Відправлено 07 November 2014 - 18:09
Не буду відповідати Кримчанену, а розповім всим в кратці нашу переписку. Пишу йому- вас нема, ні російських Кримчан, ні Російського півострова. До вас не заходять кораблі, не залітають літаки. Весь світ (включно з Білоруссю) не визнає Крим Російським, вам ніхто не видає віз, ви є не виїзні раби раші. А він що ви нам дайте газ, електрику та воду. Я йому, ну як же давать вам це все, коли при договорі чи оплаті, буде печатка із двуглавою курицею, а не з тризубом!? Ніяких куриць в Криму нема і крапка, так каже весь світ. Потім пишу- як жить думаєте, міст чи тунель відпадає, бабульки кончились. А в вас на 80% все завозне. Він мені відписав- "єсть другіє варіанти..." Після цього я йому вже не писав- варіант у них один.
Ще на рахунок ігнору до ворогів- Архип є росіянином. На його містці я б написав коротко- братья Украінци, ізвінітє мєня и мою страну, за то что ми дєлаєм. Я простой человєк, и повлиять, или имєнить чтото немогу! В його ж постах повно сарказму. та радості, ні я б сказав удовольствія з того що "вони", та "нам бендерівцям" творять. Хоча і дописує- я сам по сєбє, і моє мнєніє тоже прі сєбє". Або "много піва" і т.д.
Кримчанин і йому подібні це все затіяли- не буду повторюватись, писав це повише.
АЛЕ САМЕ ГОЛОВНЕ- вони обоє мене назвали до війни призиваючим.... Це повний пісєц, один це все заварив через своє "кримняш", другий в який живе в державі агресорі, співітчизники якого на сафарі на Українців їздять, називають мене призиваючим до війни...
НЕшановні Кримчанин та Архип, я розумію що ума якщо нема то нема, але напряжіть те що лишилось- Шампань призиває ТІЛЬКИ ДО ОБОРОНИ своєї рідної землі.
Можете не відписувать- я вам на форумі більш не відповідаю.
Надіюсь на нормальних Росіян на форумі, з якими можна не тільки чарку випить, а і в дьосна жахнуть.
-
YurVic, taniasha, NoUaZ і 6 іншим це подобається