С Днем Рождения!
Шампань, с днем рождением!
Author
Student
, 13 May 2013 07:36
Replies in topic: 32
Posted 14 May 2013 - 07:35
Дякую, дякую. По місцевій нашій традиції, коли мужику 40, йому рубають. Це ціла вистава. Собираються куми, друзі, (чол 150) вносять дриветню в бар, в токаря виточують ялду на пів метра, перші прощаються кумоньки (сльози поцілунки крики "краще мені відрубайте голову"), послєдня жінка. Зачитується приговор- що в 40 в тебе має бути все, і діти, і хата, і жінка, і любовниць сотня. І цю ношу ти преш на своїх пличах, сил не жаліючи, а пора пожити і для себе спокойно. Тіпа нафіга воно уже тобі!? Ну бла-бла-бла. Вердикт- відрубать. Палач сєкіра, медсестра (мужик в халаті, да так щоб сімейні труси було видно) зашива, та зализує рану...
Головне поставить народу гарний могорич- щоб рубали, а не рвали з корнем, бо як відрубають то воно розкущиться, а як вирвуть з корнем...
І анекдот в тему із життя: Куме, я вже п"ять років як імпотент! І що і як!? Ти не повіриш- як гора з плеч!
Головне поставить народу гарний могорич- щоб рубали, а не рвали з корнем, бо як відрубають то воно розкущиться, а як вирвуть з корнем...
І анекдот в тему із життя: Куме, я вже п"ять років як імпотент! І що і як!? Ти не повіриш- як гора з плеч!
- Hakim likes this
Number of users reading this topic: 2
0 users, 2 guests, 0 hidden users