Рома. Вы бы так сильно не "афишировали".. ..
Сообщение отредактировал ANRI: 06 May 2025 - 21:29
Отправлено 06 May 2025 - 21:28
Рома. Вы бы так сильно не "афишировали".. ..
Сообщение отредактировал ANRI: 06 May 2025 - 21:29
Отправлено 06 May 2025 - 21:51
Эдуард, все, що Ви тут написали, можна було б якось сприймати... якби не одне але.
Всі ваші повідомлення та вислови підтримки останнім часом виключно на користь руснi.
Остаточно скотившись до рівня тимофєїча, представником оппозиции стати не можна. І виглядати таковим не вдасться.
Якщо щось виглядає як качка, плаває як качка і крякає як качка, то це, мабуть, і є качка.
Саме тому i шелест - сепар. Я раніше викладав відео, де воно орало "за відділення луганди", а не як ви висловилися "засвітилося на мітингу". Це не одне й те саме.
І гості його переважно відповідні, та аудиторія. У коментах - люта масова ненавісність до України під кожним видосiком!
І якщо його (та й подібних до нього) своєчасно за подібне не покарали, то це недоопрацювання правоохоронних органів. Які під патронатом наближених до пороха з 14 року взагалі не займалися цими зрадниками.
Такого рівня черв'яків – ігнорували. З рівнями повишче – справи мутили. Та й з 19-го року... майже нiчого не змiнилось, нажаль. Та взагалi хто за них що пам'ятав.
У 22-му де хто одразу втік, iншi тихенько і обережно погавкували.
Та з 23-го ця чернь повилазила знов, відновила та/або посилила свою антидержавну діяльність!
саме Ви цьому сприяли, що добре просдідковувалось коли раділи притискам за релігійними принципами, кричали ату "зрадникам", підтримували неконституційні і незаконні дії влади
Та яка нах релігія? рпц це не про релiгiю!
Але ж ви впевнені у зворотньому))
В Україні – християнство 76%. Також на території країни існують такі конфесії як іслам, католицизм, протестантизм, іудаїзм, буддизм...
То яку ВIРУ хто й коли заборонив а я ще й це пiдтримав?
Я розумію, що чим надалі, то важче.
У скабеєвої в ефірі так і говорив (шахназарів начебто) – коли влада в Україні не зможе забезпечувати народ теплом, водою, електроенергією – народ покличе ту владу, яка йому це запропонує (тут зауважте – запропонує, а не надасть))))
Це ефір осені 22-го, коли почали бомбардувати енергоструктуру України. Терором вони сподівалися зламати нас тоді.
Наразі ставку зроблено на внутрішнє розхитування.
Ви сильно помиляєтеся, якщо думаєте, що я не бачу (або не хочу бачити) внутрішні проблеми в країні.
У моєму сприйнятті критично важливо утримати зараз державність - це єдиний спосіб відбитися! (нагадаю, саме майже не маючи державності, ми втратили Крим.)
Зараз, все частіше, наша влада пропонує перемир'я/припинення вогню тощо. Публічно, на весь світ.
Після настання режиму "припинення вогню" перспектива виборів в Україні одразу перестає бути примарною.
АЛЕ.
До цього дня ми маємо зберегти державність за будь-яку ціну!
Ось моя позиція викладена, мій ворог пріорететно визначений, я роблю що можу для боротьби з ним.
Ну, ок. Зайдемо з іншого боку. Внутрішній ворог, як ви пишете - страшніший за русню.
А як боретесь Ви із цим найстрашнiшим, за вашою ж версією, внутрішнім ворогом?
Чи є якась стратегія?
Я дiйсно не розумію...
Пропонуєте майдан чи що?
Отправлено 06 May 2025 - 21:59
самий "залайканий" комент:
Screenshot 2025-05-06 at 22-53-33 Анти ТЦК в TikTok.png 47.59К
0 Количество загрузок:
Мля, от я можна так тупо не бачити, що вами маніпулюють?
а, ну може саме в тиктоці інше сприйняття реальності))
Отправлено 06 May 2025 - 22:19
самий "залайканий" комент:
Screenshot 2025-05-06 at 22-53-33 Анти ТЦК в TikTok.png
Мля, от я можна так тупо не бачити, що вами маніпулюють?
а, ну може саме в тиктоці інше сприйняття реальності))
Макс, Вас очень тяжело понимать... При всем уважении...
Отправлено 06 May 2025 - 22:47
Про причины уничтожение украинской книжки - я просто в ахере, чесно. Это ппц. Дежавю...
Загуглив причини
Проблеми автору "будиночка мрії" підкинула якась Анастасія Муравицька.
Найцікавіше, що вона раніше вже подібне робила з іншою книгою "Маленький козак" іншого автора.
Якщо намагатися бути об'єктивним – є два варіанти:![]()
Або Муравицька реінкорнація фаріон. Ну або авторки (от прям обидві при чому) такі ж українки як, наприклад, шелест)))
Заплутана історія.
Потрібно глибше копати...
Макс, Вас очень тяжело понимать... При всем уважении...
от яК можна
мало б бути написано
Отправлено 06 May 2025 - 23:01
Загуглив причини
Проблеми автору "будиночка мрії" підкинула якась Анастасія Муравицька.
Найцікавіше, що вона раніше вже подібне робила з іншою книгою "Маленький козак" іншого автора.
Якщо намагатися бути об'єктивним – є два варіанти:
Або Муравицька реінкорнація фаріон. Ну або авторки (от прям обидві при чому) такі ж українки як, наприклад, шелест)))
Заплутана історія.![]()
Потрібно глибше копати...
