Toyota Land Cruiser 70 Будівництво Iз Попелу Моєї Тойоти.
ВНЕ САЙТА
Отправлено 11 April 2007 - 15:19
Все, що я брав до Самурая з москаля піддавалось такій жорстокій відбраковці, що іноді продавці виходили з себе....
А причина тут проста - якість виготовлення просто жахлива!!!
І навіть не хочу тобі доказувати - сам побачиш!
Я брав втулки ресор - із комплекта в 12 втулок 10 - в мусор через те, що вісь пальця відносно центру втулки коливалась на 1-4 мм... Точність і допуски думаю зрозумілі...
Тепер по металічних деталях - взяті 2 комплекти шаклів ресорних викинулись по причині унікальності кожного... Відрізнялись по довжині всі 8 пластин , всі 8 пальців відрізнялись як по довжині, так по зовнішньому діаметру, так і по довжині шліців, так і по довжині втулкової частини пальця...
По амортизаторах - взяті "САМІ КРУТІ" амортизатори для тимчасової примірки виявились різної жорсткості...
ІМХО - заморочуватись із запчастинами до Москвича, а ОСОБЛИВО із прецизійною і високотехнічною його частиною дуже і дуже неправильний підхід!
Крім того врахуй, що в москаля розмір коліс який, а в тебе? навантаження не співрозмірні навіть теоретично!
Так що перестань грати на нервах бога Брейка і став оригінал! Це життя, а не філософія... Краще зеконом на фарбі і пофарбуй звичайним садоліном - от і відіб'єш свої гальма
ВНЕ САЙТА
Отправлено 11 April 2007 - 15:33
ВНЕ САЙТА
Отправлено 11 April 2007 - 19:11
Манжеты я поставил оригинальные. Заменил только сами поршня. А причем тут размер колес? Рабочая поверхность у поршней одинаковая.Если взялся ремонтировать суппорта, манжеты меняй обязательно. Я за новый ОРИГИНАЛЬНЫЙ ремкомплект. Себе так делал. Поддерживаю вышеизложенные доводы ребят.
ВНЕ САЙТА
Отправлено 11 April 2007 - 22:41
Robin
Слава, а ну назви ціну такого ремкомплекта пліз...
Я хочу дізнатись чи вартує мінінгіту питання
Стоимость одного цилиндра - 20 у.е. Х 8 шт = 160 у.е.
Стоимость комплекта манжет - 35 у.е. Х 1 шт = 35 у.е.
Стоимость работ по перебору - 20 у.е. Х 2 = 40 у.е.
Итого - 235 у.е.
ВНЕ САЙТА
Отправлено 12 April 2007 - 07:48
Стоимость одного цилиндра - 20 у.е. Х 8 шт = 160 у.е.
Стоимость комплекта манжет - 35 у.е. Х 1 шт = 35 у.е.
Стоимость работ по перебору - 20 у.е. Х 2 = 40 у.е.
Итого - 235 у.е.
Стоимость восьми цилиндров 20 у.е.
Стоимость рем комплекта манжет 35.у.е
Стоимость работ по перебру - шара.
Итого мой вариант 55.у.е
ВНЕ САЙТА
Отправлено 12 April 2007 - 10:59
Думаю что Юрчик может покататься на бюджетном варианте, но потом будет замена на импортные плюс новый комплект манжет и пыльников, так как эти ржавчина уже сожрет, ну и переборка "на шару". :smoke:
ВНЕ САЙТА
Отправлено 12 April 2007 - 11:07
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей