Вiтаю з Рiздвом Христовим! Хай бізнес, як квітка в гаю процвітає! В швейцарському банку рахунок зростає! Партнерів порядних і друзів багато, здоров'я міцного , достатку у хату! У літню відпустку на Кіпр і Багами,шануйте родину - і тата і маму! Хай вогник запалу в душі не погасне, дружіть і любіть, це від Бога, це класно!
---------------------
Щоб ви плавали в добрі як по морі качка, хай не мучить вас ніколи ні запор, нi срачка! Щоб до вaс щастя липло як гiмно до дошки і не мучили ніколи блохи й мандавошки! Щоб всі діти у сусідів були на вас схожі і не бачив на порозі тещиної рожі! З різдвом Вас Христовим!!!
Христос народився! Славимо його!
Автор
BravoBoss
, 07 Jan 2012 14:58
Сообщений в теме: 2
Отправлено 10 January 2012 - 14:33
Заголовок мені нагадав цей анекдот:
Йде голодний і змучений росіянин по одному українському селу. Дуже хоче їсти, але не знає як спитати. Підходить з надіїю до дідуся і каже:
- Дедушка, я пришел из далека, очень кушать хочется. Вы не знаете где можно перекусить и перночевать?
- Ой, це дуже просто, синку. Зараз в нас велике свято. Заходиш у будь яку хату і кажеш "Христос народився!". Тебе і напоять, і накормлять, і спати вкладуть.
- Спасибо, дедушка.
І пішов він по вулиці. Через п'ять хвилин вибігає з хати, весь червоний, без шапки і до діда.
- Что же вы мне посоветовали!!! Я захажу в дом, там застолье. Говорю "Христос нараділся",а они все сразу встали и хором "Славимо йево". А хрен вы меня словите!…
З святом усіх ! Щасливого різдва !!!
Йде голодний і змучений росіянин по одному українському селу. Дуже хоче їсти, але не знає як спитати. Підходить з надіїю до дідуся і каже:
- Дедушка, я пришел из далека, очень кушать хочется. Вы не знаете где можно перекусить и перночевать?
- Ой, це дуже просто, синку. Зараз в нас велике свято. Заходиш у будь яку хату і кажеш "Христос народився!". Тебе і напоять, і накормлять, і спати вкладуть.
- Спасибо, дедушка.
І пішов він по вулиці. Через п'ять хвилин вибігає з хати, весь червоний, без шапки і до діда.
- Что же вы мне посоветовали!!! Я захажу в дом, там застолье. Говорю "Христос нараділся",а они все сразу встали и хором "Славимо йево". А хрен вы меня словите!…
З святом усіх ! Щасливого різдва !!!
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей