Просто рецепт, - не цікаво! А зняти його я зможу тільки в кінці місяця. Там покатушка цікава плануєтьсяЧекаємо на рецепт )))
Видеорецепты
Автор
Толстяк
, 04 Jul 2011 12:24
Сообщений в теме: 88
#23 ВНЕ САЙТА
Отправлено 05 July 2011 - 20:01
Та вони навіть і подзюрити не виходили... куди їм до Товстуна!!! А ось бограч... це справжнє діло... але як же з таємницею приготування? Та ось я що думаю, що якщо б це зберігалося у таємниці, то навіщо викладати? Головне - показати як, щоб була з цього користь не тільки тобі, але ї іншим. Мабуть так...Бурда і смакаревич до тебе ще не вмились.
#24 ВНЕ САЙТА
Отправлено 05 July 2011 - 20:24
Жодних таємниць! Тіки я писати не любитель. Та й по тексту готувати бограч, то збочення. Все покажу і прокоментую що і навіщо. У сучасних домашніх умовах ця страва не готується. Потрібна досить велика дровяна піч з розбірними плотнями на казанок близько 25 літрів. Сучасні газові плити навіть під вок не дадуть такого потужного і рівномірного тепла. Ще потрібен дим, ща потрібно відкрите полум"я для обпікання перцю і томатів. Багато нюансів. Краще один раз побачити ніж сто разів прочитати.Та вони навіть і подзюрити не виходили... куди їм до Товстуна!!! А ось бограч... це справжнє діло... але як же з таємницею приготування? Та ось я що думаю, що якщо б це зберігалося у таємниці, то навіщо викладати? Головне - показати як, щоб була з цього користь не тільки тобі, але ї іншим. Мабуть так...
- Важняк, Kama и Мазай это нравится
#25 ВНЕ САЙТА
Отправлено 05 July 2011 - 20:28
Я зрозумів... це як плов Узбекський... він теж на газу не готується, для нього треба відкрите полум’я, дим та рівномірний жар... ось Діма - Узбек приїде з Ташкенту, та ми усі поїдемо на показуху, та я його попрошу щоб він плов зробив... манти буду готувати на наступному тижні, все зніму як ти казав, з урізанням надлишкових коментів.
#26 ВНЕ САЙТА
Отправлено 17 August 2011 - 20:06
Привет всем. Снова рядом оказалась видеокамера и я снял процесс приготовления "лэчо". Именно через "э" так поизносят венгры, которые считают это блюдо своим национальным. (хотя можно поспорить, болгары тоже здорово готовят это блюдо)
Сообщение отредактировал Толстяк: 17 August 2011 - 20:07
#35 ВНЕ САЙТА
Отправлено 21 October 2013 - 15:03
- muzolyajunior и Мазай это нравится
#36 ВНЕ САЙТА
Отправлено 21 October 2013 - 16:40
Гена,шото ссылка не открывается,а ЇСТИ хочеться!!!Видео с моей кухни. Телятина с овощами, кулеш со смаженицей.
http://www.youtube.c...rrer=watch&ns=1
Я когда нажимаю на ссылку попадаю на свое видео?!,т.е если ты откроешь свое-то попадешь на свое и у тебя все сойдется,а у нас нет
Гена-молодец не забрасывай рубрику!
Аффтар Жарь Исчо! :)
Вот ПРАВИЛЬНАЯ ссылка-все плюсы за СМАЖЕНИЦЮ-ГЕНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=wxOWAiUEwos
Сообщение отредактировал Мазай: 21 October 2013 - 16:36
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей