Иногда нужно не побеждать — а не исчезнуть. И если власть этого не понимает, её цена — страна."
Это надо тупину в ухо, прям на параде, в мегафон огласить)
Posted 08 May 2025 - 11:07
Message edited by Timofeevich: 08 May 2025 - 11:08
Posted 08 May 2025 - 21:27
Но там война была, войной. Не было столько "договоряков".
А тут же целый спектакль, где по итогу - даже крайнего не найдёшь.
Жалко, что за последние 150 лет, начиная от Первой Мировой.... Яростные патриоты, так и не видят настоящих "бенециаров".....А потом нации и исчезают.... Печаль..
Posted 08 May 2025 - 21:59
Юрий... Не поможет.... Если 70 лет прожили и ничего не поняли.... Нужно как то самому интересоваться... А не ждать ...
Вот тебя и спрашиваю, если ты знаешь истину расскажи мне, проясни ситуацию мне старику.
Или все так секретно, что только ты можешь эту страшную тайну знать
Posted 08 May 2025 - 22:16
Вот тебя и спрашиваю, если ты знаешь истину расскажи мне, проясни ситуацию мне старику.
Или все так секретно, что только ты можешь эту страшную тайну знать
На самом деле, все так секретно...... У тебя просто нет желания , что то больше знать "телевизора"... Ты вспомни себя, как ты высмеивал людей 5 лет назад По поводу прививок... Память старческая???. Разжевывать тебе уже поздно... Если вдруг чего, то админы, баньте меня.... Чтобы не было соблазна, отвечать таким старикам....
Posted 08 May 2025 - 22:28
Як завжди...
Це ж було вже))) в якійсь іншій темі.
типу:
я такі таємниці знаю, ТАКІ !. нє, ОТАКІ!
але нікому не скажу))) ви все одно не зрозумієте, не дано, не ваш рівень...
Макс, ты там в теме про электровнедорожники, перешел на мову оккупанта... Що трапилось??? Треба бути послідовним...
Posted 08 May 2025 - 22:54
А повідомленням раніше – укр мова. Ну, то й що з того?)
Для довідки:
Міжнародна мова - мова, що використовується для комунікації значною кількістю людей по всьому світу.
Шість мов — англійська, арабська, іспанська, китайська, російська та французька — мають статус офіційних мов ООН.
Моєї доцi днями виповниться 6 років. Вона спілкується українською та російською, за настроєм. Іноді вимагає виключно українську)
У садку в неї – укр онлі. (хоча завідуюча дитсадка – з Донецька як і я, з 2014-го київська).
Додатково дитина вчить англійську та китайську.
Виросте, маючи знання рідної мови + половину офіційних міжнародних - матиме більше шансів досягти життєвих успіхів.
p.s. Мова не належить окупантові. Йде вiн за кораблем. Вона міжнародна!
Це не суперечить і не скасовує застосування/розвиток української.
Message edited by Cardon: 08 May 2025 - 22:54
Posted 08 May 2025 - 23:16
Цікаво.
Я щось не спостерігаю якіхось "столько договоряков".
Що саме маєш на увазі? відкрий мені очі)
Это ж не чистая монета, а предположение... Тогда не было таких "информационных" войн как сейчас.
Жалко, что за последние 150 лет, начиная от Первой Мировой.... Яростные патриоты, так и не видят настоящих "бенециаров".....А потом нации и исчезают.... Печаль..
Опять же, чисто гипотетически
p.s. Мова не належить окупантові. Йде вiн за кораблем. Вона міжнародна!
+1. Ця мова була і задовго до них...
1 users, 4 guests, 0 hidden users