Шахраї по кредитним карткам - Наша безопасность - OffRoadMaster.com - стиль жизни 4х4!

Перейти до вмісту

Фотографія

Шахраї по кредитним карткам

• Авторизуйтесь для відповіді в темі
Повідомлень у темі: 5

#1 faw

faw

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 538 повідомлень

Відправлено 28 February 2015 - 12:39

Хочу попередити про можливість обману. Зателефонував мені вчора клієнт з приводу манка для полювання, з пропозицією купити, скинув реквізити куди відправляти новою поштою, у відповідь направив реквізити для сплати, я вказав тільки номер карти та фамілію з ім'ям. Зразу передзвонив "клієнт" та запитав як мене по батькові. Вечоріло..... дзвінок з номера +30918001115.. дзвонить жінка з гарно поставленою москальською мовою, представилась робітницею мого банку, назвала мене по Ф.І.П. назвала номер карти та попитала чи не очікую я переказ коштів в розмірі 550 гривень, дізнавшись що чекаю почала пояснювати, що так як мені фізичній особі був переказ з юридичної контори то вини мусять перевірити мою карту....... ну думаю почалося треба трохи нерви потріпати. Кажу шановна я не розумію вас ви б не могли б говорити зі мною українською..... пауза ... і знову на москальскій про переказ коштів та перевірку карти (для тих хто не в курсу в будь якому банку якщо ви спілкуєтесь з ними українською вони також переходять на українську та навпаки) Не зважаючи на моє прохання почався шантаж, "Якщо ви не надасте мені данні про термін дії карточки я не зможу перерахувати кошти на вашу карту".... Надоїло послав куди подалі її разом з переказом. Зразу зателефонував до банку та запитав про номер...... підтвердили шахраї. Сьогодні зателефонував за номером "клієнта" ... номер поза мережою. Номер горе клієнта +380669194011 . Так що будьте пильними та не ведіться на такий цирк, а ще я так зрозумів у шахраїв велика проблема з українською мовою ))))))
  • guarule це подобається

#2 voltan

voltan

Гость

• Юзер
  • 4 повідомлень

Відправлено 05 March 2015 - 19:32

Хочу попередити про можливість обману. Зателефонував мені вчора клієнт з приводу манка для полювання, з пропозицією купити, скинув реквізити куди відправляти новою поштою, у відповідь направив реквізити для сплати, я вказав тільки номер карти та фамілію з ім'ям. Зразу передзвонив "клієнт" та запитав як мене по батькові. Вечоріло..... дзвінок з номера +30918001115.. дзвонить жінка з гарно поставленою москальською мовою, представилась робітницею мого банку, назвала мене по Ф.І.П. назвала номер карти та попитала чи не очікую я переказ коштів в розмірі 550 гривень, дізнавшись що чекаю почала пояснювати, що так як мені фізичній особі був переказ з юридичної контори то вини мусять перевірити мою карту....... ну думаю почалося треба трохи нерви потріпати. Кажу шановна я не розумію вас ви б не могли б говорити зі мною українською..... пауза ... і знову на москальскій про переказ коштів та перевірку карти (для тих хто не в курсу в будь якому банку якщо ви спілкуєтесь з ними українською вони також переходять на українську та навпаки) Не зважаючи на моє прохання почався шантаж, "Якщо ви не надасте мені данні про термін дії карточки я не зможу перерахувати кошти на вашу карту".... Надоїло послав куди подалі її разом з переказом. Зразу зателефонував до банку та запитав про номер...... підтвердили шахраї. Сьогодні зателефонував за номером "клієнта" ... номер поза мережою. Номер горе клієнта +380669194011 . Так що будьте пильними та не ведіться на такий цирк, а ще я так зрозумів у шахраїв велика проблема з українською мовою ))))))

Те саме в мене було позавчора при продажі коліс Wranglera. Номери телефонів можна надати, та вони напевно їх міняють. Але бережіться

#3 romankiv

romankiv

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 185 повідомлень

Відправлено 05 March 2015 - 19:43

була в мене така ситуація, але я мав настрій пожартувати і дуже ввічливо називав їм всі дані, звісно вигадані, вони знову телефонують, кажуть вибачте видно ви помилились в якійсь цифрі, я знову називаю і паралельно дзвоню в банк та міліцію (кажу що на звязку шахрай, давайте спробуємо зловити)- ці ще більші клоуни кажуть поки не вкрав ми не можемо цим займатись, а з особистого досвіду - коли вкрав ніхто і не пробує шукати. В результаті я його обматюкав і так все закінчилось.

#4 BOX4x4

BOX4x4

Оффроуд-мастер

• ORM
  • PipPipPipPip
  • 11770 повідомлень

Відправлено 05 March 2015 - 19:58

Тысчу раз тут обсуждалось. Банки никогда не звонят с обычных телефонов и ничего не уточняют, касаемо перевода денег. Мне тоже, звонил, какой-то мудак трижды. Когда послал его, пропал.

#5 Nick

Nick

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 321 повідомлень

Відправлено 06 March 2015 - 00:23

Как то было похожий звонок, я еще и удивился, помню тогда сказал чтобы перезвонили вечером, но больше никто так и не звонил.

#6 DimonZT

DimonZT

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • 765 повідомлень

Відправлено 09 March 2015 - 00:36

Мені, коли диски нещодавно продавав, теж дзвонило тіло і питало всі данні карти бо типу з якогось там рахунку по безналу перерахувати хотів. Було то в неділю рано, я не зразу то і роздуплився шо до чого спросоння. Але потім згадав, шо шось таке я вже читав та й на картці цифри в мене намальовані і погано вже видно деякі. До цих пір чекаю для наложки координати. Телефон в нас на 2108форумі написав, пізніше ще одна людина написала, що і йому воно дзвонило.

Кількість користувачів, які читають цю тему: 1

0 користувачів, 1 гостей, 0 прихованих користувачів

© 2004 - 2025 Offroadmaster ®
create & support by PAVLOFF & VOIN