Юрій, ану покажи всим нам який ти герой! Поїхали з нами! Каска чи броник з мене, ну автомат врядлі. І це я пропоную ГЕТЬ настойчиво! Хочу подивитись на твою реакцію коли ти побачиш горе, і не просто горе, а страшне горе. Коли вигоряють села, города лишаються без жодного варіанту перезимувать. Поїдем покажим тобі настоящий Сталінград навколо Донецького аеропорту і т.д. І все на твоїй Україні. Там лізуть в голову не так багато думок, в основному кілька- чого і через кого. А тоді побачим що ти будиш писать на форумі.Ты уже во все колодцы гранаты покидал? А ведь когда-то тебе придется ответить за содеянное. Только потом не отнекивайся. Я скрин сделал.
А от на рахунок того що хтось щось копірує.... я не очкую геть. Ні в кого не стріляв, нічого для вбивства не зробив- та техніка мною передана на АТО можить використовуваться тільки як санітарна. А тут уже кого та техніка буде везти до лікарні- сєпара, Укра, москаля чи гражданського нема чого і думать- кожного хто буде цього потребувати!!! не чув такого щоб наші ранених пристрелювали!
А от тим, знаєм кому, (спеціально не буду писати імен) совітував би поочкувать- те анти Українське що ви пишите, все колись вспливе. Перемога буде за нами тому що правда Бог та світ на нашому боці! А бажаючих поохотитись псевдопатріотів на відьом з нор після війни повилазить десятки тисяч... Так було після кожної війни.
Юра- ЧЕКАЮ ТЕЛ. НА ТЕБЕ ЩОБ ТИ ПОЇХАВ ДРУГИМ ВОДІЄМ ЗІ МНОЮ, заїдем почистим сепару криницю- енергостропа в мене завжди зі мною, до дна вистачить.

Тема закрита