Продаються гарні місця в Карпатах - АВТО-МОТО-КВАДPО, ГАPАЖИ И ДАЧИ - OffRoadMaster.com - стиль жизни 4х4!

Jump to content

Photo
- - - - -

Продаються гарні місця в Карпатах

• Log in to reply in the topic
Replies in topic: 2

#1 romankiv

romankiv

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • Registration: 28 Mar 2014
  • 185 posts

Posted 19 April 2015 - 19:19

тему створював раніше та не можу знайти, тому почнемо з початку ....

Мене звати Сергій - телефон 0677561712

маю зараз дві най гарячіші пропозиції :

1. ділянка в с. Усть-Путила на березі річки Бисків (в цьому селі, поруч сходяться чотири річки, два Черемоші, Путилка та Бисків) прекрасні незаймані гори, памятник природи "Камяна багачка", ділянка площею 1,0013 га розміщена в дикому куточку села, однак підїзд зроблено настільки гарний, що будь якою легковою машиною можна підїхати, за бажанням є можливість розширити (докупити) сусідські землеволодіння, кадастровий номер земельної ділянки 7323585500:01:005:0029   даю ссилку на кадастрову карту http://map.land.gov....adastrova-karta

є бажання отримати 10000 у.є. , однак можливо торгуватися до кінця бо потрібні гроші....

2. ділянка в с. Підзахаричі єдина ділянка в карпатах на якій розташований комплекс, памятник природи "протяте" та "Соколове" каміння (деталі по телефону та є можливість повністю на законних умовах отримати один камінець розміром в хрущовку у власність) площа 0,5554 га. кадастровий номер 7323583500:01:003:0184    ссилка на карту http://map.land.gov....dastrova-karta 

просимо 16500 у.є. та знову ж таки торг до кінця.

також запропоную свої послуги по оформленні куплі чи дарування і далі за Вашим бажанням аж до здачі будь якого обєкту під ключ, послуги по обслуговуванні та охороні також можу запропонувати, є будівельна техніка та бригади на всі види робіт, буду радий пропозиціям від джиперської спільноти через спільне захоплення....

#2 Stolar

Stolar

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • Registration: 17 Jul 2013
  • 220 posts

Posted 20 April 2015 - 08:51

Ціна за сотку чи за все? Що з єлектрикою - далеко тягнути? Фото є можливість десь глянути?

#3 romankiv

romankiv

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • Registration: 28 Mar 2014
  • 185 posts

Posted 20 April 2015 - 11:51

Ціна за сотку чи за все? Що з єлектрикою - далеко тягнути? Фото є можливість десь глянути?

ціна за цілі ділянки, з електрикою - біля каміння оріентовно 500 м.

в с. Усть-Путила десь 2 кілометра.

Фото попробую найти,або треба робити - постараюся..... 

Number of users reading this topic: 0

0 users, 0 guests, 0 hidden users

© 2004 - 2025 Offroadmaster ®
create & support by PAVLOFF & VOIN