Хорошей вам поездки!
Как жаль что не могу принять участия в данном празднике жизни... ![]()
Граница Миров. Мармарошский затык. 17-18 октября 2015
Відправлено 09 October 2015 - 17:23
Для тех, кто хочет поселиться в гостинице. Европа, Рахів, Apartment, Тиса, Рахівщина, Віварт, Оленка, и еще куча о корорых я не знаю. Все гуглятся, телефоны находятся. Для удобства могу предложить Раховщину, большой двор, восемь номеров, мойка, сауна, Новая Почта во дворе (если колеса пересылать).
Сбор и старт в 10:00 в субботу 17 октября возле АЗС со стороны пос. Ясиня.
Отнеситесь серьезно к такелажу, исправным запаскам и лебедкам. Будет холодно и сыро, снег с дождем и ветер, коварные бревна, падающие смереки. В нескольких местах аномальное направление гравитации.
- Bluesbreaker, Деда і Artsmith це подобається
Відправлено 10 October 2015 - 12:55
Наша компания стартует раньше и короткими горными дорогами будет пробиваться к Вам на огонек, чтоб помочь Вам размесить 2 - 3 калабани. Оттуда обратно тоже пойдем горами.
Нас будет, машинок 10.
Руслан,приглядывай там за Газетой и не наливайте ему больше трёх по-пиисеть)))Хорошо покататься!!! ![]()
- ISLAND це подобається
Відправлено 10 October 2015 - 16:42
Відправлено 11 October 2015 - 07:56
Наша компания стартует раньше и короткими горными дорогами будет пробиваться к Вам на огонек, чтоб помочь Вам размесить 2 - 3 калабани. Оттуда обратно тоже пойдем горами.
Нас будет, машинок 10.
У цих десять машинок входить п'ятимашинний екіпаж з Кам'янця-Подільського -три машини підготовленні (сільвера35, ФБели,усі блоки) а дві машинки берем щоб експедиція не була нудною -вони без блоків і на 33 км2, але з працюючими лебідками! і саме головне з шноркелями і одна машина пофарбована у РАПТОР!
Відправлено 11 October 2015 - 08:41
а дві машинки берем щоб експедиція не була нудною -вони без блоків і на 33 км2, але з працюючими лебідками! і саме головне з шноркелями і одна машина пофарбована у РАПТОР!
На КМ2 не бери, краще візьми зо дві машинки на оллтеррайнах, я чув, що як їх добре спустити, то вони їдуть не гірше сільвера і бєлок.
Відправлено 11 October 2015 - 09:08
На КМ2 не бери, краще візьми зо дві машинки на оллтеррайнах, я чув, що як їх добре спустити, то вони їдуть не гірше сільвера і бєлок.
потрібно Валері сказати щоб брав багато відеокасет бо з такою погодою як прогнозують -знімати буде що, ще й багато! ,і на АТ-ках і на КМ-2-му!!!
Відправлено 11 October 2015 - 11:13
Вже, дощ, сніг, вітер... гумові чоботи притихли за сідушкою, переглядаються з дощовиком.
Зношеним Ф-Белам сняться ланцюги... а лебідка пахне новим маслом.
Холодно, туман... дрімає Гуцул Темний.
- Bluesbreaker, voler, ярко і ще 1< /a> це подобається
Кількість користувачів, які читають цю тему: 3
0 користувачів, 3 гостей, 0 прихованих користувачів