саня привет. я тоже против петель. потому что много зверя пропадает случаев много сам видел. петли надо проверять раз а то и два раза в сутки. но никто этого не делает. я видел как оленуха в петле задохнулась а рядом детя бегает. я сам не святой но петельщиков сам бы в эти петли загонял.Объясните,почему ходить с ружьём и тремя зайцами на боку-это правильно,а словить в силок
одного зайца(может первого и последнего) - это преступление.
Как приготовить зайца?
Автор
Kashin
, 15 Jan 2013 18:56
Сообщений в теме: 26
#21 ВНЕ САЙТА
Отправлено 23 January 2013 - 21:57
#22 ВНЕ САЙТА
Отправлено 30 June 2013 - 13:56
Хороший рецепт, а насчет запаха правильно, без костей мясо не имеет такого едкого запаха.Обрізане від кісток м'ясо зайця майже не має запаху. Пахнуть кістки. +100500 за котлети. Мій класичний рецепт фаршу для них вміщає: м'ясо зайця, сало, картоплину, морквинку, цибулину, зубок часнику, сіль , перець. Їсти гарячими, швидко і в невеликій компанії, бо дуже швидко зникають...В минулому році брат розказав, як місцеві мисливці в горах(початок Кавказу, Краснодарський край) роблять котлетки з любої дичини. Рецепт дуже простий- м'ясо мілко-мілко нарізається ножем, так само ріжеться сало(принесено з собою), сіль і перець чорний мелений. Все. Вимішується фарш, ліпляться здорові, але тоненькі котлети. Жариться на олії або смальці, на дуже гарячій пательні. 2-3 хв з одного боку і переворот, аналогічно з іншого боку.
Робив так із зайця та з козлика. За уші не відтягнеш...Смачного !!!
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей