К сожалению это ключевая фраза,она хоть и вырвана из контекста, но смысл именно в ней.
А это и печалит...
Вони імперіалісти- гавно жрать будем, а всьому світу в суп насцим!
Вони монархісти- в монарха при війні з сосідніми (чуть не всима) незалежними державами 86% підримки.
Вони раби. Тільки рабський ум можить вірить в "громадянську війну" в Україні без військ паРаші. Тільки раб можить жить, думать, висказувать цитати із ТВ вмісто своїх думок. Тільки раб може вірить в "убитих снігірів, розпятих мальчиків, заплаканих корів, ізнасілуваних бабушек, балончиків із монтажною піною в руках карателів, людоїдства в Одесі, зпалених і з"їдених беременних беркутовців в Львові"... І тільки ДЕБІЛ (раб в таке не повірить) можить вірить в карателів, Бандеровців, Американців, Поляків, воюючих на боці "хунти", а не простих роботяг, далеких восновном від політики! Тільки убогий не має гугла щоб почитати що таке хунта, притом називає Українську владу "хунтою", не розуміючи що її визнали законною весь світ, включно з рашею!
Тільки імперіалістично-монархічний-телемозгонутий русофашист можить признать в 21 віці переділ кордонів в Європі "історічєской справєдлівостью"...
Нехай я "убогий" на всю рашу. Але моєї убогості з лихвою вистачає розуміти хто на кого напав, хто кого вбиває, а хто захищає свою землю.
Я честно визнаю- воюю всима дозволеними мені як не військовому з РОСІЄЮ методами!!! Я воюю за Донбаських людей яких надурили високими рос пенціями та зарплатами, яких бомбили заради картинки в гавньюс, воюю заради помсти за розбомблені міста і села моєї України, за високий долар, за рухнувшу Укр економіку!
Ваша економіка ще в більшій задниці, так за що воюєте, але відповідать за що не треба, я по вище написав за що.
А от чи визнаєте ви, що ви прийшли нас убивать теж дам відповідь- НІ!!! Чому? ДА НЕ ГОЖЕ РАБУ ЦАРЮ ПЕРЕЧИТЬ!!!
Тільки через гроби по всій паРаші ви зрозумієте- Україна це на манюня Грузія чи Молдавія іт.д.
В вас УЖЕ нема братньої країни України, в вас є ворог не на одне дисятиліття. Чого хотіли- те і маєте. Смерть кожного окупанта- то велика радісь для бувшого "брата".
Слава Україні.