Вокруг балтики 2013 332.jpgВокруг балтики 2013 408.jpgВокруг балтики 2013 127.jpgКак по мне то начинать надо с Нордкапа, самые яркие впечитления вначале путешесивия, а на 20 день устаеш ихочется домой побыстрей. В13 году ездил на пузотерке по маршруту Польша, Питва ,Патвия, Эстония, паром Финляндия, Швеция, Норвегия, Дания,Германия,Голандия,Польша , Украина. 90000км, 24дня, на двоих ушло около 4000 евро, четыре раза ночевали дикорями, 1 раз в гостинице, осталное в кемпингах. Берите с собой побольше жратвы и главное побольше водки в северных странах она невероятно дорогая По поводу виз,в Норвегию проблемотично оформлял в Испанию, без всякого гемороя Паспорт показывали 2 раза в Польше на вьезд и выезд, и один раз в Талинне при посадке на паром.
1) як можна зняти авто, так щоб бюджетно?
На рахунок бюджетності не можу нічого сказати. Але тут є фірми europcar, sixt, avis, hertz та щось локальне типу allways. Недавно треба було трохи поїздити брав тойоту ауріс гібрид, то мені обійшлося в 60 євро на день + пальне. При тому там було обмеження на 100 км пробігу. Зараз дивився Фольксваген поло за 55 євро без обмеження пробігу. Ціна на пальне 1.4 євро за літр бензину.
2) Тобто з палатками можнга стояти будь де? Чи тільки в кемпінгах?
Так, з палатками можна стояти будь-де. Ще є кемпінги. Ще можна взяти в оренду будинок на колесах. То досить популярна штука в норвегії. Але я це ніколи не брав в оренду.
3) Яка вартість оренди квартир подобово? Саме квартир, не готелей?
Подобової оренди квартир я не бачив. Глянув на airbnb, там каже що таке є. Ціни він 30 євро за кімнату/малу квартиру. Ще є можливість орендувати так званий cabin в горах, але там окрема штука. Треба бути членом певного клубу щоб можна було орендувати.