Карелия-кольский
Отправлено 31 July 2013 - 11:32
подорожуємо по графіку. зара в Великому Новгороді любуємося старими церквами і храмами. сьогодні плануємо бути а Санкт-Петербурзі. день-два там, і рвемо когті на Ладогу.
пишу на укр мові, бо на чужині патріотичні почуття сильнішають)))
знайдемо ще халяву, закину пару фоток)
- Моня, Hakim, SERGO и еще 1 это нравится
Отправлено 31 July 2013 - 14:34
Наконец то отозвались! Живы -здоровы, и слава Богу! Как там "Шторм" на Балтийском море? Согласен с форумчанами: фотки давай!!!знайшли нарешті халявний вай-фай)
подорожуємо по графіку. зара в Великому Новгороді любуємося старими церквами і храмами. сьогодні плануємо бути а Санкт-Петербурзі. день-два там, і рвемо когті на Ладогу.
пишу на укр мові, бо на чужині патріотичні почуття сильнішають)))
знайдемо ще халяву, закину пару фоток)
P.S. Что-то мне подсказывает, що щирою укр. мовою писав Мишко "Блэндэр". Привет ему!
Отправлено 31 July 2013 - 18:46
Юра Шторм в кайфі)))Правда він ще не коло Балтійського моря, а з нами)))
пару фоток для затравочки, ато немає часу, треба пиво пити))
А тепер спочатку - зустрілися з Юрою в Житомирі

перша ночівля в палатках - місце бомба!!!річка чиста як сльоза)

ланцюговий міст

Псков

зустріли джипера)

дорога в Новгородській області))

перед новгородом заночували в душевному місті, і Ярик даже наловив риби)))

церква 12 століття

старий храм, але на його території наркологічни диспансер....(((

Юра залицяється до "москальки"

завтра плануємо покататися по околицях Пітера і рвемо когті на Ладогу)там вай-фай буде аж в Мурманську)всім від всіх привіти)
- Eduardo, Igorek, Krapka и 2 другим это нравится
Отправлено 01 August 2013 - 08:35

Москалька занята
P1010672.JPG 61.83К
89 Количество загрузок:Вибачте, не втримався
- Krapka, ISLAND и Kudasov это нравится
Отправлено 01 August 2013 - 21:13
Ірокезушка-мене немає на фото, тому що я як завжди по другу сторону обєктива)сподіваюся побачу свою морду ліца на фотках від Ярика і Оксани
ітак, через погодні умови були змушені знову зупинитися в готелі. у Приозерську. сьогодні весь день падає мілкий дощ....погода несприятлива для фото, але всеж таки трошки фотками поділюся. а решта фоток вже по прієзду на родіну.
дороги по ліву сторону Ладоги просто супер(не те що в Новгородській волості)) було правда пару моментів "бездора".
завтра плануємо дивитися озера і водоспади в верхній точці Ладоги і робити "дньовку" ато водії вже плачуть і просяться відпочити і порибачити "по взрослому")))
враження про "Рассию" - круто живуть лише великі города і мегаполюси, а решта 90% ТАКА біднота!в нас нада залісти на край України, і ще добре пошукати, щоб побачити такі ніщі села, які тут знаходяться на дорогах федерального значення..."вулиця-не тулиться, номер затертий, забор підпертий, хата розвалилася"
Білорусія виглядала більш акуратною і хозяйською
так, щось я відхилився від теми)пару фото
Крепость на острові в Шлиссельбурге

Дорога жизни

- Nat, Sergio, Eduardo и 4 другим это нравится
Отправлено 02 August 2013 - 07:05
очень классные точки,за что его короновали в звание "Заслуженный Сусанин Украины".Начинаются
очень красивые места леса,озера,реки душа отдыхает,это словами не передать
Прикрепленные файлы
- Ozon, ISLAND и spiritus это нравится
Отправлено 02 August 2013 - 14:09
puqlN0UNsq4.jpg 96.53К
63 Количество загрузок:так от шо я вім скажу,що пан Санта знає про нашу країну навіть більше ніж деякі українці, і повірте для нас це було дивно.... а на запитання звідки володіє інформацією,відповідь була:" я ж Санта Клаус,я все знаю". Прощання було на щиро українській мові,і це ще раз нас здивувало
Тому пропоную відвідати Діда, повірте жалкувати не будете,позитива наберетель купу.Та й до того ж не так вже й і далеко до Рованьємі
Сообщение отредактировал PASHTETNIVA: 02 August 2013 - 14:13
- Nat и Rumer это нравится
Отправлено 02 August 2013 - 18:55
Молодцы, так это вы вместе с Сантой снялись на память?А от ми вчора не втримались і відвідали найвідомішу особистість у Лапландії
puqlN0UNsq4.jpg 96.53К 63 Количество загрузок:
так от шо я вім скажу,що пан Санта знає про нашу країну навіть більше ніж деякі українці, і повірте для нас це було дивно.... а на запитання звідки володіє інформацією,відповідь була:" я ж Санта Клаус,я все знаю". Прощання було на щиро українській мові,і це ще раз нас здивувало
Тому пропоную відвідати Діда, повірте жалкувати не будете,позитива наберетель купу.Та й до того ж не так вже й і далеко до Рованьємі
Отправлено 03 August 2013 - 22:14
Саме так.А сьогодні взагалі був шок
Молодцы, так это вы вместе с Сантой снялись на память?
Количество пользователей, читающих эту тему: 0
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых пользователей