Продам ТЛК80 4,2турбо 24кл обвіс ,лебідка аісін,блоки ,2компл(Ф-Бел з бедлокам, легкосплав фірма йокогама35)
ціна 19500$
Отправлено 23 February 2017 - 09:00
Фоток и видео валом ))! В ютуб залезьте
Что все стали скидывать 80ки, интересно че вдруг
Я не скидаю ,а продаю у зв"язку з сімейними обставинами!
Мотор,коробка,мости,роздатка,ходова-на 10 з 10 балів -ідеал! інформацію можна найти на спец сайтах з продажу авто. т-0673801713
Отправлено 25 February 2017 - 12:20
Вадим, не пойму сути агрессии с Вашей стороны?
Я руководствуюсь только правилами форума, которые не я придумал!
Вы уважаемый участник сообщества, на таких как вы равняются остальные "клавишадавы", как Вы выражаетесь.
В этом конкретном случае, Я Вас не понимаю...
дивлюся на сетуацію чисто з своєї колокольні!, бачу - людина виставляє авто на продаж і бажання людини це продаж даного авто, при цьому вона використовує спеціальний розділ на даному сайті (офроудмастер) , при цьому я не хочу нічого обговорювати і тим більше , щось комусь доводити, моя ціль продаж авто!
Машина ТЛК80 спецефічна -заточена на конкретний бездор-рубилово!, тому вона може зацікавити дуже вузьке коло людей ,які можуть зателефонувати (телефон вказанний), але я зіткнувся з ситуацією- коли вищевказанні "кнопкодави" почали писати пости не по суті!!!
До Вас ніякої шановний Олег агресії немає (можливо Вам здалося), а ось нахрена про слона і про камазовські амортизатори люди пишуть -не розумію,не розумію і все (що (а саме які почуття та думки спонукають людей писати такі пости))
Отправлено 25 February 2017 - 14:53
фото правда давне
DSC_0422_1.jpg 183.51К
1 Количество загрузок:
Отправлено 28 February 2017 - 17:39
Скажите, пожалуйста, что значит 4-ёх Блокировках?
1) Передний мост.
2) Задний мост.
3) Межосевая.
4) Все вместе! + срабатывает блокировка в голове, и появляется "Кокс" на педали акселератора.
1000 извинений за флуд...
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей