Так далее быть не может! Пора просыпаться, Народ! - Страница 88 - МЫ - дороги, правила и законы - OffRoadMaster.com - стиль жизни 4х4!

Перейти к содержимому


Фотография

Так далее быть не может! Пора просыпаться, Народ!


  • Закрытая тема Тема закрыта
Сообщений в теме: 1791

#1741 ВНЕ САЙТА   VOIN

VOIN

    ORM

  • Администратор
  • PipPipPipPip
  • Регистрация: 08 Jan 2005
  • 12493 сообщений
  • Авто: FJ TT-SE, K-5
  • Имя:Веталь
  • Пол:Мужчина
  • Город:Третья планета от солнца..

Отправлено 04 February 2009 - 18:38

ЗВЕНЕННЯ ОРГКОМІТЕТУ УКРАЇНСЬКОЇ РАДИ АВТОВЛАСНИКІВ (УРА)

Президенту України
Віктору Андрійовичу Ющенко

Голові Верховної Ради України
Володимиру Михайловичу Литвину

Прем’єр-міністру України
Юлії Володимирівні Тимошенко

Головам фракцій Верховної Ради України
Віктору Федоровичу Януковичу
Івану Григоровичу Кириленко
Миколі Володимировичу Мартиненку
Петру Миколайовичу Симоненку
Ігорю Федоровичу Шарову



На вимогу громадян України, об’єднаних в автоклуби, та інших громадян України, що підтримали нашу позицію

ВИМАГАЄМО:

1. Негайно прийняти Закон, у відповідності до якого втратить чинність пункт 8 Закону України «Про внесення змін до деяких законів з питань оподаткування» №797 від 25.12.2008 р. (яким було внесено зміни до Закону України «Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів», в частині підвищення ставок податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів), оскільки внесення змін в закони про оподаткування пізніш ніж за шість місяців до початку відповідного бюджетного року суперечить вимогам Бюджетного кодексу України за Закону України «Про систему оподаткування». Прийняття Верховною Радою України згаданого Закону № 797 всупереч вимогам Бюджетного кодексу України та Закону України «Про систему оподаткування» є грубим порушенням ч. 2 статті 19 Конституції України, що встановлює публічний порядок в Україні, та, зокрема, передбачає, що «органи державної влади зобов’язані діяти лише на підставі та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України».

2. Негайно створити постійно діючу робочу комісію/групу на базі Верховної Ради України з питань захисту прав автовласників за участю: а) представників Ради автовласників, б) юристів – фахівців у сфері податкового права, в) експертів у галузі (бюджетного, податкового) права Європейського Співтовариства, г) представників громадських організації. Персональний склад згаданої робочої комісії/групи формується з урахуванням кандидатур, запропонованих Радою автовласників, та остаточно затверджується виключно за її згодою.

Забезпечити участь згаданої постійно діючої робочої комісії/групи в попередньому розгляді відповідних законопроектів у відповідності до положень ст. 88 Регламенту Верховної Ради України з метою розробки та прийняття концептуально нового справедливого механізму оподаткування власників транспортних засобів з прив’язкою до спожитого пального, та можливістю використання таких податкових надходжень виключно для фінансування автомобільної інфраструктури держави;

До повноважень створеної постійно діючої робочої комісії/групи, зокрема, належить:
- розробка нового прозорого механізму контролю за цільовим використанням коштів податку з власників транспортних засобів виключно на будівництво та ремонт автомобільної інфраструктури, який буде закладено до нового законопроекту, що стосується оподаткування власників транспортних засобів;
- внесення пропозицій відповідним органам державної влади щодо спрощення процедури зняття з обліку та постановки на облік транспортних засобів;
- представництво прав автовласників також в органах виконавчої влади;
- участь у спільних консультаціях з органами державної влади та профільними відомствами з питань, що стосуються прав автовласників в Україні (наприклад, з метою громадського контролю за накладенням та вжиттям адміністративних стягнень у сфері дорожнього руху, порядком прийняття всіх нормативно-правових актів, що стосуються прав автовласників, тощо);
- розробку чіткого механізму участі громадських організацій автовласників в контролі за цільовим використанням всіх обов’язкових платежів (податків, зборів, штрафів), що сплачуються власниками/володільцями транспортних засобів;

3. Негайно прийняти відповідний новий закон про оподаткування власників транспортних засобів, розроблений за участю постійно діючої комісії/групи з питань захисту прав автовласників, з урахуванням всіх перелічених вище вимог, що вступить в дію з 01.01.2010 р.;

4. Негайно Кабінету Міністрів України відмінити систему тимчасових реєстраційних талонів (внести відповідні зміни до підпункту «Б» пункту 2.1. постанови Кабінету Міністрів України від 10 жовтня 2001 р. № 1306 «Про правила дорожнього руху»), як таку, що звужує права та свободи людини, надані Конституцією та Законами України щодо розпорядження на свій розсуд власним майном. Розробити та внести зміни у відповідні нормативно-правові акти з метою втілення презумпції правомірності володіння транспортними засобами громадян.

