Христос народився! Славимо його! - Поздравлялка - OffRoadMaster.com - стиль жизни 4х4!

Перейти к содержимому

Фотография

Христос народився! Славимо його!

• Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 2

#1 BravoBoss

BravoBoss

Гвардеец

• ORM
  • PipPip
  • 1268 сообщений

Отправлено 07 January 2012 - 14:58

Вiтаю з Рiздвом Христовим! Хай бізнес, як квітка в гаю процвітає! В швейцарському банку рахунок зростає! Партнерів порядних і друзів багато, здоров'я міцного , достатку у хату! У літню відпустку на Кіпр і Багами,шануйте родину - і тата і маму! Хай вогник запалу в душі не погасне, дружіть і любіть, це від Бога, це класно!
---------------------
Щоб ви плавали в добрі як по морі качка, хай не мучить вас ніколи ні запор, нi срачка! Щоб до вaс щастя липло як гiмно до дошки і не мучили ніколи блохи й мандавошки! Щоб всі діти у сусідів були на вас схожі і не бачив на порозі тещиної рожі! З різдвом Вас Христовим!!!

#2 БармалеЙ

БармалеЙ

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 3196 сообщений

Отправлено 07 January 2012 - 15:19

С праздником :151: Больше написать не могу,Санино поздравление порвало.Лежу под столом :330:

#3 Kusan

Kusan

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 58 сообщений

Отправлено 10 January 2012 - 14:33

Заголовок мені нагадав цей анекдот:

Йде голодний і змучений росіянин по одному українському селу. Дуже хоче їсти, але не знає як спитати. Підходить з надіїю до дідуся і каже:

- Дедушка, я пришел из далека, очень кушать хочется. Вы не знаете где можно перекусить и перночевать?
- Ой, це дуже просто, синку. Зараз в нас велике свято. Заходиш у будь яку хату і кажеш "Христос народився!". Тебе і напоять, і накормлять, і спати вкладуть.
- Спасибо, дедушка.

І пішов він по вулиці. Через п'ять хвилин вибігає з хати, весь червоний, без шапки і до діда.

- Что же вы мне посоветовали!!! Я захажу в дом, там застолье. Говорю "Христос нараділся",а они все сразу встали и хором "Славимо йево". А хрен вы меня словите!…

З святом усіх ! Щасливого різдва !!!

Количество пользователей, читающих эту тему: 1

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей

© 2004 - 2026 Offroadmaster ®
create & support by PAVLOFF & VOIN