коли людина, геть далека від полювання, чі від свиноферм, курятників і т.д., їсть ранком бекон, чі курочку, чі носить натуральний светр, чі кожані туфлі, чі ремінь, полюбляє шашличок, спить на натуральній подушці, купує своїй коханій мєх, короче купує і вживає це все із задоволенням, і в той же час засуджує тих "падлюк" що вбивають биззащитних существ... Короче грубить небуду. Скажу так, замовник вбивства завжди отримує в 2 рази більший строк ніж вбивця!!! Як нам "падлюкам" і горіть в пеклі, так набагато меньше ніж вам!Сегодня в выпуске ТСН рассказали, что в (…) области убили последнего лося-самца, а накануне, несколько дней назад, убили самку. Больше там лосей не осталось. Убийцы бежали на джипе, их с помощью ДАИ задержали, но один таки вырвался и сбежал, а второго взяли. До трех лет или до ста минимумов, говорят.
При этом отдельно показали (снято явно где-то раньше телефоном): стоит себе лось на просеке, выстрел, видно отверстие в плече (из которого пошел дымок), лось стоит на месте, но надрывно стонет(!), второй выстрел, лось начинает идти, покачиваясь, заваливается и, наконец, падает на землю.
Вот каким нужно быть че-ло-ве-ком(?), чтобы убить в упор (или не в упор) беззащитное животное или птицу ради забавы (а не ради пропитания и не защищаясь)? Каждый день утром и вечером гуляю в лесу с собакой, часто вижу всякую живность, в том числе и кабанов, и лосей, и думаю, вот как можно убить вот это, или это, или это существо…
И не надо про квоты и санитарный отстрел. Джипов, вертолетов, GPS, ПНВ и побольше бухла в 2011 и далее - в помощь.
Чі може хто скаже що на те ту курку і вирощують!?? Так я ту качку бачу первий раз і в неї 99 шансів від мене втекти, а в мене 1 шанс в неї поцілить! А скільки шансів в того бройлера, якого пічкають всякою хімією, щоб за 3 місяці його забить!!?? Мало того, кожин бройлер є рахіт (це така хвороба через кальцій, в якій кістки недоганяють ріст тіла) вони перестають ходить через місяць, сустави їхні опухають, це таки мабуть болить неймовірно! А все для чого? Для того щоб той самий AL-X8 чі Важняк нею поласував, і всих Мисливців, Птицьоводів, Свиноводів іт.д., і сказав: " Какой красавец, бил, зачєм било убівать!?"
Дуже прошу непродовжувать дискусію. Був пост, маєте відповідь. Крапка.
Це було в нас в Черкаській обл. На подібний манер був написав і Важняк. Одтвічу обом. Коли людина, геть далека від полювання, чі від свиноферм, курятників і т.д., їсть ранком бекон, чі курочку, чі носить натуральний светр, чі кожані туфлі, чі ремінь, полюбляє шашличок, спить на натуральній подушці, купує своїй коханій мєх, короче купує і вживає це все із задоволенням, і в той же час засуджує тих "падлюк" що вбивають биззащитних существ... Короче грубить небуду. Скажу так, замовник вбивства завжди отримує в 2 рази більший строк ніж вбивця!!! Як нам "падлюкам" і горіть в пеклі, так набагато меньше ніж вам!Сегодня в выпуске ТСН рассказали, что в (…) области убили последнего лося-самца, а накануне, несколько дней назад, убили самку. Больше там лосей не осталось. Убийцы бежали на джипе, их с помощью ДАИ задержали, но один таки вырвался и сбежал, а второго взяли. До трех лет или до ста минимумов, говорят.
Чі може хто скаже що на те ту курку і вирощують!?? Так я ту качку бачу первий раз і в неї 99 шансів від мене втекти, а в мене 1 шанс в неї поцілить! А скільки шансів в того бройлера, якого пічкають всякою хімією, щоб за 3 місяці його забить!!?? Мало того, кожин бройлер є рахіт (це така хвороба через кальцій, в якій кістки недоганяють ріст тіла) вони перестають ходить через місяць, сустави їхні опухають, це таки мабуть болить неймовірно! А все для чого? Для того щоб той самий AL-X8 чі Важняк нею поласував, і Мисливців, Птицьоводів, Свиноводів іт.д., сказав про них: " Какой красавец, бил, зачєм било убівать!?"
Дуже прошу непродовжувать дискусію. Був пост, маєте відповідь. Крапка.
- podvodnik, Топор, Petr and 2 other like it
Number of users reading this topic: 1
0 users, 1 guests, 0 hidden users