Путин: Русских военных на Донбассе нет, "вы ж видите это местные, они все сняли маски"
"Украина и Молдова должны снять "блокаду" Приднестровья, и не подводить к границам вооруженных националистов. Об этом заявил в ходе общения со своим народом президент России Владимир Путин."
Путін наголосив, що треба зробити все можливе для „подолання блокади”, а потім „дати можливість мешканцям Придністров’я обрати власну долю”.
Проведення „референдуму”, який мав легітимізувати окупацію Криму, без участі російських солдатів було б неможливо
Це визнав під час „прямої лінії” з громадянами Росії президент РФ Володимир Путін.
„За спиною сил самооборони Криму... діяли російські військові, щоб дати можливість провести референдум на півострові”, - заявив російський президент.
«Ми повинні зробити усе, щоб допомогти людям Південного Сходу України захистити їхні права. І за це ми будемо боротися. Нагадую, що Рада Федерації надав мені право використовувати війська на території України. Дуже сподіваюся, що мені не доведеться цим правом скористатися», - заявив Путін.
За словами Путіна, «Харків, Донецьк, Луганськ, Одеса – це Новоросія. Ці території ніколи Україною не були, але передавалися ще царським урядом після перемог у війнах Потьомкіна Україні, але ж народ там залишився».
ДА ВЫ ЗАЕ...И!!!
А він так на українській мові і сказав?))))
Так може він не москаль або Росія же частково Украіна і ВВ збирає насправді українські землі до купи?)))
Ми вже з'ясували, що Ростов це більше Україна, ніж РФ. Скіки ж коштуватиме пиво у Москві, якщо і далі так піде?

Topic is locked