от яК можна
мало б бути написано
При всем моем понимании.... Как то все " запущенно"......
Отправлено 06 May 2025 - 23:11
Сообщение отредактировал Eduardo: 06 May 2025 - 23:13
Отправлено 07 May 2025 - 00:26
Максим, все что повыше в очередном длинном посте написали можно было бы как то понять, если бы не одно но. Ваши сообщения в основном на поддержку внутреннего врага, а значит на руку и внешнему. Как ни странно, при всей патриотичности. Потому что разьединение нации приведет страну к краху, потоу что поддерживаете тоталитаризм и диктатуру, которые помножили на ноль законы и раскачали неравенство до невиданных размеров, привели к издевательству над народом, мракобесие торжествует и видите везде врагов и предательство. Не буду это аргументировать, я это делал много раз, но все впустую. Поэтому я заканчиваю дискуссию в стиле "сам дурак" с Вами ввиду её дальнейшей бесперспективности и нежелания это делать дальше. Всех благ.
Проще слиться, чем конкретикой ответить на три последних вопроса из поста 2143, да?)
а НЕ в стиле "сам дурак" ок?)
Мои сообщения, в основном, на поддержку проУкраинской позиции.
Между "поддерживаете тоталитаризм и диктатуру" и вынужден терпеть ради того чтобы не про***ть страну русне - разницу ощущаете, это точно одно и тоже?)
Вопрос риторический...
Знаете что хочу добавить...
Мы люди.
Наше восприятия действительности, отношение к вещам и сегодняшним событиям, складывается на основании событий, произошедших с нами на жизненном пути.
Окружающие нас люди на этом пути, наблюдения + анализ произошедшего и последствий, с годами, отражаются в сформировавшемся мнении.
Макс, ты скоро и сам все поймешь..... "Время лучший доктор"
Мог бы сказать тоже самое. Но.
Лояльность к условным "пушкиным" и прочему "руцкому миру" обусловлена не пониманием и/или не принятием негативных процессов, которыми русня насыщает все народы, до которых только может дотянуться.
Вот только времени в этом контексте больше нет. Ну у нашего поколения.
Или выстоим, не смотря ни на что.
Или наши потомки станут частью "руцкого мира".
Сообщение отредактировал Cardon: 07 May 2025 - 00:27
Отправлено 07 May 2025 - 00:32
Проще слиться, чем конкретикой ответить на три последних вопроса из поста 2143, да?)
а НЕ в стиле "сам дурак" ок?)
Мои сообщения, в основном, на поддержку проУкраинской позиции.
Между "поддерживаете тоталитаризм и диктатуру" и вынужден терпеть ради того чтобы не про***ть страну русне - разницу ощущаете, это точно одно и тоже?)
Вопрос риторический...
Знаете что хочу добавить...
Мы люди.
Наше восприятия действительности, отношение к вещам и сегодняшним событиям, складывается на основании событий, произошедших с нами на жизненном пути.
Окружающие нас люди на этом пути, наблюдения + анализ произошедшего и последствий, с годами, отражаются в сформировавшемся мнении.
Мог бы сказать тоже самое. Но.
Лояльность к условным "пушкиным" и прочему "руцкому миру" обусловлена не пониманием и/или не принятием негативных процессов, которыми русня насыщает все народы, до которых только может дотянуться.
Вот только времени в этом контексте больше нет. Ну у нашего поколения.
Или выстоим, не смотря ни на что.
Или наши потомки станут частью "руцкого мира".
Ну поводу "Пушкина ты "перегнул".... А, так поживем, увидим...
Отправлено 07 May 2025 - 01:50
Ще загну)
Фейсбук.
Культурология! .ру
Их ассоциативное мышление и строки Пушкина??
риссс.png 48.81К
0 Количество загрузок:
Screenshot 2025-05-07 at 02-16-28 (16) Facebook.png 24.72К
0 Количество загрузок:
Screenshot 2025-05-07 at 02-16-12 (16) Facebook.png 1.15МБ
0 Количество загрузок:
Если это действительно рисовали дети (сомнительно хорошо нарисовано для первоклассника, хотя возможно), то их сознание с СУ-24 стреляет ракетами по жовто-блакитним... уже с 6-ти лет.
А если это такая подача фантазий взрослого, на аккаунте с млн читателей... То зачем?
Что ещё мне надо знать про пушкина?)
p.s.пост исключительно для тех кому значение слова "условным" из прошлого поста - недоступно.
Отправлено 07 May 2025 - 16:01
Отправлено 07 May 2025 - 16:23
Отправлено 07 May 2025 - 16:54
капитуляция — это форма спасения.
Призвал к капитуяции! - маладець.
15 фублiв отримав?)))
продолжение войны на истощение. Да, истощение в бОльшей степени Украины, но и РФ тоже.
Самому не смішно такі "твори" постити?
ЯК можна виснажити те що не виснажується за визначенням?
У війні з ворогом, що перевершує нас у 3,5 рази за населенням + кратно перевершує за кількістю ресурсів...
ми були б "виснажені" ще в перший рік бойових дій наявної інтенсивності.
Проте.
Не нашими ресурсами єдиними...
Як і не лише себе ми захищаємо сьогодні від агресії.
Ці твої пости виглядають як руснявий крик розпачу:
"Україно, та ну здавайся вже, поки ми самі ще не здохли"
Сообщение отредактировал Cardon: 07 May 2025 - 16:57
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых пользователей