Мені цікава тема, але на сьогоднішній день зайнятий іншим 8( тому і не підтримую фізично... МОжу лише підтримати морально.
Щодо заліза, яке використовуєш - вибір достойний, хоча точно не найоптимальніший по грошам.
Выбирал маленькую материнку из того, что есть реально в продаже. Можно, к примеру, использовать промышленные материнки стандарта PC/104, те вообще 90x96 мм, всё наборту.
. Если с сильным процом, то цена за рамками гуманного. Для навигации сильный проц не нужен.
Есть на примете ещё перочка материнок, и ожидаю к концу года всплеска предложений в связи с выходом нового экономичного процессора Intel Atom.
Комп - збирати буду... Особливо враховуючи, що мій контролер Motronic 1.5 буде юзатись лише на 1% для роботи з двигуном, а вся інша братія "вплоть" ДО датчиків тиску ззовні кузова тупо незадіяна - для цього мабуть і буду щось на зразок твого збирати, хоча не спорю - деякі елементи я точно буду по іншому оптимізовувати - на те й дається в тому житті вибір.
Не спорю, цілком можливо, що релігійно придбаю 8-10 дюймову таблетку і після незначного переобладнання отримаю вібро-термо-гідро стійку систему і лише заради економії часу, якого катастрофічно не вистачає.
Я, честно говоря, долго засматривался на
защищенный планшет, его здесь несколько раз обсуждали. Как создан для нас. :)
Якщо маєш пропозиції по виготовленню серії таких пристроїв - можем поспілкуватись окремо, благо є досвід і контакти з відповідними технічно оснащеними людьми, але сумніваюсь, що щось нове для тебе додам 8)))
Спасибо. ;)
Одне знаю точно, що поки твій пристрій не буде мати закінченого вигляду в упаковці з вбудованими
-тератріпом
-gps
-3G модулем для інтернету
-кардрідером
-радіостанцією
-аудіо-відеоплеєром
-контролером бортових систем автомобіля
-тощо
і не буде коштувати стабільну ціну скажімо в 1000 попугаїв із мануалом по встановленню в будь-який атомобіль аж до класу прото та ATV , тема ця буде цікавою лише таким фанатам як ти і я.
К этому всё и идёт, только радиостанцию пока встраивать не планировал, или надо поискать компьютерный модуль с программным управлением и каким-нибудь разумным интерфейсом. Кстати, о таких слышал мельком, но ещё не интересовался.
Терратрип хочу программно-аппаратный попробовать реализовать, но об этом тоже позже.