Почему меня эта страна призывает брать в руки оружие и убивать РУССКИХ
???
Хрен вы угадали, господа! Такого не будет! Это претит моим внутренним убеждениям!
Горько и обидно, что из-за какого то бля....ского шабаша, проплаченого знаете кем, мне в 43 года придется начинать все с нуля на новом месте, в 23 было бы легче, но я даже в страшном сне не мог предположить такого разворота событий.
Знаєте.. російським градам і гаубицям якось всерівно хочете ви їх вбивати, чи ні. Вони просто стріляють по нам.
Просто отжали крим, просто закинули диверсантів і зброю, просто стріляють з своєї території. Може назвете хоч одну причину з якої в мене не має виникати бажання відповісти тим самим?
Нарахунок майдана - ну поділіться, хто його проплатив, раз є така інфа (сподіваюсь не 146%?), кому, скільки. Справді цікаво. В мене наприклад такої інфи немає. А запитань багато.
І за те, що можливо доведеться розпочинати все спочатку в 43 - скажіть "дякую" росіянам. Чи цей причинно-наслідковий зв'язок не є Вам зрозумілим? Тож дуже добре подумайте перед тим в яку країну їхати. Бажаю Вам не помилитися з вибором.

Topic is locked