Тільки що приїхав із школи. Ви знаєте, за ті століття за які "братній" народ питавсь з нас ножем вирізати все Українське і не вирізав, то на данний момент він тим ножем сам заріжиться! Я повний гордості за нас Українців! Біля 100 школярів,і всі в вишиванках! Ви це можете уявити!? Це краса. Це гордісь за те що ці діти їх мають, це гордісь за батьків які їм їх купили! Яка нація зараз в любій школі Магадана, чи Лондона можить на раз одіти свої дітей 100 відсотково в національні вбрання!? Жодної! А ми можим. І не будем за це дякувати пуйлу, але не без його допомоги.
Я два рази прослізився. Один раз коли дітки співали молитву за Україну- це було дуже. Це було так дуже і так актуально що прослізились даже діти. Ще за душу взяв танець. Не просто танець, а танець військового з рюкзаком, якого проводжає дружина на війну. Ці старшокласники так станцювали (а це школа мистецтв), що без сліз і відчуття безвідворотного горя на це не можна було дивитись. Як вона відбирала той рюкзак та припадала до його колін, як вона його не відпускала від себе..., я це зараз пишу і сльози ховаю від жінки. Після мого виступу ці вишиваночки мене обступили як курчатка і питали практично одне- нас не бомбитимуть!?
Люди "подерживающіє внєшнюю політіку", та ті дебіли які нечистому кинули перву кістку, а тепер сидять з "гордістю" без світла і води, та ті уроди які вирішили розбомбити собсвений город чи село, тільки за те, щоб "бить руськім в раші", а не росіянином в Україні. Горітимете ви в пеклі за ті життя безневинно вбитих, за ту війну, яку ви розвязали! Горітимете ви за тих вдов сиріт та калік по обидва боки! Горітимете ви за страх в очах тих дітей який я сьогодні бачив! Горітимете ви за ті брехні, за "сожранних дітей руськоязичних", за те що якісь "бендерівці ідуть в карателі щоб дали їм рабів"... Нелюди. Будьте випрокляті.
ПиСи. Вас нє слишат? Чорти в пеклі вас почують!
Повідомлення відредагував шампань: 28 November 2014 - 22:42