ВІйна, танки німці, москалі...
Автор
шампань
, 14 Jan 2014 22:29
Сообщений в теме: 7
Отправлено 14 January 2014 - 22:29
Собственно, давно я Вас не бачив, ще давніш я об Вас чаркою не цокавсь. І ось є нагода- 15 лютого (я в оргах) в м.Корсунь-Шевчеківський Черкаського повіту відбудеться (реконструкція) бій з німчурою за Євразійський Корсунь (гоним німчуру геть). А от тут же в неділю через ніч відбудеться бій за Євроітеграцію с.Шендарівки, с.Комарівки, с.Почапинець, та с.Журжиниць за 40км від Корсуня (невипускаєм європейців із котла назад в Європу).
Чія переможе, побачим. Всих запрошую!
Чія переможе, побачим. Всих запрошую!
- mamont, Falsh, NoUaZ и 5 другим это нравится
Отправлено 30 January 2014 - 11:01
Невеличка зміна в розкладі- поскільки 15го день вивода військ, з Афгана, бій переноситься на 14.
Програма така 14 0 12.00 реконструкція бою в центрі Корсуня. Після бою фотосесія з городянами + зловживання кашою та алкоголем.
Програма така 14 0 12.00 реконструкція бою в центрі Корсуня. Після бою фотосесія з городянами + зловживання кашою та алкоголем.
Сообщение отредактировал шампань: 30 January 2014 - 11:02
- NoUaZ и imperator это нравится
Отправлено 06 February 2014 - 18:03
Реконструкція буде не в п"ятницю а в суботу. Хто хоче лишитись на ніч, ночівля БК Корсуня.
А отак це було в Києві.
На 16хв.43сек і я в кадрі промелькнув як бравий Совєтський старшина з трофейним МГ42, бореться з Європою за Євразійську Україну...
А отак це було в Києві.
На 16хв.43сек і я в кадрі промелькнув як бравий Совєтський старшина з трофейним МГ42, бореться з Європою за Євразійську Україну...
Сообщение отредактировал шампань: 06 February 2014 - 18:03
- Sema, NoUaZ и imperator это нравится
Отправлено 07 February 2014 - 20:55
Да все просто- тел 0676336495 Руслан Шампань. В принципі буде три клуба - Уаз-клуб, Черкасиоффроад, та Офроудмайстер. Да я як джипер не первоклашка, зможу "нашу" машину замітить!Есть желание приехать посмотреть на это действо. В субботу в 12-00 где именно в Корсуне. Если кто из Киева поедет, можно поехать вместе.
- imperator это нравится
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей