Шахраї по кредитним карткам
Отправлено 28 February 2015 - 12:39
- guarule это нравится
Отправлено 05 March 2015 - 19:32
Те саме в мене було позавчора при продажі коліс Wranglera. Номери телефонів можна надати, та вони напевно їх міняють. Але бережітьсяХочу попередити про можливість обману. Зателефонував мені вчора клієнт з приводу манка для полювання, з пропозицією купити, скинув реквізити куди відправляти новою поштою, у відповідь направив реквізити для сплати, я вказав тільки номер карти та фамілію з ім'ям. Зразу передзвонив "клієнт" та запитав як мене по батькові. Вечоріло..... дзвінок з номера +30918001115.. дзвонить жінка з гарно поставленою москальською мовою, представилась робітницею мого банку, назвала мене по Ф.І.П. назвала номер карти та попитала чи не очікую я переказ коштів в розмірі 550 гривень, дізнавшись що чекаю почала пояснювати, що так як мені фізичній особі був переказ з юридичної контори то вини мусять перевірити мою карту....... ну думаю почалося треба трохи нерви потріпати. Кажу шановна я не розумію вас ви б не могли б говорити зі мною українською..... пауза ... і знову на москальскій про переказ коштів та перевірку карти (для тих хто не в курсу в будь якому банку якщо ви спілкуєтесь з ними українською вони також переходять на українську та навпаки) Не зважаючи на моє прохання почався шантаж, "Якщо ви не надасте мені данні про термін дії карточки я не зможу перерахувати кошти на вашу карту".... Надоїло послав куди подалі її разом з переказом. Зразу зателефонував до банку та запитав про номер...... підтвердили шахраї. Сьогодні зателефонував за номером "клієнта" ... номер поза мережою. Номер горе клієнта +380669194011 . Так що будьте пильними та не ведіться на такий цирк, а ще я так зрозумів у шахраїв велика проблема з українською мовою ))))))
Отправлено 05 March 2015 - 19:43
Отправлено 09 March 2015 - 00:36
Количество пользователей, читающих эту тему: 1
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых пользователей