Вже з десяток разів відкривав віконце створення нової теми про продаж авто - мото - квадро ... заповнював шапку..назву теми.. а потім сидів ..сидів .. думав, як же то так...як я продам від себе надійного друга, який ніколи не підводив, їхала там де інші не їхали, виручала в скрутних ситуаціях і ніколи навіть на йоту не давала привід сумніватися в ній....закривав віконце і думав що до цього питання я вже ніколи не вернусь... але час плинне ..я старію...і все ж таки вирішив...але ж не хочеться віддавати в не добрі руки...хочеться щоб її так само любили, приділяли увагу, лілеяли, натомість вона віддячить своєю доброю душею і надійністю...отож...зі сльозами на очах пишу... продам мотоцикл класу ендуро року двухтисячного, з обємом двигуна 410 см. Підібрав я її два роки тому як те маленьке кошенятко, можна сказати відбив у вовків, у молодих хлопців які з неї знущалися як тільки могли...ні догляду за нею не було ні витратні матеріали ні мастило вона не бачила,. от пожалів я її...і купив в цих душогубів... привіз її додому....і як кажеться "Понеслась" . За рахунок того що мотоцикл вчасно не обслуговували, від втомлення металу розтянуло ланцюг ГРМ, що в свою чергу викликало руйнування направляючих ланцюга, які розлетілись і в свою чергу пошкодили генератр, який в свою чергу пошкодив ротор генератора.
Отож розібрав я біднесеньку Хаскі, замовив з Англії, ротор, статор, ланцюг ГРМ, клапанні сальники, термостат, фільтра, колодки, два нові колеса, того що старі були добиті, спиці порвані, ободи криві, ..циліндро-поршневу групу віддав знайомим на реставрацію в КТМ сервіс в Угорщину...тут не далеченько...підібрали новий поршень і кільця, зробили розточку, велике їм спасибі, все поприїзжало і розпочав я відновлення красуньки. Замінив генератор, замінив ланцюг ГРМ (DID), замінив маслофільтр HIFLO (їх тут три), замінив всі патрубки, замінив термостат, встановив новий карб Dellorto,зібрав обкатав, поставив нові колеса, замінив привідний ланцюг Regina 525 (5000 кг на розрив) і титанові зіроньки, нова гальмівна рідина DOT-4 выд;;ід Motul і колодки Brembo, тосол підвищеної температурної стійкості Helix, новий оригінальний вентилятор охолодження, мастоло Motul 600w sport, відновив амортизатори (сальники нові Athena + Motul 5w), новесенький акум Varta 12АН, свіча Denso, лабутени Mitas два комплекти ендуро і крос, вихлоп рідний Husqwarna (arrow нервово курять в кутку), антибукси на перед і зад (встановлюються з кросовою резоною), діодна підсвідка всіх приладів і поп периметру.
Отож зі сльозами на очах продається подруга Хаскі....клубна ціна 1999 американських вічно зелених.
пишіть, звоніть...розкажу, покажу, покатаю... 066 сто 96 52 Петро.
П.С. Модератори не бийте боляче якщо щось не так.