День Незалежності. 22-23-24 серпня. Петрос, Говерла, Міка-Маре, Нєнєска. Туризм. - Сторінка 17 - Экспедиции, путешествия - OffRoadMaster.com - стиль жизни 4х4!

Перейти до вмісту

Фотографія

День Незалежності. 22-23-24 серпня. Петрос, Говерла, Міка-Маре, Нєнєска. Туризм.

• Закрита тема Тема закрита
Повідомлень у темі: 381

#321 Galicia

Galicia

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 174 повідомлень

Відправлено 26 August 2015 - 16:43

Я "грибну" поїздку підтримую, хоча грибів не їм :151:

Та не обовязково гриби збирати чи їх їсти, просто має бути тематичність. Це як їхати на рибалку - не означає ловити рибу.  :175:

Любомир привет. Что именно нужно и с каких участков? Немного фоток есть.

Привіт. Фотки цікаві всі, які в кого є, але мені особисто найбільше - фотки з калюж (калабань) другого дня перед спуском на Богдан.

Повідомлення відредагував Galicia: 26 August 2015 - 16:48

#322 Bluesbreaker

Bluesbreaker

Гвардеец

• ORM
  • PipPip
  • 1390 повідомлень

Відправлено 26 August 2015 - 18:02

А "кобру" сфотали коло погранців?

Так, саме там. Зашугали бідну тварину тиканням об'єктива

Повідомлення відредагував Bluesbreaker: 26 August 2015 - 18:02

#323 ISLAND

ISLAND

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 1566 повідомлень

Відправлено 26 August 2015 - 20:45

Сенкс!

Мои фото.

https://picasaweb.go...4078869001/2015

ВАЛЕРА +++

#324 lockser

lockser

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 109 повідомлень

Відправлено 27 August 2015 - 07:02

Залил на Фликр фотографии первого дня поездки.

https://www.flickr.c...157657745080006

20915806815_ed41f40101_b.jpg
20150822_1Day_064 by Sergey Shalaev, on Flickr

#325 barik

barik

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 133 повідомлень

Відправлено 27 August 2015 - 10:15

[quote name="Regulus" post="26503488" timestamp="1440534215"]Всем ещё раз привет.

Stalker, Jasper уже в Одессе.

От лица всех Одесских экипажей хочу поблагодарить Гену за эту чудову подорож. Мы получили массу позитива. Однозначно будем приезжать ещё и ещё.
ГЕНА, ОГРОМНОЕ СПАСИБО!!!!!. :crazy:. Ты молодец, что собрал нас всех вместе!

Да, местами было трудно, при спуске с Мика-Маре было допущено несколько стратегических ошибок, которые привели к этому  ночному гиволту :)).
Господа, но вы же сами хотели быстрее и первыми доехать с последней поляны, разбив при этом строй. Думаю всем будет урок. Мне тоже. Я потерял лебёдку и трос по своей дурости, из-за чужой глупости, вынимая чужую машину. Не знаю кто хозяин, но он обо мне даже не вспомнит.  Виной всему спешка и суматоха. Ошибки были у всех. 
Честь и хвала самым первым спустившимся. Низкий поклон воюющим допоздна и вынимающих хвост колонны. "Фе" разбившим колеи не пропустив более лёгкую технику.
Когда идёт огромная колонна, должны соблюдаться правила и присутствовать командная тактика. Недопустимы шатания.

Что такое командная работа я объясню на маленьком примере.  18 августа этого года, нашей сборной командой (Одесса-Херсон) в составе пяти машин  была проведена через перевал Легионов пятидверная Терана в стоке на асфальтной резине!  БЕЗ ПОТЕРЬ И СЛЕДОВ МАЛЕЙШЕГО НАСИЛИЯ!!!   Кто знает что там сейчас творится, меня поймёт.

Всё это лирика.
Я рад всему. Я рад только потому, что это всё было со мной. Я рад поездке, новым знакомствам и новым местам. Я рад этому незабываемому Карпатскому воздуху пропитанному духом авантюризма. Я с удовольствием встречусь с вами всеми в очередной поездке. Поездке, в которой люди будут отключать эммоции.

Фото постараюсь выложить завтра.
И ещё: после общего банкета произошёл маленький конфуз с недостачей 1000 грн. Мне не стыдно об этом сказать.
С уважением Сергей.[/quote
По поводу конфуза и недостачи- очень хочется верить, что это была математическая ошибка, а не человеческая подлость... Но 1000грн есть 1000грн. Мое предложение отправить Гене на карточку по 30-50грн... Думаю никто не обеднеет???
Сори , не в том формате ответ вышел...
  • Шпион, igorini і Artsmith це подобається

#326 TPYTEHb

TPYTEHb

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 1379 повідомлень

Відправлено 27 August 2015 - 10:43

Давайте дійсно відправим по 50 грн з машини, гроші не великі, а вот на 1000 Гєна не повинен попасти. Звозив людей, потратив час і ше попав на гроші, не порядок)
Гєна, напишіть номер карточки)
  • barik це подобається

#327 Galicia

Galicia

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 174 повідомлень

Відправлено 27 August 2015 - 11:37

Всім привіт.

