Война и все что с ней связано - Сторінка 105 - Наша безопасность - OffRoadMaster.com - стиль жизни 4х4!

Перейти до вмісту

Фотографія

Война и все что с ней связано

Повідомлень у темі: 3180

#2081 ANRI

ANRI

Юнкер

• ORM
  • Pip
  • 857 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 22:05

Максим. А о чем это говорит....??? У Вас есть "инсайдерская" информация"?? Напоминает сюжет "Ограбление по ....."

Повідомлення відредагував ANRI: 01 May 2025 - 22:08

#2082 ANRI

ANRI

Юнкер

• ORM
  • Pip
  • 857 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 22:19

Максим. А о чем это говорит....??? У Вас есть "инсайдерская" информация"?? Напоминает сюжет "Ограбление по ....."

Вы же тоже помогаете.... А сколько Вам нужно времени, чтобы " насобирать" на такую машину, как у Сереги...???

#2083 ANRI

ANRI

Юнкер

• ORM
  • Pip
  • 857 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 22:27

Девушка знала заранее об ихнем визите.....Это уже " крик души".... Но я уверен, что все пройдет тихо......

#2084 Cardon

Cardon

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2102 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 22:31

Норм тачка в нього. Вiн на ланосi мав би роз'їжджати?
Якщо 
є бажання чужі гроші рахувати... то поцікавтеся у гугла, який дохід може мати блогер із 2млн пiдписникiв)

#2085 Cardon

Cardon

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2102 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 22:39

У Вас есть "инсайдерская" информация"??

Не маю інсандерської інформації, з ним взагалі не знайомий, та навіть ніколи не донатив.
Якщо що)

Але ж
він робить свою справу, організував людей...
Допомога фронту безумовна
Прикріплений файл  стерн.jpg   40.4К   0 Кількість завантажень:

#2086 ANRI

ANRI

Юнкер

• ORM
  • Pip
  • 857 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 22:40

Якщо є бажання чужі гроші рахувати... то поцікавтеся у гугла, який дохід може мати блогер із 2млн пiдписникiв)

Я просто в "сетях" не состою.... А там, что столько підписників???? 

#2087 ANRI

ANRI

Юнкер

• ORM
  • Pip
  • 857 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 22:49

Девушка знала заранее об ихнем визите.....Это уже " крик души".... Но я уверен, что все пройдет тихо......

Здесь не нужно быть "оху....м" опером, чтобы понять, что девушкой "двигало".....

#2088 Eduardo

Eduardo

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2718 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 23:18

Скільки потужного та свідомого негативу від фантазій "взбудораженно окрепшего" розуму...
Дозвiл не примус, та й не заборона...
Власне, з чого стільки емоцій?

Власне, до чого цей опус багатолітерний?
Час здаватися чи що? ну до чого Ви ведете?)
бо "самые продвинутые", до яких Ви прислуховуєтесь, вже пару рокiв як кажуть що "пора")))

де ж там негатив? Навпаки, хочуть піти на зустріч ветеранам з досвідом і бажанням. Де примус і фантазії? Захоче Юрій, то піде, він же присягу давав колись, як я зрозумів? а ні, то не проблема, всі люди дорослі, всі все розуміють. Посилання читали? Може дати посилання на пост Безуглої, чи самі знайдете? Навіщо все перекручувати? емоції не моя властивість, чого не скажеш про Вас.

А до чого опус? Не на всіх розрахований і не кожному це зрозуміло, я це розумію. тут як то кажуть, може час прийде, то й зрозумієте, про що я... а поки що бачу, злість застілає очі і блокує розум, не дає можливості зрозуміти прості і очевидні речі. Я ж давно казав, що недемократичні речі погано відгукнуться в майбутньому, ну от, не так багато часу пройшло. А чому? А тому, що неможна ігнорувати закони природи, їх можна ігнорувати, до ревного часу. Але ігнорування теж обертається болісними падіннями. соціальні і правові відносини в суспільстві тим більше не можна ігнорувати, це погано скінчиться. Я навіть казав, як це називається, проте декому це несподобалось. Ось те що я казав незабарилось, розплата "несподівано" підкралась... то я в цьому винний, коли казав що так буде, бо порушення відносин в суспільстві гарно не може скінчитись, чи ті, хто ігнорував все це і порушував соціальні, економічні і навіть правові відносини?? Для мене відповідь очевидна, а Ви як зрозумієте ці прості речі, то продовжимо, бо напади мені не дуже подобаються. Тим більш від людей, які за своєю діяльністю частіше виконували накази, ніж думали власною головою.. якось так.

