Пишу без дозволу Руслана. Але Батьківщина має знати своїх героїв. Шампань справжній! Він один з перших став на захист України від путінської зарази. Дуже посмішно і брудно, в порівнянні з Русланом, виглядять ті, котрі невтомно критикують Україну, та інші, котрі ще на початку вирішили покропити українською кров'ю асфальт. А ось Шампань в той час на свої кошти, котрі заробив без всіяких януковських чи іншіх схем, почав перевозити броникі, шоломи та технику на фронт. Та приймати участь у АТО. Це не з його слів, а зі слів одного мого побратима-афганця, котрий знає за Руслана. Шампань і зараз весь свій час віддає Україні. Він набрав багато боргів та кредитів, тому що свої гроші давно закінчились. Ви самі знаєте скількі коштує бронежилет, каска та БРДМ з БТРом. І на ці кошти продовжує підтримувати бійців та вояків ЗСУ. Такі хлопці як Шампань та Махно виборюють незалежність від ворога. Я знаю до волі багато джіперів, котрі діють в міру своєї можливості, щоб захістити Україну від ворога. І тому вони і є справжніми! Героям Слава! Та Смерть ворогам!
Дуже дякую за відповідь.
Нажаль ми з ним особисто не знайомі, але хто зна, може колись зустрінемось в горах, наприклад.
що він СПРАВЖНІЙ особисто я для себе визначив уже давно, тому і цікавлюся його справами.
Дуже хочеться щоб таких людей було більше і щоб бог їх оберігав.
Ніщо окрім труднощів не робить нас кращими, тому пропоную всім набратися сил і терпіння і все унас вийде.
В важку хвилину зразу видно хто є хто. Це як в болоті коли на бездоріжжі також видно хтоє хто.
Хто з одним пивом по лагеру три вечора прходить а хто і експедицію за свій рахенок організуе,
ще й бограчом двадцять чоловік нагодуе. Той що зпивом потйм плаче- недопонялиии, недодалиии недо...
і вканун свого дня народження тихонько чухне на день раніше. волаючи про "халява унас наверное національная черта "
мабуть у Вас. Но то таке
Ще раз дякую за відповідь, мої вітання Шампаню. Слава героям!
Ще добавлю.
україну треба любити не лише врозділі"що вона мені дала", а і в розділі "щоя для неї зробив".