Все, більше розписувати не буду. В народа вже піджилки трясуться. Всерівно мені вночі вертатись назад. ВСІМ добра! І вчить військову справу, підарасів на всіх хватить.

Война и все что с ней связано
ВНЕ САЙТА
Отправлено 21 February 2023 - 23:47
Z-10, AR-10, UAR-10, db-10, jp-10 и т.д. суть название одной и той же винтовки разных производителей, так что не важно.
А почему патрон 7.62*54 и 7.62*51 - это совсем другая история? По характеристикам: энергии, массе пули - абсолютно одинаковы.
Да и со мной рядом стреляют СВДшники - поправки берутся практически одинаковые.
Не понимать.
Может вам действительно патроны какие-то говёные достаются?
Бо знаю, что бойцы в Киев приезжают и в магазинах обычные гражданские патроны берут.
А с пулемётного я пробовал стрелять... Ну такое, летят куда попало.
Z-10, AR-10, UAR-10, db-10, jp-10 и т.д. суть название одной и той же винтовки разных производителей, так что не важно.
А почему патрон 7.62*54 и 7.62*51 - это совсем другая история? По характеристикам: энергии, массе пули - абсолютно одинаковы.
Не понимать.
Бо знаю, что бойцы в Киев приезжают и в магазинах обычные гражданские патроны берут.
Не понимать.
ВНЕ САЙТА
Отправлено 22 February 2023 - 00:00
Ось Вам сама коротка відповідь. Зліва СВД, справа 7,62х51. Вже сьогодні зібрав тихенько на полі....
І правильне питання: тут тема про що???? Чи це не про відносно війни??? Чи якщо вам не прилітає той війни немає???? Розслабились? А хтось, млять, вас оберігає!!!
Прикрепленные файлы
- PAVLOFF и Ohotoved это нравится
ВНЕ САЙТА
Отправлено 23 February 2023 - 08:49
Ви машину на слизькій дорозі яку втримаєте краще: на довгій базі, чи короткій?
Ось Вам сама коротка відповідь. Зліва СВД, справа 7,62х51. Вже сьогодні зібрав тихенько на полі....
Є кілька зауважень.
довга куля - це компроміс для збереження ваги.... Більше вага - краще. Але до певного моменту.... треба враховувати і крок нарізів, і більшу інерцію важкої кулі, для якої потрібно використовувати повільніший порох, і розуміти, що важча куля матиме меншу початкову швидкість. Я б вам радив .308 (7.62 NATO) цільовий снайперський патрон, з кулею SMK 175gr. Американська школа влучної стрільби - це принцип "один постріл - ураження цілі", підтвердження кваліфікації - 90% влучань на екзамені. Радягська школа - масований груповий вогонь, і підтвердження кваліфікації - 50% влучань. Це не завсім вірно і точно, але ж дуже багато писанини ... і відстані, і наявність/відсутність коригувальника, і використання балістичних таблиць/калькуляторів...
Ігоре, якщо маєте можливість і час, почитайте Літца:
https://files.cartoo...on_2011_RUS.pdf
І я б вам дуже радив прочитати кілька разів Джона Пластера.
розумію, що читати немає коли, треба стріляти ...
Основна проблема з 7.62 NATO - це використання валового кулеметного патрону в снайперський зброї, будь то UAR/Z - 10, будь то щось нормальніше.
по UAR-10, всі номери до 1000 - велика ймовірність браку :
на фото - затвор з моєї на той час машинки.
у нас було 2 випадки з затвором...
Зараз я цивільний.
Якщо маєте питання по гвинтівкам-прицілам - пишіть.
Прикрепленные файлы
Сообщение отредактировал krager: 23 February 2023 - 08:51
- PAVLOFF, AntDroid и Itonix это нравится
ВНЕ САЙТА
Отправлено 26 February 2023 - 16:45
ВНЕ САЙТА
Отправлено 06 March 2023 - 17:10
Моя знакомая медик, сейчас на фронте.
Anastasija.jpg 76.3К
1 Количество загрузок:
Пишет что за последние два дня у них минус 4 машины восновном из-за весенней грязи и ям.
Нужен внедорожник что бы по распутице вывозить раненых. Только за вчера вывезли 10 трёхсотых.
Нашли подходящий для них вариант Nissan Patrol и она объявила сбор средств: https://www.facebook...rHjzaQkEP7MJ4ql
Все кто могут плиз присоеденяйтесь.
МоноБанка для сбора средств: https://send.monoban.../jar/7fZsfw53ra
Номер карточки: 5375411204049592
- AntDroid, Acetilen и Itonix это нравится
ВНЕ САЙТА
Отправлено 06 March 2023 - 20:00
+++
Моя знакомая медик, сейчас на фронте.
Пишет что за последние два дня у них минус 4 машины восновном из-за весенней грязи и ям.
Нужен внедорожник что бы по распутице вывозить раненых. Только за вчера вывезли 10 трёхсотых.
Нашли подходящий для них вариант Nissan Patrol и она объявила сбор средств: https://www.facebook...rHjzaQkEP7MJ4ql
Все кто могут плиз присоеденяйтесь.
МоноБанка для сбора средств: https://send.monoban.../jar/7fZsfw53raНомер карточки: 5375411204049592
- pilgrim это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей