У Грузії скасували обов’язкове носіння водійських прав та технічного паспорта на автомобіль - Страница 2 - Ни о чём и обо всём - OffRoadMaster.com - стиль жизни 4х4!

Перейти к содержимому

Фотография

У Грузії скасували обов’язкове носіння водійських прав та технічного паспорта на автомобіль

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 29

#21 SERGO

SERGO

Гвардеец

• ORM
  • PipPip
  • 1640 сообщений

Отправлено 04 October 2011 - 16:33

Ай, красиво всё на фото!! И вина захотелось. и песни... :502:

Боря, вино будет))) а спеть нам придется тебе)))))
Что касается полиции Грузии -на 5 месте в мировом масштабе :148:
Боря, у моего приятеля был диск куплетный на петровке (5 лет назад) я ему говорил номер машины а он мне всю исходную информацию мог дать))))

#22 Важняк

Важняк

Дока

• Модератор
  • PipPipPip
  • 8132 сообщений

Отправлено 04 October 2011 - 17:31

Ледяного Кахетинского привези, Батоно!

#23 Штюрман

Штюрман

Гвардеец

• ORM
  • PipPip
  • 1197 сообщений

Отправлено 04 October 2011 - 17:44

Боря, у моего приятеля был диск куплетный на петровке (5 лет назад) я ему говорил номер машины а он мне всю исходную информацию мог дать))))

Ото ж бо!
У нас такое нельзя запускать. :228:

#24 Piligriм

Piligriм

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 1239 сообщений

Отправлено 04 October 2011 - 20:49

Вопрос к SERGO: Каким путём ехали в Грузию? Думаю в следующем году поехать, в частности интересует дорога по побережью до Батуми. В этом году крутились по Крыму, потом через пором по Краснодарскому краю. А там от парома до Батуми если по берегу километров девятсот... Красивые горы, набережная... Да и люди, говорят чудесные. Товарищ летал в гости, так был просто в шоке: познакомился с грузинами по инету, а его встретили как родственника...

#25 SERGO

SERGO

Гвардеец

• ORM
  • PipPip
  • 1640 сообщений

Отправлено 04 October 2011 - 21:18

А там от парома до Батуми если по берегу километров девятсот

Только не вздумайте через Абхазию!!!! Если полициа обнаружет отметку пункта пропуска абхазии-это тюрма или же 2000 баксов штрафа! Я летел на самолете.

#26 Broker

Broker

Гвардеец

• ORM
  • PipPip
  • 1893 сообщений

Отправлено 04 October 2011 - 22:17

Сережка фотки супер!!! Ты давай возвращайся назад, а то тебя эта сказка затянет. А потом всеравно жить в нашей реальности прейдется :175:

#27 pseudo

pseudo

Юнкер

• Администратор
  • Pip
  • 227 сообщений

Отправлено 05 October 2011 - 12:44

Їхати до Грузії машиною краще через Північно Осетію, пропускний пункт Верхній Ларс - Казбегі. Старатися проїхати РФ вночі, особливо кавказьку її частину, щоб вранці бути в Верхньому Ларсі. До обіда виростає пробка на пропускному пункті - доводиться чекати. В Грузію неможна провозити більше, здається, 10 літрів бензину в каністрах, тільки в баці. На грузинському боці також просили не світити пустими каністрами перед камерами (там все в камерах :)).
Погранці у Верхньому Ларсі ліниві, шевеляться тільки якщо недавно отримали на горіхи від начхальства. При проїзді машиною вимагають винести з неї всі габаритні речі (рюкзаки, великі сумки), іноді направляють на рентген, іноді ліняться вмикати аппарат :)
Грузини нічого не дивляться, фотографують мурмизю на вебкамеру, сканують паспорт і відправляють гуляти по Грузії. Але Грузини нікуди не поспішають :)

Дороги від кордону і до Гудаурі цьогоріч літом ще не було. Точніше, була розбита напівгрунтовка-напівасфальтова дорога. За Гудаурі - все нормально.

