Карпатский Кордон 2011
Posted 04 April 2011 - 07:32
To Diver
А навигатор мы у тебя отберем......
Да-да, а то Синевир будете искать где-то в Крыму, что тоже в принципе интересно...
![]()
нет..нет...в этот раз точно в "Крым" едем. Нам елки с моршинской полезны
Мне подсказали что в "крымском" море форель неплохая водится, грибы под водой растут и вуйки, как 33 богатыря в чешуе и т.д. и т.п.!
Posted 04 April 2011 - 20:43
Attached files
Message edited by Broker: 04 April 2011 - 20:44
Posted 04 April 2011 - 21:07
уровень сложности. В прошлом было три маршрута: красный-основной; красный пунктир-сложнее; синий пунктир- наиболее легкий. Стоянки для лагеря у всех одинаковые.Бывалые бойцы. Подскажите пожалуйста, что означает в п.11 "Історія" http://offroad.lviv....rpathian_border разного цвета маршруты. Это у них что, как на лыжах?
Posted 05 April 2011 - 08:56
Друзья, будет у меня просьба одна - в прошлом году на КК я оставил трубу от хайджека на последнем участке. Труба была подобрана одним из членов Львовского клуба (Sashko). Заберете трубу на Киев, а? С меня пиво :)
Posted 05 April 2011 - 16:41
Ты главное созвонись с СашкомВ этом году другие планы на майские, поэтому на КК я не попадаю.
Друзья, будет у меня просьба одна - в прошлом году на КК я оставил трубу от хайджека на последнем участке. Труба была подобрана одним из членов Львовского клуба (Sashko). Заберете трубу на Киев, а? С меня пиво :)
Posted 11 April 2011 - 11:55
Буду радий зустріти старих Друзів на Ужоцькому перевалі. ;-)
Бажаю гарно провести травневі свята в Карпатах!
На рахунок "лівих" маршрутів скажу таке:
Карпатський Кордон ніколи не був і не буде "жорстко-маршрутним" міроприємством.
І чітко культивує таке любиме нами право, як "СВОБОДУ ВИБОРУ НАПРЯМКУ".
Кожен рік "досвідчені" групи вносили елемент "імпровізації маршруту".
Кому мало - починали раніше дати старту або продовжували після фінішу.
Хоча "фестивальна" складова міроприємства також декого приваблює і не факт, що без неї всім буде цікаво.
Тобто рекомендую зберегти хоча б "вектор Кордону".
Але при "імпровізації маршруту" хочу зауважити наступне:
1. Не забувайте про заказники та заповідники, рух по яким формально заборонений!
(Маршрути КК спеціально пророблялись так, щоб уникати проїзду через природоохоронні зони)
(Я так зрозумів - є бажання рванути з Ужоцького далі по Кордону в сторону Синевіра та Горган - не раджу ібо Синевирський заказник серйозного рівня.)
2. Не забувайте, що чим менше організатори КК будуть знати про Ваші плани тим менше зможуть Вам чимось допомогти.
3. При вирішенні питань з "природоохоронними органами" ні в якому разі не конфліктувати, а вирішувати питання тихо та мирно!
Грубо кажучи - "дєло рук утопающих..." ;-)
4. Ну і машинки в групі мають бути збалансованого рівня, щоб всім було однаково тяжко та цікаво. Особливо коли їдете маршрутом вперше...
p.s. Футболочки у цьому році будуть всіх (в т.ч. і XXXL) розмірів. ;-)
p.s. 2Банкир: Труба від хайджека в мене. Віддам по першому запиту с посиланням на Тебе.
- BOX4x4 likes this
Posted 11 April 2011 - 19:00
Posted 12 April 2011 - 15:04
Posted 12 April 2011 - 17:32
А я скорее всего опять не попадаю на Кордон. Лебеду я поставить то успею, скорее всего, а вот с резиной таки не сложилось. Нет ее ни где, в моем размере...
А на моих сликах (глубина протектора осталась 6-8 мм) ехать в горы, да еще и весной я не риску, да и обузой быть не хочу...
а есть минимальные требования к машине?
если из переделок только лифт и 31 МТ колеса, и отсутствие лебедки,
то вход категорически запрещен?
Number of users reading this topic: 0
0 users, 0 guests, 0 hidden users