5. Негайно скасувати наказ Міністерства внутрішніх справ України від 13 жовтня 2008 року № 534 «Про затвердження Порядку здійснення контролю за технічним станом колісних транспортних засобів під час їх експлуатації» (наказ, що надає право ДАІ перевіряти технічний стан автотранспорту в період між технічними оглядами), як такий, що суперечить ст. 19 Конституції України та ст. 35 Закону України «Про дорожній рух».

6. Негайно внести зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 9 липня 2008 р. № 606 «Про затвердження Порядку проведення державного технічного огляду колісних транспортних засобів», та до наказу Міністерства внутрішніх справ України від 10 листопада 2005 року № 987 «Про затвердження Інструкції про проведення огляду транспортних засобів та їх реєстраційних документів під час реєстрації, перереєстрації і зняття з обліку» в частині встановленого порядку контролю за сплатою штрафів, оскільки діючий на сьогодні порядок контролю за сплатою штрафів порушує презумпцію невинуватості особи, встановлену ст. 62 Конституції України, статтями 7, 38 КУпАП, та породжує корупцію і свавілля працівників ДАІ, оскільки у базі даних ДАІ присутня лише інформація про кількість складених протоколів відносно особи, а не інформація про притягнення до відповідальності і сплату чи несплату особою штрафів. Автовласників примушують ДОВОДИТИ свою невинуватість (зокрема, звертатись до архівів судів і брати постанови у справах про адміністративні правопорушення (наприклад, якщо справа не розглядалась, бо протокол не дійшов вчасно до суду – в особи взагалі відсутні засоби доказування)). Також зміни, внесені в Кодекс України про адміністративні правопорушення в частині притягнення до відповідальності особи за ознакою власності на транспортний засіб грубо суперечить інституту вини у справах про адміністративні правопорушення, який передбачає, що адміністративне стягнення накладається виключно на винну особу, тобто на особу, вина якої встановлена і доведена у встановленому законом порядку. При цьому не має значення, чи є ця особа власником засобу (в даному випадку транспортного), за допомогою якого вона скоїла правопорушення.

Ми відкриті для співпраці разом з законодавчою та виконавчою гілками влади з метою недопущення порушень прав автовласників, гарантованих Конституцією та законами України.
Тому, виконання наших законних вимог з дотримання Конституції та Законів України ставимо на громадський контроль і залишаємо за собою право проведення мітингів та демонстрацій в разі неналежного їх виконання з боку владних структур.

Українська Рада автовласників, клуби:

1. Offroad Master
2. Украинский УАЗ Клуб
3. Клуб любителей Jeep
4. Chevy-Niva Club
5. Независимый Клуб Владельцев Mercedes в Украине
6. Всеукраинский клуб BMW
7. Одесский Клуб Экстремального Автотуризма
8. sevastopol.info Севастопольский Авто-Форум
9. ФАУ Федерация Автоспорта Украины
10. Крымский клуб 4Х4
11. АвтоФорум @ Autoua.net
12. Український портал волговодів
13. Украинский ГАЗ - Клуб
14. Портал "Автореставрация"
15. Львівський тюнінг клуб
16. Одесский городской Авто-форум
17. Ford Club Ukraine
18. UKRAINIAN CHERY CLUB
19. Украинский клуб М-21
20. Украинский автоклуб Lada Syndicate
21. Автоклуб БУСОВОД.
22. Украинский клуб любителей бусов VW
23. Автоклуб "Москвичемания"
24. Porsche Club Ukraine
25. Ниссан-Микра клуб
26. Mitsubishi Ukrainian Club
27. Автомобільний клуб «Львів 4x4»
28. Украинский Клуб Любителей Автомобилей Шкода
29. Всеукраинское Движение Автомобилистов АвтоСвобода
30. Клуб Любителей Американских Автомобилей
31. Ukrainian Volvo Club
32. FIESTA CLUB UKRAINE
33. Клуб Любителей Автомобиля Нива (C.L.A.N)
34. Украинский OPEL-клуб
35. ТОЙОТА КЛУБ УКРАИНА
36. Украинский Renault-Клуб
37. Обсуждение на Auto.ria.ua
38. Ukrainian NEXIA CLUB
39. GreatWall-Club UA
40. Украинский клуб Lanos LANOS CLAN
41. Клуб DON4X4BASS
42. Украинский Автоклуб ВАЗ-2101
43. Крым Off-Road
44. Феодосийский клуб автомобилистов
45 Detroit Clan клуб американских автомобилей
46. Клуб любителей автомобилей Москвич
47. Сумской автоклуб
48. Odessa StreetRacing Club
49. Кременчугский Городской Авто-Мото Клуб
50. Chevrolet Captiva (Шевроле Каптива) Клуб
51. Харьковский Внедорожный Клуб "Pro4X4"
52. Харьковский Автоклуб
53. Днепропетровский клуб "Off-Road Club 4x4"
54. «Мерседес-Бенц Клуб Чернівці»
55. Rexton-club
та ін.



#1742 ВНЕ САЙТА   Usaty

Usaty

    Юнкер

  • Юзер
  • Pip
  • Регистрация: 19 Jan 2009
  • 291 сообщений
  • Авто: Jeep Grand Cherokee 5.2 4х4
  • Имя:Andrey
  • Пол:Мужчина
  • Город:Kiev

Отправлено 04 February 2009 - 19:18

Народ, мне звонили из 5-го канала, им на нашу тему выделили 5 минут эфирного времени главного выпуска новостей в воскресенье. Они очень хотят взять комментарии у собственника какого-нибудь дорогого престижного автомобиля с большим объемом двигателя. Если у кого-то есть желание прокомментировать ситуацию, напишите мне в личку контакнтый телефон и марку автомобиля, я передам журналистке.



80632369356 Андрей Geep Grand Cherokee 95г. 5.2 литра. :mibile: :crazy:

#1743 ВНЕ САЙТА   Гаечка

Гаечка

    Юнкер

  • ORM
  • Pip
  • Регистрация: 21 Aug 2006
  • 414 сообщений
  • Авто: LRD I 300TDI цвета зелени
  • Имя:Tatyana
  • Пол:Женщина
  • Город:Бровары

Отправлено 04 February 2009 - 19:37

Не забываем завтра взять с собой средства ВИДЕО И ФОТО ФИКСАЦИИ и не забываем фотографировать и снимать всё что происходит вокруг, ОСОБЕННО, если то, что происходит, хоть отдалённо напоминает нарушения чьих-то прав.

#1744 ВНЕ САЙТА   Batl

Batl

    Юнкер

  • Юзер
  • Pip
  • Регистрация: 26 Feb 2008
  • 80 сообщений
  • Авто: Pajero I, Merсedes 310
  • Имя:Геннадий
  • Город:Киев

Отправлено 04 February 2009 - 20:00

Есть товарищ на Хонда Сивик 86 года с прав рулем, которая к тому же не заводиться. Очень хочет ехать, я готов его таскать на шнурке за собой целый день. Машину не жалко, можно бросить где-то, перекрыть что-то, ни у кого не будет сомнений что она сломалась итд.
Брать с сбой это чудо?

#1745 ВНЕ САЙТА   Euge

Euge

    Гость

  • Юзер
  • Регистрация: 01 Apr 2008
  • 28 сообщений
  • Авто: TOYOTA 4Runner (была(((
  • Имя:Евгений
  • Пол:Мужчина
  • Город:Киев

Отправлено 04 February 2009 - 20:06

Есть товарищ на Хонда Сивик 86 года с прав рулем, которая к тому же не заводиться. Очень хочет ехать, я готов его таскать на шнурке за собой целый день. Машину не жалко, можно бросить где-то, перекрыть что-то, ни у кого не будет сомнений что она сломалась итд.
Брать с сбой это чудо?

есть товарищ на киа спортедж 97г. Вчера перестал регулярно заводиться.. хочет ехать и нагло заглохнуть перед ВР ..брать ?

#1746 ВНЕ САЙТА   AvtoR

AvtoR

    Юнкер

  • ORM
  • Pip
  • Регистрация: 25 Sep 2007
  • 751 сообщений
  • Авто: Great Wall Safe
  • Имя:Геннадий
  • Пол:Мужчина
  • Город:столица

Отправлено 04 February 2009 - 20:15

ВАЖНО!

Сегодня на ЭРЕ в 23.10 программа по нашей теме. Главный герой Алексиос.
А депутаты так сладко запели. Особенно Катеренчук.

Завтра в утренних новостях на ЭРЕ (6.00, 7.00, 8.00) еще раз анонсируем акцию.

#1747 ВНЕ САЙТА   podvodnik

podvodnik

    Гвардеец

  • ORM
  • PipPip
  • Регистрация: 19 May 2005
  • 4143 сообщений
  • Авто: SY KORANDO 2
  • Имя:Виктор
  • Пол:Мужчина
  • Город:Киев-Украина

Отправлено 04 February 2009 - 21:12

Завтра сбор в 8-оо !!! Все знают свои точки сбора? Морально готовы? Агитация-ленточки? телефоны заряжены? Машины заправлены и укомплектованы ? Запасные аккумуляторы и батареи для фотоаппаратов? Проверьте пожалуйста ещё раз !
Не надо тащить никакого металолома! Приезжайте сами без машины. Очень много свободных машин,с кем ехать найдём.Подходите к координаторам и вопрос решен.
Всё у нас получится !


#1748 ВНЕ САЙТА   ROY

ROY

    Юнкер

  • Юзер
  • Pip
  • Регистрация: 05 Sep 2007
  • 716 сообщений
  • Авто: NISSAN
  • Имя:Алексей
  • Пол:Мужчина
  • Город:Киев

Отправлено 04 February 2009 - 21:17

Только что по ICTV в новостях был сюжет, где авто сегодня проехали с флагами по Крещатику, а на фоне этого пробега выступил Корчинский с речью, что это они организовывают завтра всех автолюбителей под стены парламента :angry: .... вот вам и не политическая акция :rolleyes:

Эта Проститутка Корчинский только что выступил по каналу Киев... и говорит, ГАД, что завтра мы выступаем! Вот же презерватив штопаный!
Думаю, стоит добавить плакатов ГЕТЬ КОРЧИНСКИЙ - ПРОСТИТУТКА

#1749 ВНЕ САЙТА   карел

карел

    Юнкер

  • Юзер
  • Pip
  • Регистрация: 02 Jun 2008
  • 201 сообщений
  • Авто: Нива 2121
  • Имя:Валерий
  • Пол:Мужчина
  • Город:Белая Церковь Украина

Отправлено 04 February 2009 - 21:20

Подскажите, едем из Белой Церкви несколькими машинами. Въезжаем в Киев со стороны одесской трассы, где и во сколько наша колонна собирается и координаты старшего группы???????????????

#1750 ВНЕ САЙТА   podvodnik

podvodnik

    Гвардеец

  • ORM
  • PipPip
  • Регистрация: 19 May 2005
  • 4143 сообщений
  • Авто: SY KORANDO 2
  • Имя:Виктор
  • Пол:Мужчина
  • Город:Киев-Украина

Отправлено 04 February 2009 - 21:51

Мужики ! Перестаньте плеваться. Давайте дело делать. Будем давать интервью,везде где только можно опровергать.Сделаем его.В конце концов нам плевать на этого клоуна,нам нужно добится своего.
Ну неужели вы не видите что с ним никто не ведёт диалога как бы он не выпрыгивал из трусов. Власть ищет с ним диалога? Правильно -нет.Иначе его бы тоже пригласили для работы в парламентских комиссиях как представителя общественности.А нас пригласили.
Он может провести прессконференцию и собрать такое большое кол-во СМИ? Может но не столько.Может тихим сапом через своих агентов пролезть на чужую но и только. Вы что думаете что те же журналюги слепые и глухие и не видят кто и где?
Ну и в конце концов Федерация автоспорта ( ФАУ) с кем ?! По этому поводу я лично рад что г-н Червоненко с нами.Он действительно авто-спортсмен и в этом качестве достоин уважения. (Я сам член ФАУ и занимаюсь автоспортом ,простите за хвастовство не одного соревнования сезона без призов не приходили). И ничего плохого в этом нет,а только подтверждает нашу силу.
Ну и напоследок. На нашей стороне правда и искренность наших намерений. Ничего не бойтесь,мы не просим! Мы требуем!


#1751 ВНЕ САЙТА   карел

карел

    Юнкер

  • Юзер
  • Pip
  • Регистрация: 02 Jun 2008
  • 201 сообщений
  • Авто: Нива 2121
  • Имя:Валерий
  • Пол:Мужчина
  • Город:Белая Церковь Украина

Отправлено 04 February 2009 - 21:52

Euge спасибо!!!!!!
Вопрос снят, завтра будем на месте к 8.00!

#1752 ВНЕ САЙТА   podvodnik

podvodnik

    Гвардеец

  • ORM
  • PipPip
  • Регистрация: 19 May 2005
  • 4143 сообщений
  • Авто: SY KORANDO 2
  • Имя:Виктор
  • Пол:Мужчина
  • Город:Киев-Украина

Отправлено 04 February 2009 - 21:57

Большая просьба к одноклубникам! Мы хотим развернуть мобильную прессконференцию,поэтому нужна помощь. Нужен нотик и постоянным доступом в интернет, лучше не один. Через них мы и журналисты будем вести репортажи и выкладывать фотки. Для этого выделим один или несколько микроавтобусов. Пишите в личку.

Сообщение отредактировал werwolf: 04 February 2009 - 22:30


#1753 ВНЕ САЙТА   ANRI

ANRI

    Юнкер

  • ORM
  • Pip
  • Регистрация: 13 Apr 2006
  • 539 сообщений
  • Авто: "Избушка", "Избушка VIP".
  • Имя:Андрей
  • Пол:Мужчина
  • Город:Киев

Отправлено 04 February 2009 - 21:59

Плевать на всякие полит.силы! Главное всем донести, что мы самоорганизовались с одной простой целью - отстоять свои права!

#1754 ВНЕ САЙТА   GOS

GOS

    Дока

  • ORM
  • PipPipPip
  • Регистрация: 29 Sep 2005
  • 5671 сообщений
  • Авто: UAZ 31514
  • Имя:Олег
  • Пол:Мужчина
  • Город:К И Е В

Отправлено 04 February 2009 - 22:05

Просьба! Кто может?
Завтра взять с собой балончик чёрной краски. Другой цвет не канает. (Пишем чёрным по белому) При встрече отдать мне, Подводнику или Воину.

#1755 ВНЕ САЙТА   Alexios

Alexios

    Юнкер

  • ORM
  • Pip
  • Регистрация: 24 Oct 2007
  • 618 сообщений
  • Авто: Forester, Tucson, L200, МитсПадж-4
  • Имя:Alexios
  • Пол:Мужчина
  • Город:Киев

Отправлено 04 February 2009 - 22:06

ВАЖНО!

Сегодня на ЭРЕ в 23.10 программа по нашей теме. Главный герой Алексиос.

Сорри за офтоп. Кто-нить сможет записать?

#1756 Гость_nikolai_*

Гость_nikolai_*
  • Гость
  • Регистрация: --

Отправлено 04 February 2009 - 22:25

что-то стб в новостях бред мололо...

#1757 Гость_Korall_*

Гость_Korall_*
  • Гость
  • Регистрация: --

Отправлено 04 February 2009 - 22:29

Всім привіт! Вінниця виїзджае на акцію по плану. Скільки машин не скажу бо мусора вже січуть, мені телефонував сам зам начальника ДАІ ,просив сказати які машини і скільки буде їхати. Я сказав що не знаю і взагалі яке йому діло скільки машин, на що одержав відповідь що вказівка з києва постіпила надати таку інфу, хоча йому особисто байдуже хто куди і на що їде.)

#1758 ВНЕ САЙТА   Семен

Семен

    Юнкер

  • ORM
  • Pip
  • Регистрация: 02 Jul 2008
  • 258 сообщений
  • Авто: TLC80
  • Имя:Николай
  • Пол:Мужчина
  • Город:Киев

Отправлено 04 February 2009 - 22:32

Сорри за офтоп. Кто-нить сможет записать?



Записать не могу, но можно будет посмотреть тут http://tvline.org/ru/tv/?channel=ut1

#1759 ВНЕ САЙТА   soe

soe

    Гвардеец

  • Юзер
  • PipPip
  • Регистрация: 05 Sep 2008
  • 1477 сообщений
  • Авто: Toyota FJ Cruiser TT SE
  • Имя:Олег
  • Пол:Мужчина
  • Город:Киев

Отправлено 04 February 2009 - 22:40

или тут http://www.1tv.com.ua/live/

#1760 ВНЕ САЙТА   Интервент

Интервент

    Юнкер

  • Юзер
  • Pip
  • Регистрация: 20 Jan 2009
  • 72 сообщений
  • Авто: ГАЗ-3102, ВАЗ-21011
  • Имя:Юрий
  • Пол:Мужчина
  • Город:Киев

Отправлено 04 February 2009 - 22:40

Всім привіт! Вінниця виїзджае на акцію по плану. Скільки машин не скажу бо мусора вже січуть, мені телефонував сам зам начальника ДАІ ,просив сказати які машини і скільки буде їхати.

тормознуть хотят колонну. походу через КП лучше пробираться поодиночке.




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей


© 2004 - 2024 Offroadmaster ®
create & support by PAVLOFF & VOIN