Максим. А о чем это говорит....??? У Вас есть "инсайдерская" информация"?? Напоминает сюжет "Ограбление по ....."
Повідомлення відредагував ANRI: 01 May 2025 - 22:08
Відправлено 01 May 2025 - 23:18
де ж там негатив? Навпаки, хочуть піти на зустріч ветеранам з досвідом і бажанням. Де примус і фантазії? Захоче Юрій, то піде, він же присягу давав колись, як я зрозумів? а ні, то не проблема, всі люди дорослі, всі все розуміють. Посилання читали? Може дати посилання на пост Безуглої, чи самі знайдете? Навіщо все перекручувати? емоції не моя властивість, чого не скажеш про Вас.Скільки потужного та свідомого негативу від фантазій "взбудораженно окрепшего" розуму...
Дозвiл не примус, та й не заборона...
Власне, з чого стільки емоцій?
Власне, до чого цей опус багатолітерний?
Час здаватися чи що? ну до чого Ви ведете?)
бо "самые продвинутые", до яких Ви прислуховуєтесь, вже пару рокiв як кажуть що "пора")))
Повідомлення відредагував Eduardo: 01 May 2025 - 23:26
Відправлено 01 May 2025 - 23:55
де ж там негатив? Навпаки, хочуть піти на зустріч ветеранам з досвідом і бажанням. Де примус і фантазії? Захоче Юрій, то піде, він же присягу давав колись, як я зрозумів? а ні, то не проблема, всі люди дорослі, всі все розуміють. Посилання читали? Може дати посилання на пост Безуглої, чи самі знайдете? Навіщо все перекручувати? емоції не моя властивість, чого не скажеш про Вас.
А до чого опус? Не на всіх розрахований і не кожному це зрозуміло, я це розумію. тут як то кажуть, може час прийде, то й зрозумієте, про що я... а поки що бачу, злість застілає очі і блокує розум, не дає можливості зрозуміти прості і очевидні речі. Я ж давно казав, що недемократичні речі погано відгукнуться в майбутньому, ну от, не так багато часу пройшло. А чому? А тому, що неможна ігнорувати закони природи, їх можна ігнорувати, до ревного часу. Але ігнорування теж обертається болісними падіннями. соціальні і правові відносини в суспільстві тим більше не можна ігнорувати, це погано скінчиться. Я навіть казав, як це називається, проте декому це несподобалось. Ось те що я казав незабарилось, розплата "несподівано" підкралась... то я в цьому винний, коли казав що так буде, бо порушення відносин в суспільстві гарно не може скінчитись, чи ті, хто ігнорував все це і порушував соціальні, економічні і навіть правові відносини?? Для мене відповідь очевидна, а Ви як зрозумієте ці прості речі, то продовжимо, бо напади мені не дуже подобаються. Тим більш від людей, які за своєю діяльністю частіше виконували накази, ніж думали власною головою.. якось так.
Ну Ви самі своє пречитайте)
Ну новина...
а далі суцільні фантазії - як щось десь було/буде з відсиланням на безумну та підсанкціонних))
Та й зараз нi фiга не зрозумiв.
До кого розплата підкралась?
А оце
"напади від людей, які за своєю діяльністю частіше виконували накази, ніж думали"
- кого маєте на увазi?
p.s. Поки, ну що не пост вiд Вас - то "все пропало, стеліть помиральну яму"
Ви, якщо що, пишіть вже як є, або кто є чи про кого... Щоб ніхто нічого не додумував.![]()
Відправлено 02 May 2025 - 00:13
Відправлено 02 May 2025 - 00:37
Повідомлення відредагував Eduardo: 02 May 2025 - 00:42
Відправлено 02 May 2025 - 09:41
конечно тихо, как и в случае с одесским стрелком, процесс над которым идёт в условиях тишины и без свидетелей, а пресса не допускалась. На то, по-видмому, были причины. Наверное же версию слышали про это дело?Девушка знала заранее об ихнем визите.....Это уже " крик души".... Но я уверен, что все пройдет тихо......
Повідомлення відредагував Eduardo: 02 May 2025 - 09:51
Відправлено 03 May 2025 - 19:15
Дякую, подивився. Гарне відео.
Обурений опозиційний ЗМI б'є на сполох.
Це ж добре.
Тобто... вони існують, ведуть мовлення, організовують ефіри запрошуючи різних політичних діячів.
Не репресована Дар'я десь з 15 хвилини оголошує цілком правильні зауваження.
Інший діяч на 33:50 розповів нам що порох у "режимі правової суперечки"...
Якщо що - не підтримую дії влади, що надають шанс/можливість негідникам... потiм, колись, якось де що законним способом протистояти оголошеному вироку.
Але якщо зараз, під час війни, правильні інструменти безсилі або не дієві проти чортів... то й перейматися майбутньою долею мразей не стану.
Однак відео все ж більше про теперішнє.
Отже як саме Вас турбує майбутнє в контексті цього ролика?
За киварiстовича турбуєтеся, за пороха, чи особистих санкцій очікуєте?)
Відправлено 03 May 2025 - 19:49
Повідомлення відредагував Eduardo: 03 May 2025 - 19:52
Відправлено 03 May 2025 - 20:30
ще й комент вiд ЮрiйБойкА веселий:
Screenshot 2025-05-03 at 21-25-22 НАС БЬЮТ КАК МУХ МУХОБОЙКОЙ . Российские пропагандисты впали в уныние и обвиняют власти в провалах.png 192.88К
0 Кількість завантажень:
0 користувачів, 0 гостей, 0 прихованих користувачів