Повідомлення відредагував Eduardo: 01 May 2025 - 23:26

#2089 ANRI

ANRI

Юнкер

• ORM
  • Pip
  • 857 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 23:37

Якщо є бажання чужі гроші рахувати... то поцікавтеся у гугла, який дохід може мати блогер із 2млн пiдписникiв)

Ну насколько я понял, чем больше подписчиков, тем больше шансов наебать????

#2090 Cardon

Cardon

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2102 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 23:41

Оце так висновок!)))
Нема що додати, окрiм

#2091 Cardon

Cardon

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2102 повідомлень

Відправлено 01 May 2025 - 23:55

де ж там негатив? Навпаки, хочуть піти на зустріч ветеранам з досвідом і бажанням. Де примус і фантазії? Захоче Юрій, то піде, він же присягу давав колись, як я зрозумів? а ні, то не проблема, всі люди дорослі, всі все розуміють. Посилання читали? Може дати посилання на пост Безуглої, чи самі знайдете? Навіщо все перекручувати? емоції не моя властивість, чого не скажеш про Вас.

А до чого опус? Не на всіх розрахований і не кожному це зрозуміло, я це розумію. тут як то кажуть, може час прийде, то й зрозумієте, про що я... а поки що бачу, злість застілає очі і блокує розум, не дає можливості зрозуміти прості і очевидні речі. Я ж давно казав, що недемократичні речі погано відгукнуться в майбутньому, ну от, не так багато часу пройшло. А чому? А тому, що неможна ігнорувати закони природи, їх можна ігнорувати, до ревного часу. Але ігнорування теж обертається болісними падіннями. соціальні і правові відносини в суспільстві тим більше не можна ігнорувати, це погано скінчиться. Я навіть казав, як це називається, проте декому це несподобалось. Ось те що я казав незабарилось, розплата "несподівано" підкралась... то я в цьому винний, коли казав що так буде, бо порушення відносин в суспільстві гарно не може скінчитись, чи ті, хто ігнорував все це і порушував соціальні, економічні і навіть правові відносини?? Для мене відповідь очевидна, а Ви як зрозумієте ці прості речі, то продовжимо, бо напади мені не дуже подобаються. Тим більш від людей, які за своєю діяльністю частіше виконували накази, ніж думали власною головою.. якось так.

Ну Ви самі своє пречитайте)
Ну новина...
а далі суцільні фантазії - як щось десь було/буде з відсиланням на безумну та підсанкціонних))

Та й зараз нi фiга не зрозумiв.
До кого розплата підкралась?
А оце
"напади від людей, які за своєю діяльністю частіше виконували накази, ніж думали
- кого маєте на увазi?

p.s. Поки, ну що не пост вiд Вас - то "все пропало, стеліть помиральну яму"
Ви, якщо що, пишіть вже як є, або кто є чи про кого... Щоб ніхто нічого не додумував.303.gif

#2092 ANRI

ANRI

Юнкер

• ORM
  • Pip
  • 857 повідомлень

Відправлено 02 May 2025 - 00:07

Оце так висновок!)))
Нема що додати, окрiм

Если, это мне... То я ценю чувство юмора..... Сам люблю похожие "фрагменты".   Но пока не отвечу.... Хотя подрывает.... Подожду...

Повідомлення відредагував ANRI: 02 May 2025 - 00:09

#2093 Eduardo

Eduardo

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2718 повідомлень

Відправлено 02 May 2025 - 00:13

Что то в этой мысли тоже есть или может быть, в случае нечистых на руку людей или имеющих злой умысел. Я бы не стал напрочь отрицать этого. Удивляет, что волонтер находился под постоянной охраной, что может означать важность персонажа в определенных цепочках и наводит на некоторые мысли.

