Все 100 ЗА! Летом семьёй катались к родственникам в Краснодарский край Кропоткин, так сами родичи с замиранием сердца и завистью говорили: "Так у вас же люди за газ в два раза меньше нас пла-а-тя-ят...." На что весь вечер ушёл не на шашлыки, а на работу с калькулятором и умами близких людей. Похоже там на ситуацию: хай е...ь, абы не былы. Там тоже людям мозги пакуют.Кричать що ми незалежні ЦЕ ХАМСТВО!?
Іноземний флот на нашій території це класно!? Коли Росія воювала з Грузинами тим флотом, то Грузини МАЛИ ПОВНЕ ПРАВО СЕВАСТОПОЛЬ ЗРІНЯТЬ ІЗ ЗЕМЛЕЮ, в місті із ворожою для них базою Чорноморського флоту.
Не Кремль лі щоб придавить революційні настрої селян в Укр. наказав зробить голодомор, та заселить ту безлюдну землю Росіянами (в східній Укр. цілими вагонами везли з коровами, та хозяйством з Росії коли вимерало село)!?
І це все об"явлєніє "войни"!? Тоїсть якщо я тобі скажу що звати мене Руслан і я із Шампанії то все, я тобі об"вив війну?![]()
А брать ціну із "брацького" Українського народу в двічі більшу чим є на планеті це як? Чі казати на весь світ що ми кров з них п"єм, чи при невзмозі в морози втримати тиск газу на Європу, говорити що то Україна краде! Да якщо і краде, то будь ласка- в суд в Гаагу. Так ні, просто морально оскорбить. А сирна війна? А газопроводи в обхід щоб Укр ні копійки не заробила на транзиті, то це не "об"явлєніє" війни!? Ти мене чоловіче добрий лякаєш своєю сліпостю.
Запам"ятай, Російські "корні", тут в Київські русі. А без корнів, то щитай без історії. А без історії, значить "без роду, без племені". І всі росіяни БУДУТЬ ГОЛОСУВАТЬ ЗА ПУТІНА ТІЛЬКИ ЧЕРЕЗ ТЕ- ЩО ВІН ЩУЧИТЬ НЄЗАЛЄЖНУ УКРАЇНУ. На цьому Путін і робить собі призеденство. Нехай даже і подсознатєльно, але "ти мнє і за Севастополь отвєтіш" в кожного руського на умі. Був би я Росіянином- тільки ЗА ЦЕ за Путіна і голосував би! І як це не прискорбно, а всі Їхні правителі, тільки й давитимуть нас. Як і це робили століттями...
Сообщение отредактировал Piligriм: 27 February 2012 - 22:28