Уважаемый Сергей,а разве УТЦ создает ввп Украины и что-то производит? О каких людях с автоматическим оружием идет речь?В районе Жулян были военные.Сейчас не видно.
Уважаемый Вячеслав,
1. Мы были Главный учебно-сертификационный центр гржаданской авиации Украины, сейчас после реорганизации Центр Авиационной подготовки и сертфикации ДП Украэрорух, который готовит летные и инженерно-технические кадры и таким образом встроенно в систему авиационного транспорта который создает свою часть ВВП. В составе центра есть гостиница, кафе и котельная.
Среди профессионально-технических учебных заведений мы уверенно занимаем первое место в Украине по доходам (обороту)
2. Пока я здесь директор, мы ограничиваем коррупционную составляющую, остальных 30 учебных центров, которые решают...
3. Одно из наших зданий арендует Управление юстиции по городу Киеву,для регистрационной службы. Т.е регистрация прав на недвижимое имущество и ограничения. Его сейчас контролирует черная сотня. Непонятные люди с автоматическим оружием.
"Багатий не той хто мало тратить , або багато заробляє
Багатий той хто тратить менше ніж заробляє
Що в світлі експорт/імпорт - можна перефразувати
Багата та держава яка експортує більше ніж імпортує.
З того що ми бачимо в нашій державі , найголовніша стаття нашого імпорту - енергоносії.
Таким чином можна зробити висновок , що заміщення імпортних енергоносіїв - енергоносіями внутрішнього виготовлення - це завдання яке зробить нас багатшими.
З наскоку , у нас є дві галузі , які без особливих вкладень можуть нам допомогти
Це вугільна і сільскогосподарська
Вугільна - це заміна газу(імпортного) - вугіллям внутрішнього видобутку.
Держава йде в цьому напрямку дотуючи державні шахти - і це правильно.
Єдине що не правильно - так це те що дотації збільшують доходи обмеженої кількості олігархів а не 110000-150000 шахтарів і тому в світлі сьогоднішніх революційних подій я здивований що пропоганда зі сторони опозиції замовчує це питання.
Тобто, головний слоган повинен був бути слідуючий
Шановний шахтар , чи знаєш ти , що на твоє робоче місце( включаючи робоче місце секретарки і двірника а не тільки підземних працівників) .кожного місяця директор шахти отримує 10000-11000 грн дотацій(15 млрд/120000/12 місяців=10417).
Враховуючи що ти ще й працюєш і самостійно заробляєш - чи отримуєш ти ці сумми ?
Після того як шахтарі зрозуміють цей посил ( попередньо перевіривши його адже це можна зробити маючи рівень знань простого бухгалтера) - думаю пояснювати доцільність знаходження цього директора шахти ( а по ланцюжку і голови донецької держадміністрації-міністра вугільної промисловості-премєра-президента) - на займаній посаді , виключно лозунгами що ми протистоїмо бандерівцям - не вдасться.
При цьому собівартість Гкалорії вугілля=Гкалорії російського газу , але нам це вигідніше , адже за рахунок цього ми отримаємо в державі додаткових 110000 сімей з високим середньодушовим доходом
Сільського господарства - заміна нафти/бензину - спиртом
Так спирт зараз дорожчий від бензину , але якщо врахувати , що використання у вигляді моторного палива спирту власного виготовлення звільнено від акцизів - то кожен колгосп(фермерське господарство) зможе замість оплати роботи російських нафтовиків - оплачувати роботу ( при чому гідно ) своїх 1-2 млн працівників.
На 1 га поля можна отримати сировину для виготовлення 2-3 тонн спирту який еквівалентний 1,5-2 тонам бензину.
Таким чином задіявши 1 людину на обробці 3 га землі - можна легко вийти на середній дохід в 5000 грн/місяць.
А вже після покращення торгового балансу можна переходити до макроекономічних кроків фінансової стабілізації (вільного курсоутворення )"
http://forum.finance....html?start=180
У меня дом и 2 гектара земли в Винницкой области, и я знаю что такое биотопливо- Рапс. Рапс за 3 года превращает чернозем в песок.