Ну Що ж я можу зробити, хай буде толеруючих як ви так придумали, завчили на пам"ять, всім розповідаєте і вам так хочеться. це зараз в тренді. Чим би дитя не тішилось, аби дурниць поменше робило (поменше толерувало коррупції, беззаконню і порушенню прав людини та ін. поганим речам в нашій країні). соромлюсь спитати, Ви тельник на грудях рвете суто на громадських засадах чи є профіт?
зрадайобiть!
то може краще попередити неправомірні дії, ніж потім розгрібати лайно?
Повідомлення відредагував Eduardo: 04 February 2025 - 20:39
Дійсно? А виглядає так, ніби є чимала зацікавленість.
Порох вже заробляє політичні бали!
На вибори готується.
АЛЕ не зараз.
От якою б не була людина...
якщо вона хоч трохи українець і має мізки, то розуміє - тільки єдність преведе нас до перемоги!
Молодець.
Егеж, він забув когось спитати, коли йому йти. Оооо, А так, ну дійсно, мій ворог, але ворог мого ворога - мій друг. Логічно. А потім хтось когось сжере, бо два павука в одній банці не виживуть.
Він не був моїм куміром. І це саме він в повний зріст заварив кашу з розєднання нації, ви лише користувались його шаблонами і надбанням. Чи перевершите вчителя? Не знаю, важко сказати. Зараз він вміло маневрує щоб не потрапити в повну халепу і на нього точать величезний зуб. Як там буде з його послідовниками в майбутньому- важко сказати.
Він не авторитет для мене, а тому, нема і Вам чим хизуватись. Це суто на мій погляд і так воно в моїх очах.
Краще розкажіть, хто такі нешмариствічи чи як там казали? Бо я не в курсі. Як не дивлюсь, ну таке, ну що казать... Ну щоб знати точно, оце гарні і перевірені, за кого можно голосувати. А не те що там якісь балаболи з нестійкою психікою і постійними змінами настрою, базарів і таке інше.
Повідомлення відредагував Eduardo: 04 February 2025 - 23:44
Дійсно? А виглядає так, ніби є чимала зацікавленість.
Егеж, він забув когось спитати, коли йому йти. Оооо, А так, ну дійсно, мій ворог, але ворог мого ворога - мій друг. Логічно. А потім хтось когось сжере, бо два павука в одній банці не виживуть.
Він не був моїм куміром. І це саме він в повний зріст заварив кашу з розєднання нації, ви лише користувались його шаблонами і надбанням. Чи перевершите вчителя? Не знаю, важко сказати. Зараз він вміло маневрує щоб не потрапити в повну халепу і на нього точать величезний зуб. Як там буде з його послідовниками в майбутньому- важко сказати.
Він не авторитет для мене, а тому, нема і Вам чим хизуватись. Це суто на мій погляд і так воно в моїх очах.
Краще розкажіть, хто такі нешмариствічи чи як там казали? Бо я не в курсі. Як не дивлюсь, ну таке, ну що казать... Ну щоб знати точно, оце гарні і перевірені, за кого можно голосувати. А не те що там якісь балаболи з нестійкою психікою і постійними змінами настрою, базарів і таке інше.
А Cardon каже, що я толерую русні. Як же бути? Мабуть йому несподобалось дещо, накшталт просрочений президент, чи диктатура. Але ж це об'єктивна реальність сьогодні.
Повідомлення відредагував Eduardo: 05 February 2025 - 00:26
Та не прославляє він.
От каже він наприклад, що рекрутингом не має займатись зсу чи люди у формі зсу. Тобто форма має відрізнятись, Для того щоб тцк не асоціювалися з зсу. Бо репутація перших сильно підмочена. люди на вулицях вже шугаютьсч і проклинають всюди будь яких людей в формі, бо думають, що то тцк. Які чинять протиправні дії разом з мусорами (бо поліцією таких і язик не повертається сказати, пробачте)проти громадянського населення крадуть людей, бьють і навіть декого вбивають, цілком безкарно. Та он вже показують воєнних, які кажуть, що вони соромляться і не хочуть ходити в формі по вулиці, бо чують на свою адресу деяки погані речі і засмучуються, коли люди кидаються від них як від прокаженних в розсипну ... Це дуже погано для іміджу зсу, погано для майбутнього.ви не находите? Ну от і скажіть мені, а в цьому він теж неправий??? Ото Ви Бірки якісь чіпляєте, оце погано.
Та не прославляє він.
От каже він наприклад, що рекрутингом не має займатись зсу чи люди у формі зсу. Тобто форма має відрізнятись, Для того щоб тцк не асоціювалися з зсу. Бо репутація перших сильно підмочена. люди на вулицях вже шугаютьсч і проклинають всюди будь яких людей в формі, бо думають, що то тцк. Які чинять протиправні дії разом з мусорами (бо поліцією таких і язик не повертається сказати, пробачте)проти громадянського населення крадуть людей, бьють і навіть декого вбивають, цілком безкарно. Та он вже показують воєнних, які кажуть, що вони соромляться і не хочуть ходити в формі по вулиці, бо чують на свою адресу деяки погані речі і засмучуються, коли люди кидаються від них як від прокаженних в розсипну ... Це дуже погано для іміджу зсу, погано для майбутнього.ви не находите? Ну от і скажіть мені, а в цьому він теж неправий??? Ото Ви Бірки якісь чіпляєте, оце погано.
Та не хочу я цього покидька ще раз передивлятися заради того щоб Вам тайм-кодом ткнути. Самi перегляньте будь ласка.
За рекрутинг каже те, що Вам хтiлося б почути. Бо зрозумiло що всiм вже припiкає сiтуацiя... от воно проце й каже. Цеж типовий приклад популiзму...
Сподiваюсь що всiм таким "славiтєлям" та прислуговувачам ворога бiрок начепляють рано чи пiзно, на великий палець ноги.
Або самокат їм, чи як в тих "алих парусах"...
Буде їм i пiдозра, i вирок.
А, нічого не хочу і чути, нічого не хочу бачити... ну то позиція цілком зрозуміла. Я в іншому відео оце не стану для Вас спеціально і шукати. Нема про що далі й розмовляти, як є таке ставлення до опонента лише в призмі з біркою на нозі. Це буде для когось початок, а для когось кінець. Адье
Повідомлення відредагував Eduardo: 05 February 2025 - 02:02