Отримав соуси!Замовляв Хитрий Вуйко , Брехливе яблуко і Чортів шепіт!Всім рекомендую!
Слово об острых перцах.Для любителей остренького.
#62
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 05 February 2020 - 18:35
Всем привет.Заказал и получил соусы,я не гурман скажу сразу, особого готовить пока нет времени но по пробовать хотелось все по быстрей .Сварил я макарошки с сосисками первым взял на дегустацию (Брехливе яблуко)сначала на край ложечки-вродь не че так зашоло норм,потом пол кофейной ложки ням... и все гуд вкус очень приятный .Ну думаю надо повышать градус, взял на кончик ложки (Вуйка) ням...вроде ни че так припекает, потом пол кофейной ложки ням...смотрю что начался процесс... аж слезы накатились.. Зажевал я это дело и снова навернул пол ложки (Яблока), все прошло и устаканилось,но думаю надо себя заставить и (Чортів шепіт) всандалить но скажу так, попробовал как всегда на кончик ложки у меня приход был не то что слеза накатилась но и сопли пошли..))Обжигало даже губы. Но в целом все понравилось.
Я знаю что так делать нельзя и все такое, готовить буду потом и может еще чего добавлю но в чистом виде больше всего по вкусу то (Яблоко ) вкусней.
И так для себя интересно сколько там в (Чертяке) сковелей будет, ну хоть +..- ?
#63
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 05 February 2020 - 19:12
Дякую, що відписалися. Соуси треба потрохи додавати, щоб крім гостроти ще відчувати якийсь смак. По гостроті Чортів шепіт планувався біля 200 000 сковілів. Вийшло біля 100 000. Зараз зварив новий. Чесних 250 000. яблуко біля 3000-4000. Вуйко 40 000-60 000. Але то суто мої відчуття порівнюю з іншими гострими перцями.
#65
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 08 February 2020 - 11:52
Плач на здоров'я, Хитрий вуйко до сала добре заходить! Якщо будеш шашличок робити, розтопи вершкове масло (справжнє, не спред), щоб зашипіло, грам 100-200 залежно від кількості м'яса і додай одну чайну ложку Хитрого вуйка, швидко розмішай і вилий в посуд з гарячим шашликом. Там його потряси, щоб перемішався і смачного!
- SHOSS і Кабан це подобається
#66
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 01 March 2020 - 13:34
Кількість користувачів, які читають цю тему: 1
0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів











