Виробник: Suzuki
Класс: Круізер / Родстер
Модель: Intruder C
Кубатура: 800 куб.см.
Колір: чорний
Документи: На обліку
Рік випуску по документах: 2006
Рік випуску реальний: 2006
Місцезнаходження / Місце реєстрації: Київ / Київ
Область: Київ
Пробіг: 26000 км.
Ціна: 9000 USD
Телефон: 0638417777
Куплений у офіційного дилера у 2007 році, оформлений на мене, продаю з переоформленням на нового власника. Стан відмінний, абсолютно безпроблемний.
З додаткового обладнання встановлено: вітрове скло, регулюється по висоті та вуглу нахилу; пасажирська спинка з багажником; шкіряні бокові кофри, закріплені на спеціально виготовленій системі кріплення, витримують велику вагу багажу; прямоточна вихлопна система Cobra Power Pro HP 2 Into 1, датчик лямбда-зонду підключений, пряцює коректно; оригінальні захисні дуги; розетки 12V у кофрах; хромовані пластикові панелі замість рідних чорного кольору та багато іншого тюнінгу, який можна побачити по фото. Влітку купив новий оригінальний гелевий акумулятор Варта (850 грн).
З мотоциклом віддаю заводську вихлопну систему, рідні пластикові панелі та інші комплектуючі.
Зараз також цікавить варіант обміну на паркетник/джип не старше 2004 року, бензин (під ГБО) чи дизель, лише АКПП, 5-и дверний на 5-7 місць, цивільний (без серйозної підготовки для оффроаду, з кондиціонером/кліматом, бажано з шкіряним салоном та люком) з моє доплатою до 10 т. у.е. Без ДТП, бажано без підкрасів, гарний доглянутий стан, від власника. Великого пробігу не боюсь, але головне аби він був чесний.
Або в ідеалі мотоцикл + Шнива + моя доплата = паркетний/джип.

Topic is locked