Вы сами пойдите на передовую, узнаете, поделитесь с нами.
Спасибо за предложение - но вынужден отказтся. По своим причинам.
Просто поинтересовался, почему имея такую разработку, мы, все дружно скидываемся на "хлам 4х4" для ЗСУ. Не более.
Отправлено 12 November 2022 - 20:25
Интересно, а данный броневик служит сейчас по делу? Или так всё на хайпе и закончилось...
https://twitter.com/...KtgwmyNkPJUqFGQ
Отправлено 26 January 2024 - 17:18
Просто поинтересовался, почему имея такую разработку, мы, все дружно скидываемся на "хлам 4х4" для ЗСУ. Не более.
Як Ви кажете той "хлам" дуже потрібен, такі автівки біля нуля мають дуже нетривале "життя", іншого разу тиждень і немає того пікапа, тому сенсу використовувати щось дороге немає, це я не кажу ще про прохідність.
Отправлено 27 January 2024 - 09:41
Як Ви кажете той "хлам" дуже потрібен, такі автівки біля нуля мають дуже нетривале "життя", іншого разу тиждень і немає того пікапа, тому сенсу використовувати щось дороге немає, це я не кажу ще про прохідність.
Влад, я це добре розумію. Но на цей "хлам" зрозуміють прості люди та самі ЗСУшники зборами, а за ті гроші, які отримує влада, можно було і таку техніку підтягувати.
Отправлено 23 May 2024 - 21:35
Вот и я о чем же. И глядишь весь процесс и ход военных действий шел и развивался совсем по другому.Влад, я це добре розумію. Но на цей "хлам" зрозуміють прості люди та самі ЗСУшники зборами, а за ті гроші, які отримує влада, можно було і таку техніку підтягувати.
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей