Как мы попали на деньги и "ежа"
Posted 18 March 2011 - 20:56
Правою півкулею за три сільвера бив би ногами до смерті!!!
Лівою..., я і сам їжаки ставлю... Діло в тому що є в мене 1400га моїх мисливських угідь, і ясне діло підфарники бракон"єри по ночам валять по всьому шо бігає. Після 15-20ти безсонних ночей, зрозумів що в угіддях по ночах або зіп"юсь, або застрелять, або замерзну, або жінка загуляє, а бракон"єрства не виведу! По возможним з"їздам із дороги на поле були мною встановлені замасковані їжаки. Тепер бракоші мої угіддя обминають...
Правда це ж не по дорогах...
Posted 19 March 2011 - 00:39
Надеюсь, Руслан, у тебя же все арендованные земли ограждены? И проезды? И таблички висят ("Земельный участок ххх площадью ..га находится в частном пользовании, владелец ..., телефон или адрес", "Охота-рыбалка-передвижение запрещено!")?Лівою..., я і сам їжаки ставлю... Діло в тому що є в мене 1400га моїх мисливських угідь, і ясне діло підфарники бракон"єри по ночам валять по всьому шо бігає. Після 15-20ти безсонних ночей, зрозумів що в угіддях по ночах або зіп"юсь, або застрелять, або замерзну, або жінка загуляє, а бракон"єрства не виведу! По возможним з"їздам із дороги на поле були мною встановлені замасковані їжаки. Тепер бракоші мої угіддя обминають...
Правда це ж не по дорогах...
И водоёмов на территориях нет? А если есть, то как на счёт береговой линии???
- BOX4x4 likes this
Posted 19 March 2011 - 10:22
Я состою в УТМРі с. Будища (там де Т.Г.Шевченко був козачком у пана Енгельгарда). За кожним мисливським колективом закріплено енна кількість угідь, в яких полювання без дозволу бригадира заборонено. Таблички з усіх сторін "вісят". Про ризик наїзду на їжака на полі повідомляється теж. Водойоми є, багато нашого джиперського брата там качок стріляло. Берегова лінія не розмивається. Всі прилеглі дороги, також поміж полів, без їжачні. Всі землі (поля) знаходяться в "частном" користуванні 4 фермерів і "курочки рябої", де їздить то і так забороняється, а якщо вчитать те, що їздять по парям (хлібові) за це не тільки їжаки, розсрілювать нада. Ще запитання є? І чому таке переживання за автобракон"єрів? Сочувствуючий!?Надеюсь, Руслан, у тебя же все арендованные земли ограждены? И проезды? И таблички висят ("Земельный участок ххх площадью ..га находится в частном пользовании, владелец ..., телефон или адрес", "Охота-рыбалка-передвижение запрещено!")?
И водоёмов на территориях нет? А если есть, то как на счёт береговой линии???
Posted 19 March 2011 - 18:01
З іншого боку, варто врахувати і інших версій, наприклад таких, що ставлячи "їжачків" лісоруби не мали на меті зашкодити, не виключено, що це був єдиний варіант для лісника виконати свій обов'язок, тобто врятувати ліс від браконьєрів, чи як там вони називаються. Інша справа, що забракло розуму подумати, що там можуть їздити нормальні люди.
Posted 19 March 2011 - 18:28
Руслан, свои поля и свои угодья, это очень хорошо(!), но в лесах и на полях есть дороги которые указаны на растрах и по ним ездят не только браконьеры, это дороги ОБЩЕСТВЕННОГО ПОЛЬЗОВАНИЯ, пока в этой стране кататься по своим вопросам люди могут по любым дорогам даже если они проходят по чьей-то земле. А если борьба с браконьерами, то "борись" ни кто не против, только не ценой порчи чужого имущества.Я состою в УТМРі с. Будища (там де Т.Г.Шевченко був козачком у пана Енгельгарда). За кожним мисливським колективом закріплено енна кількість угідь, в яких полювання без дозволу бригадира заборонено. Таблички з усіх сторін "вісят". Про ризик наїзду на їжака на полі повідомляється теж. Водойоми є, багато нашого джиперського брата там качок стріляло. Берегова лінія не розмивається. Всі прилеглі дороги, також поміж полів, без їжачні. Всі землі (поля) знаходяться в "частном" користуванні 4 фермерів і "курочки рябої", де їздить то і так забороняється, а якщо вчитать те, що їздять по парям (хлібові) за це не тільки їжаки, розсрілювать нада. Ще запитання є? І чому таке переживання за автобракон"єрів? Сочувствуючий!?