...а відпочивати краще не в Батумі, а трошки північніше, в Кабулеті. Там відпочивають самі грузини :) Дешевше, містечко акуратненьке і чисте, місцеві привітні, коротше - раджу. А Батумі мені чомусь нагадує типове портове місто, яким, в принципі, і є. Ну, може, це я надивився на інші містечка Грузії, але мені Батумі чомусь зовсім не сподобався.

Сообщение отредактировал pseudo: 05 October 2011 - 12:45

#28 Piligriм

Piligriм

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 1239 сообщений

Отправлено 05 October 2011 - 19:52

Только не вздумайте через Абхазию!!!! Если полициа обнаружет отметку пункта пропуска абхазии-это тюрма или же 2000 баксов штрафа! Я летел на самолете.

НИ ХРЕНА СЕБЕ ПРОЕЗДНОЙ!!! :273: Спасибо, что предупредили! :293:

#29 Piligriм

Piligriм

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 1239 сообщений

Отправлено 05 October 2011 - 20:21

Їхати до Грузії машиною краще через Північно Осетію, пропускний пункт Верхній Ларс - Казбегі. Старатися проїхати РФ вночі, особливо кавказьку її частину, щоб вранці бути в Верхньому Ларсі. До обіда виростає пробка на пропускному пункті - доводиться чекати. В Грузію неможна провозити більше, здається, 10 літрів бензину в каністрах, тільки в баці. На грузинському боці також просили не світити пустими каністрами перед камерами (там все в камерах :)).
Погранці у Верхньому Ларсі ліниві, шевеляться тільки якщо недавно отримали на горіхи від начхальства. При проїзді машиною вимагають винести з неї всі габаритні речі (рюкзаки, великі сумки), іноді направляють на рентген, іноді ліняться вмикати аппарат :)
Грузини нічого не дивляться, фотографують мурмизю на вебкамеру, сканують паспорт і відправляють гуляти по Грузії. Але Грузини нікуди не поспішають :)

Дороги від кордону і до Гудаурі цьогоріч літом ще не було. Точніше, була розбита напівгрунтовка-напівасфальтова дорога. За Гудаурі - все нормально.

...а відпочивати краще не в Батумі, а трошки північніше, в Кабулеті. Там відпочивають самі грузини :) Дешевше, містечко акуратненьке і чисте, місцеві привітні, коротше - раджу. А Батумі мені чомусь нагадує типове портове місто, яким, в принципі, і є. Ну, може, це я надивився на інші містечка Грузії, але мені Батумі чомусь зовсім не сподобався.

Спасибо большое за совет :502: Конечно Батуми - не конечный пункт, хочется покружить по всей Грузии, раз с такими трудностями туда добираться :482: Посмотреть Батумскую набережную, Сталинскую дачу в горах... мож ещё чего интересного нарою, время пока есть. А до Пятигорска мне дорога знакома, в 94-м туда раз в месяц мотался... Во всяком случае ещё раз спасибо за ценные советы и предостережения. Готов выслушать дополнения.

#30 pseudo

pseudo

Юнкер

• Администратор
  • Pip
  • 227 сообщений

Отправлено 06 October 2011 - 13:10

Ок, в такому випадку додам:
Стандартна ціна входу в будь-яку пам’ятку старовини - до 6 ларі, воно ж 30 грн. Практично в кожній з них можна взяти купу проспектів з усіма національними парками, заповідниками, замками, etc. Часто - карти з гугломапів, практично всі - прив’язані по координатам, що мене особисто приємно вразило. Карт Грузії в Грузії купити практично нереально, а ті, що є - досить кострубатенькі, але на основних дорогах (всіх трьох :)) стоять вказівники.
От тут є декілька фотографій з каментами:
https://picasaweb.go...amarjobaGeorgia
Якщо що - задавайте питання, може, що ще згадаю.

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

© 2004 - 2025 Offroadmaster ®
create & support by PAVLOFF & VOIN