#2094 ANRI

ANRI

Юнкер

• ORM
  • Pip
  • 857 повідомлень

Відправлено 02 May 2025 - 00:27

Максим.. Так и не понятно.... Для чего Вы это выложили????

Повідомлення відредагував ANRI: 02 May 2025 - 00:30

#2095 Eduardo

Eduardo

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2718 повідомлень

Відправлено 02 May 2025 - 00:37

Ну хай буде фантазії безумної, як хочете. Тим більше вона посилилась на іншу людину, як я це зрозумів. І взагалі певні речі все ж таки вона, мабуть, говорила вірно. Наприклад про дружній вононь по ф16, хоча певні військові полили її лайном і казали, що вона нічого не розуміє. а за день їх звільнили... Це ж нічого не змінить, так? Не зрозуміли, то я і не сподівався, що всі зрозуміють, може час потрібен, може ще щось. Я так про це і написав. Ну може зранку ще перечитайте, зрозуміло буде.

Ну звісно військових мав на увазі, це ж вони мають більше виконувати ніж думати, там це не дуже вітають.

Ну а як хочете пофантазувати, то я ж не можу це Вам заборонити, тим більше це весь час і робите, якось все викручуєте, перекручуєте, додаєте те, що не казав ніхто. то я вже і не дивуюсь.

Повідомлення відредагував Eduardo: 02 May 2025 - 00:42

#2096 Eduardo

Eduardo

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2718 повідомлень

Відправлено 02 May 2025 - 09:41

конечно тихо, как и в случае с одесским стрелком, процесс над которым идёт в условиях тишины и без свидетелей, а пресса не допускалась. На то, по-видмому, были причины. Наверное же версию слышали про это дело?

А туууут, ооооо, совсем другие масштабы и другие деньги крутятся, не зря была госохрана

Повідомлення відредагував Eduardo: 02 May 2025 - 09:51

#2097 Eduardo

Eduardo

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2718 повідомлень

Відправлено 03 May 2025 - 07:51

Про світле майбутнє яке всіх чекає.

Повідомлення відредагував Eduardo: 03 May 2025 - 07:55

• Cardon це подобається

#2098 Cardon

Cardon

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2102 повідомлень

Відправлено 03 May 2025 - 19:15

Дякую, подивився. Гарне відео.
Обурений опозиційний ЗМI б'є на сполох.
Це ж добре.
Тобто... вони існують, ведуть мовлення, організовують ефіри запрошуючи різних політичних діячів.
Не репресована Дар'я десь з 15 хвилини оголошує цілком правильні зауваження.
Інший діяч на 33:50 розповів нам що порох у "режимі правової суперечки"...

Якщо що - не підтримую дії влади, що надають шанс/можливість негідникам... потiм, колись, якось де що законним способом протистояти оголошеному вироку.
Але якщо зараз, під час війни, правильні інструменти безсилі або не дієві проти чортів... то  й перейматися майбутньою долею мразей не стану.

Однак відео все ж більше про теперішнє.
Отже як саме Вас турбує майбутнє в контексті цього ролика?
За киварiстовича турбуєтеся, за пороха, чи особистих санкцій очікуєте?)

#2099 Eduardo

Eduardo

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2718 повідомлень

Відправлено 03 May 2025 - 19:49

Все в тому відео вже сказано, мені нема чого додати або прокоментувати. Це вже воно. А недемократичний Янукович, "пережиток тоталітаризму", зараз на все це мабуть дивиться, і думає: а що так можна було? ........ От я лошара...

Повідомлення відредагував Eduardo: 03 May 2025 - 19:52

#2100 Cardon

Cardon

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2102 повідомлень

Відправлено 03 May 2025 - 20:30

ще й комент вiд ЮрiйБойкА веселий:
Прикріплений файл  Screenshot 2025-05-03 at 21-25-22 НАС БЬЮТ КАК МУХ МУХОБОЙКОЙ . Российские пропагандисты впали в уныние и обвиняют власти в провалах.png   192.88К   0 Кількість завантажень:

Кількість користувачів, які читають цю тему: 0

0 користувачів, 0 гостей, 0 прихованих користувачів

© 2004 - 2025 Offroadmaster ®
create & support by PAVLOFF & VOIN