Спілкувався щойно з Генадієм і він попросив проінформувати, що тему по розрахунках за вечерю в колибі (спільне застілля) можна вважати закритою. Сам неможе написати, бо немає наразі доступу до компа, тому делегував дані повноваження мені (донести цю інфу).

Повідомлення відредагував Galicia: 27 August 2015 - 11:39

• Kudasov це подобається

#328 marchy

marchy

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 150 повідомлень

Відправлено 27 August 2015 - 12:12

Большое спасибо Гене! Ехали как правило замыкающими - хюндай галопер. Несмотря на систематическое посещение карпат по работе, в горах мы первый раз в таком формате. Очень понравилось. Особенно второй день спуск ночью в компании FJ, одномостового уаза и хайлюкса - спасибо Гене - дождался и нас! В первый день опоздали на 3 часа, но догнали группу - наверно навара без радиатора тому причиной. Машину не успели доготовить полностью, купили ее совсем недавно, двигатель не ехал совсем, думали проблема в турбине (которую накрутили до максимума) или клапане, а был забит совсем топливный,  хотя он новый был - поняли только после подъема из рахова на треттий день, пришлось опять отстать и догонять в одиночку, - пришли на драгобрат только в 23-00. Во второй день кончился пыльник на внутренней гранате, но на драгобрат гранаты хватило, гидроусилитель тек, подмяли задний бампер во второй день когда помагали застрявшим, - в общем отлично все прошло!  

#329 Artsmith

Artsmith

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 1282 повідомлень

Відправлено 27 August 2015 - 12:28

По поводу конфуза и недостачи- очень хочется верить, что это была математическая ошибка, а не человеческая подлость... Но 1000грн есть 1000грн. Мое предложение отправить Гене на карточку по 30-50грн... Думаю никто не обеднеет???
Сори , не в том формате ответ вышел...

Мое мнение что ошибка математическая, потому, как в  заведении сказали сначала одну сумму, Гена объявил сколько с человека, часть людей рассчиталась и ушли. Потом девочки вспомнили что не все включили в счет и назвали другую сумму (на 30 грн с человека больше) и оставшиеся доплатили за себя. А разница получилась из-за ошибки персонала.

Но думаю, можно приготовить для Гены что-то в подарок за труды, (предлагаю обсудить в личке или в телефонном режиме)

Повідомлення відредагував Artsmith: 27 August 2015 - 12:34

• barik це подобається

#330 Galicia

Galicia

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 174 повідомлень

Відправлено 27 August 2015 - 18:36

Мое мнение что ошибка математическая, потому, как в  заведении сказали сначала одну сумму, Гена объявил сколько с человека, часть людей рассчиталась и ушли. Потом девочки вспомнили что не все включили в счет и назвали другую сумму (на 30 грн с человека больше) и оставшиеся доплатили за себя. А разница получилась из-за ошибки персонала.

Но думаю, можно приготовить для Гены что-то в подарок за труды, (предлагаю обсудить в личке или в телефонном режиме)

Від мене декілька слів:

1. Не  маю нічого проти подаруку для Гєни, бо він дійсно хороша людина і вартує.

2. Для інформації і кращого розуміння - помилка по оплаті за вечерю чисто технічна і сьогодні-завтра вона буде знята, тобто заборгованість буде зведена до 0.

3. Мушу відмітити, що всі учасники прекрасні люди і коли виник нюанс, то більшість відгукнулася і запропонувала свою допомогу, за що всім велике людське спасибі :293:.

4. Оскільки все вже стало ясно, пропоную тему з боргом за харчування закрити :320: і продовжувати виставляти фотографії і відео з поїздки.

П.С. БОРГ НЕ МІЙ, маю свідків  :175: ,але знаю більше, тому і написав, щоб зняти всі лишні питання.

#331 gleb

gleb

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 313 повідомлень

Відправлено 27 August 2015 - 23:35

Дякую всім за приємну компанію, Генадію за организацію гранд респект.

Було дуже приємно, що із баюр до табору першим дістався старий газик.

Цікаві фото із часом додасть моя штурманка.

Невеличка порада новачкам - краще бути перепідготованим, аніж недоподготованим. Ну й не забувати скільки ще машин позаду.

А я за годину до відїзду із Карпат трохи не доїхав до готелю на Драгобраті, щоби відвезти маму на потяг.

Прикріплений файл  20150825_115725.jpg   295.02К   22 Кількість завантажень:

#332 СТАЛКЕР

СТАЛКЕР

Гвардеец

• ORM
  • PipPip
  • 2672 повідомлень

Відправлено 27 August 2015 - 23:53

Два вопроса: Как и Зачем? :)

#333 rii

rii

Гость

• Юзер
  • 2 повідомлень

Відправлено 28 August 2015 - 00:48

Дякую Геннадію за гарну організацію заходу. Дякую учасникам за чудову компанію.

Моє відео: https://youtu.be/hHDCO2RssPk

• Шпион це подобається

#334 lockser

lockser

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 109 повідомлень

Відправлено 28 August 2015 - 07:03

Залил фото второго дня.
Ссылка та же.
https://www.flickr.c...157657745080006

20753560230_b6bfe9edbe_b.jpg
20150823_2Day_028 by Sergey Shalaev, on Flickr

#335 Шпион

Шпион

Гвардеец

• ORM
  • PipPip
  • 2525 повідомлень

Відправлено 28 August 2015 - 07:42

Моє відео: https://youtu.be/hHDCO2RssPk

Супер, спасибо!

#336 Толстяк

Толстяк

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 2969 повідомлень

Відправлено 28 August 2015 - 08:41

велике прохання всім, хто знімав відео, викладайте на файлообмінник для скачування, щоб змонтувати класне відео від усіх учасників. 

від мене подяка всім за тактовність, витримку, солідарність, взаємодопомогу, небайдужість. я радий, що наші ряди з таких хороших людей. я і надалі всіма способами буду популяризувати автотуризм у карпатах і завжди буду радий хорошим людям.

п.с. за відео не забувайте

• Bluesbreaker, BOBI і igorini це подобається

#337 Galicia

Galicia

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 174 повідомлень

Відправлено 28 August 2015 - 09:38

А я за годину до відїзду із Карпат трохи не доїхав до готелю на Драгобраті, щоби відвезти маму на потяг.

attachicon.gif20150825_115725.jpg

Як так, практично на рівному місці,  порівняно з тим, що вже проїхав за цей весь час в горах?

Повідомлення відредагував Galicia: 28 August 2015 - 09:40

#338 Artsmith

Artsmith

Гвардеец

• Юзер
  • PipPip
  • 1282 повідомлень

Відправлено 28 August 2015 - 12:26

Самі живі-здорові?

Це ж треба, яка закономірність - проходиш через труднощі :87:  і екстремальні ситуації, а в безневинних ситуаціях :80: і "попадаєш".   

#339 igorini

igorini

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 256 повідомлень

Відправлено 28 August 2015 - 12:28

Дякую всім за приємну компанію, Генадію за организацію гранд респект.

Було дуже приємно, що із баюр до табору першим дістався старий газик.

Цікаві фото із часом додасть моя штурманка.

Невеличка порада новачкам - краще бути перепідготованим, аніж недоподготованим. Ну й не забувати скільки ще машин позаду.

#*#*********## як так? :273:

#340 gleb

gleb

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 313 повідомлень

Відправлено 28 August 2015 - 12:30

Два вопроса: Как и Зачем? :)

Проаналізувавши подію, на запитання "як" маю відповідь, що заїхав на ухил під невеличким кутом. Гальмуючи, як завжди, двигуном та гальмами, допустив юз задньої вісі, який миттєво повернув машину поперек дороги. Далі все було швидко, - переднє колесо знайшло пагорбець, який й став трампліном для кульбіту.

Із відповіддю на питання "навіщо" складніше. ЇЇ поки нема. Як нема й відповіді навіщо без одного дня рік тому інша машина забрала дружину та дітей, а за цю подорож це була друга спроба загрози життю.

Дякуючи Богові та моїм янголяткам-охоронцям, в машині не було а ні мами, а ні Оленки, а ні ящиків із шмурдяком, а хливкі дуги тенту не склалися й витримали. Хріна їм, рогатим, лисого! Жага життя непереборна!

Але це вже інша тема.

Ще раз дякую Гені за подорож. На мою думку, обраний формат дії дуже вдалий для спілкування й подорожей. Наші Карпати дуже красиві та зовсім поруч!

Тож, до нових зустрічей.

З.І. одеський екіпаж на Опелі поверніть, прошу, позичений вам шакл.

<script> </script>

• igorini це подобається

Кількість користувачів, які читають цю тему: 2

0 користувачів, 2 гостей, 0 прихованих користувачів

© 2004 - 2025 Offroadmaster ®
create & support by PAVLOFF & VOIN