вот оно как, Михалыч...
Даааа... Згадалось і своє, прошлий рік гоним кукурузу, чую мій драт метрів за 100 драку з свиньми заказав, поки туди біг, то вже чую собака кричить гвалт спасайте! Вибігаю, дивлюсь поле битви, метрів 10 квадратних, а на ньому точно і не знаю стільки свиней, але всі стоять рилами в центр, і зризуть мою собаку, пес і кричать перестав, мовчки клацає зубами, бореться за своє життя. Я стріляю в найближчі дві задниці, ці задниці пригають в перед, в цю бреш вискакує пес, а за ним литить в одному прижку з отритою пастю і з такими маленькими і "злими" глазками мамаша! Коли я нажав на курок непомню, але вона рухнула рилом мені на ліву ногу замертво (на стволі і в стволі і на мені були її мозги). В цей момент позад мене ще один постріл, і вискакує ще Сашко, і як в Американських бойовиках, ми впираємось спина до спини, сволами в різні боки, і крутимось, а свині осьо, в кількох метрах. в кукурузі, там все гуде, кохкає і хрокає, Саня кречить мені- "ЯКОГО ТИ НЕ СТРІЛЯЄШ"!!! Я тож кричу- "НЕ БУДУ, БО В МЕНЕ ОСТАЛОСЬ ТІЛЬКИ ДВА ПАТРОНА"!!! А він кричить шо тільки один (в нього двустволка) Я кричу - "ДАВАЙ БУДИМ КРИЧАТЬ" І ми- ААААААААААА, АААААААААА, і чуєм, раз, і пішла волна від нас... Так і було два кабанчики кілограм по 100, і мамка десь за 250. Так я після того ще десь днів три всім давав потрогать себе за горло, ну тіпа який я мужик, бо ніяк неміг ковтнуть назать свої яйця, і чуйвство це, я запам"ятав на все життя!
А тут медвідь, та ще не різко з кукурузи на тебе вискочив, а біжить по чистому тебе з"їсти, тут не тільки яйця підтягнуться до горла, тут і задниця без зубів штани зжує!