Message edited by Pit Bull: 19 March 2011 - 18:29
- BOX4x4, muzolyajunior, Счастливчик and 2 other like it
Posted 19 March 2011 - 23:06
+100000!!!Руслан, свои поля и свои угодья, это очень хорошо(!), но в лесах и на полях есть дороги которые указаны на растрах и по ним ездят не только браконьеры, это дороги ОБЩЕСТВЕННОГО ПОЛЬЗОВАНИЯ, пока в этой стране кататься по своим вопросам люди могут по любым дорогам даже если они проходят по чьей-то земле. А если борьба с браконьерами, то "борись" ни кто не против, только не ценой порчи чужого имущества.
Їздячи по обще протоптаним дорогам, ніякого ризику!!! А з"їхать на поле...
Але не розумію, ТАКОГО інтересу до моєї бородьби з бракон"єрством!? Я ж писав -"за три Сільвера бив би ногами до смерті!!!"
Хлопці за таку "любов" до бракош, як у Вас на юахантері пожизненний бан...
- Kama likes this
Posted 20 March 2011 - 10:39
Тебе пишут, что режут колёса все подряд, а ты всё про "любовь" к браконьерам. Я сам и мои друганы пробивали колёса в лесу на киевском море едя на рыбалку, ВОХ4Х4 тебе пишет, что порезал "сильвера" не на поле не в посадке, а на дороге, а ты всё про "любовь". Руслан я конечно понимаю, что бороться лутче в тёплой постели, но этот метод(ЕЖИ) неправильный, хочь бороться - борись на дежурстве в лесу.+100000!!!
Їздячи по обще протоптаним дорогам, ніякого ризику!!! А з"їхать на поле...![]()
Але не розумію, ТАКОГО інтересу до моєї бородьби з бракон"єрством!? Я ж писав -"за три Сільвера бив би ногами до смерті!!!"
Хлопці за таку "любов" до бракош, як у Вас на юахантері пожизненний бан...
Posted 20 March 2011 - 10:46
Pit Bull - путешественник, затулиться в какую-нибудь тьму-таракань по генштабу, это легко! "За три Сильверстоуна" порвёт виновного на месте.
Счастливчик- адвокат, он сразу смотрит где у тебя упущения, если вдруг пострадает не Pit Bull, который порвёт на месте, а кто-то другой, кто тебя в суд потащит.
- BOX4x4, muzolyajunior and Pit Bull likes this
Posted 20 March 2011 - 10:57
И я всё о том же. На киевским морем я пропорол старенький Гудрич АТ, долго матюкался, поставил запаску..., а в Карпатах - три новых, подумать страшноВот заладил про любов до бракош!
Pit Bull - путешественник, затулиться в какую-нибудь тьму-таракань по генштабу, это легко! "За три Сильверстоуна" порвёт виновного на месте.![]()
Счастливчик- адвокат, он сразу смотрит где у тебя упущения, если вдруг пострадает не Pit Bull, который порвёт на месте, а кто-то другой, кто тебя в суд потащит.
Posted 20 March 2011 - 18:07
Тсс... Він ж ружжом в засаді...Вова! разрулили? справедливость восторжествовала, ни кто не пострадал?
Якце ніхто не пострадав!? Чоловік попав на три недишевих скати! І справедливість восторжествує тільки тоді коли хтось честно признається що це я поставив ті їжаки. Або хтось в суді заявить що він бачив як тойто їх ставив. А так, просто морду набить..., а за те що стояли на дорозі вообще вбить нада.
Піт Буль, їжаки це не правельно!!! І їздить по пшениці (хоть і по мерзлому, але ці сліди і літом видно) я чомусь думаю що це теж не правельно, і стрілять все живе з під мотора, теж НЕ ПРАВЕЛЬНО!!! Отак "неправельно" ми і живем...
Posted 20 March 2011 - 22:19
- BOX4x4 likes this
Posted 20 March 2011 - 23:59
как по мне то тема неприятная для пострадавшего но тем не менее неоднозначная.
- Тыранонэсам and mexanik likes this
Posted 21 March 2011 - 14:47
Posted 21 March 2011 - 16:20
Ну да, конечно... Человек признал свою неправоту, и отдал в замен, как компенсацию... 3 покрышки от 131-го ЗИЛа!
![]()
Ну, ведь и размер похож и рисунок тоже рядом...
Люди в 6.00 утра поехали со стволами "темы рулить". А остальные сочувствующие ещё и советами засЫпали. В открытом форуме в подробностях обсуждаются детали возможных противоправных действий. Народ вы чего? Если в этом селе в ближайшее время что-нибудь с кем-нибудь случится.... кого крайним можно будет сделать после прочтения этой темы? Грохните, блин, хорош воздух сотрясать.
Ты вообще думаешь, что ты пишешь?
предлагаю почистить тему от "ненужных" постов и закрыть... или сразу убить...
- pseudo likes this
Number of users reading this topic: 0
0 users, 0 guests, 0 hidden users