Думаю, що у кожного настає такий період, що хочетьтя чогось більшого та потужного. так і у мене. У сиву давнину придбав УАЗ у знайомого діда. Розуміється крім стандартного набору, який запропонував завод виробник, на ньому нічого не було. Почав із банального: поварили, пофарбували, перебрали двигун, мости, коробку, роздатку - ііііі поїїїхали. Машина - ЗВІР. немає для неї перешкод. Але, який водій УАЗа не шукав ще більшого болота чи глибшої річки. Зрозумів, потрібна лебідка (T-MAX 10), більша гума (COOPER mood terain R16, а для красоти литі диски із нульовим виносом) , блокування обох мостів (від БТРа) і саме цікаве, додатковий електровентилятор на радіатор. хоч цей автомобіль погано прогрівається та у ріллі веде себе занадто гарячо.
Провів незначний ліфтінг кузова, щоб арками не рвати гуму (дуже дорого це). А далі по мілкому : стаціонарний компресор, щоб не бігати із насосом, знову ж таки у цей час можна пива попити; гілковідсікачі (я мисливець, часто буваю у лісі); щоб вода не потрапляла у мости, вивів патрубки під капот; встановив звичайний фаркоп, щоб тягнути прицеп чи лафет із човном; бампера та підніжки із міцних труб, які дозволяють як буксирувати (тягнути) чи звалити якесь сухе дерево на дрова.
Два роки приймав участь у OFF-ROAD-FREE-FEST. Обидва роки із бортовим номером 345. у цьому (2015) році навіть зайняв третє місце у конкурсі "Годзіла", думаю багато хто памятає єдиного УАЗа у цьому конкурсі ().
До чого усе це??? на наступний (2016) рік планую знову прийняти участь, із тим же 345 номером, але на більшому та могутнішому авто.
ЗАПИТАННЯ: 1. за яку ціну можна продати мій виплеканий УАЗ? 2. чи є бажаючі його придбати? 3. Що порадите придбати (подивляюсь на Нісан Патрол)?
завчасно дякую.