Так воно ж знаете як буває, критикував, а потім сам робив те саме. Все рухається по спіралі, сказали бай бай пороху, а за деякий час знову помахали йому ручкой.а от нижче чи вище в тій спіралі потім буде, воно одразу невідомо. Вау.Оце прикол!
Треба другу посилання скинути на цю тему.
Зуїчу, штурману моєму за сумісництвом.
Хай подивиться як менi пороха вже за вчителя призначили.
Ото вiн здивується)))
Бо в нас із ним були дебати спекотні, на тему цього персонажа.
То Порох, принаймі, як мінімум хитріший і досвідченіший за багатьох. Тому я і казав так.
Та ну як то приклад
Я ж пишу "яка б не була..."
До того ж я в цiй темi не раз висловлювався негативно в його адресу.Навіть хтось із його шанувальників образився на мене тут, пам'ятаю
ну це нічого не міняє, бо час спливає, а ми теж змінюємось і не завжди це помічаємо. Так шо не дивно.
Кажете зрадник? А суд вже був? А, я ж забув, на КУ н@срать!
Щось мені це нагадало, це приблизно таке було, трохи більш ніж 100р тому. Але звісно, треба назви країни і деякі слова замінити.
https://ru.m.wikiped...ki/Черносотенцы
Отакої... ну Вы там не падайте духом, полковник Кардон, корнет оболенский, нальет вам вина(сорри как то не срифмовалось с другим реальным именем, пусть будет уж так). Це я до чого? Ну як за станом здоровь'я не взяли, то не треба засмучуватись. Кажуть люди, якщо бути напористим, то з другого чи третього разу точно люди влк зазвичай все ж таки проходять. Досвід допомагає. Буває фартить, лікарі можуть не встигати, коли буває дуже багато бажаючих пройти влк. То так буває, що вони тоді не встигають все уважно роздивитись. і справки нема часу глянути і в компухтері діагнози з лікарні від сімейного лікаря невстигають подивитись. Тай всі навколо кажуть давай, скоріше вже все заповнюй, а там в кожного ворох паперів і всі в нетерплячці, нервуються з тої затримки, бо треба авжеж скоріше русню мочити! Ну розумієте ж тепер, як краще? Ну тобто, я маю на увазі, що як руки/ноги є, то там лише хвилин з 5 треба протриматися на ногах, поки лікар папери заповнить. Ну може і плече підтримки буде. Вам точно пощастить.Патрiотiзму валом.
Здоров'я немає на жаль, якщо ви натякаєте на те, щоб йти особисто русню знищувати.
Сообщение отредактировал Eduardo: 05 February 2025 - 12:10