Шукаю Місце Для Проходження Практики. - ИЩУ / ПPЕДЛАГАЮ PАБОТУ!!! - OffRoadMaster.com - стиль жизни 4х4!

Перейти до вмісту

Фотографія

Шукаю Місце Для Проходження Практики.

• Авторизуйтесь для відповіді в темі
У темі одне повідомлення

#1 MilesTails

MilesTails

Гость

• Юзер
  • 33 повідомлень

Відправлено 10 December 2014 - 16:55

Шукаю місце для проходження практики. Виходить на практику треба після Нового Року на місяць. Навчаюсь я на Слюсара з ремонту автомобілів (ТО і ремонт електрообладнання). Пішов на цю професію вчитись тому що тяга до техніки з дитинства а от з електрообладнанням якось не дуже. Але провчившись семестр нічого нового не росказали. Бажано місце по ближче то Троєщини, але можу їздить і в інші райони. Знання є, бажання працювати теж є. Окрім знань по автомобілю, також вмію варити як простою електродуговою так і на пів-автоматом. Також вмію користуватись пульверізатором (але не зовсім в мене з цим виходить). В ліцеї де навчаюсь поставив на колеса ВАЗ 2102(якби робив сам то було б все на багато краще ,але так як майстер ходив і бурчав що там прихвати там прихвати і досить і так "сайдьот"). Пишу тут так як пройшов по району і зрозумів що толку мало. Або не треба, або цитую слова "Да, нам работники нужны. Но, ты будешь пол года убирать, и смотреть как кто то что то делает, а потом тебе дадут закрутить одну гайку, и денег тебе никто ни за что платить не будет ВООБЩЕ". Пишіть сюди або ось мої номера 0502161543/0635277215 Сашко.
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
  • Falsh і Cardon це подобається

#2 MilesTails

MilesTails

Гость

• Юзер
  • 33 повідомлень

Відправлено 27 December 2014 - 21:40

Тему можна закривать. Практика знайдена завдяки ORM.

Кількість користувачів, які читають цю тему: 0

0 користувачів, 0 гостей, 0 прихованих користувачів

© 2004 - 2026 Offroadmaster ®
create & support by PAVLOFF & VOIN