Сьогодні День Українського прапора!
Відправлено 23 August 2012 - 22:03
Прикольно бачити тааааку аватарку, та підпис "моя родіна СССР", та свято прапора нашої держави порівняне із прапорщиком... Не маючи на увазі Америку, а даже в Європі за такі речі...Вітаю усіх "прапорів" з професійним святом!
Але все мені ясно- "вставай проклятьєм заклєймьонний, вєсь мір проклятих і рабов"! А можна два запитання: де в НКВД записуватись, і чи будем на цей раз цим хохлам голодомор робити?
- GOS, rut і Dron це подобається
Відправлено 23 August 2012 - 23:07
Руслан, а ти в який країні народився? Про яку "нашу державу" кажеш, може в тебе прізвище на "я" починаеться, тоді так, ця держава ваша (поки що). Згоден, що кожен Громадянин повинен поважати СВОЮ Державу та її Прапор, пишатися та боронить свою Батьківщину(як це було у СРСР) - про сьогоденну Україну такого (сподіваюсь покищо) сказати неможу, все чомусь навпаки виходить.. На рахунок НКВС та голодомору - це тобі у ПР треба записуватися. І ще, слово "Родина" у моєму підписі написано з великої літери. П.С.: Для тих, хто в танку (БРДМі): перший свій пост писав у доброму гуморі та сподівався на підтримку таких самих гумористів. Махно, ставлю "+", т.е. гашу "-" (нелюблю минуссы, хоть они и красные!)Прикольно бачити тааааку аватарку, та підпис "моя родіна СССР", та свято прапора нашої держави порівняне із прапорщиком... Не маючи на увазі Америку, а даже в Європі за такі речі...
Але все мені ясно- "вставай проклятьєм заклєймьонний, вєсь мір проклятих і рабов"! А можна два запитання: де в НКВД записуватись, і чи будем на цей раз цим хохлам голодомор робити?
Повідомлення відредагував Dron: 23 August 2012 - 23:09
- Neytrino, Kooper, Важняк і ще 1< /a> це подобається
Відправлено 24 August 2012 - 10:12
А я вітаю тебе і всих із днем незалежності!!! Зверни увагу- це свято моєї держави.Руслан, а ти в який країні народився? Про яку "нашу державу" кажеш, може в тебе прізвище на "я" починаеться, тоді так, ця держава ваша (поки що). Згоден, що кожен Громадянин повинен поважати СВОЮ Державу та її Прапор, пишатися та боронить свою Батьківщину(як це було у СРСР) - про сьогоденну Україну такого (сподіваюсь покищо) сказати неможу, все чомусь навпаки виходить.. На рахунок НКВС та голодомору - це тобі у ПР треба записуватися. І ще, слово "Родина" у моєму підписі написано з великої літери. П.С.: Для тих, хто в танку (БРДМі): перший свій пост писав у доброму гуморі та сподівався на підтримку таких самих гумористів. Махно, ставлю "+", т.е. гашу "-" (нелюблю минуссы, хоть они и красные!)
О, пока писяниной занимался, уже Шампаню "-" влепили, гашу плюсом.
А тим хто соплі пускає за "Родіною", та за те що ПР жирує а ми бідуєм,- можу повспічувати. А то заладили "не та страну, та не так назвали..." Ми хоть і країна з продажними політиками, але ми сама гостинна нація в світі, ми провели євро без жодної набитої іносранної морди, без жодної серйозної кражі! І жінки наші самі красиві в світі, бо майже кожен тиждень принімаю іносранців кататись на БТРах, так сто раз чув таке запитання- а в вас скрізь такі жінки красиві чи тільки в Києві? Київ тому що везли на Шампань через Київ! А те що ми джипери тут на форумі такі бідні, та не там живем, бо владою об"їжені визиває тільки сміх, особливо коли вспомню фест та стіральну доску, чи Годзілу!
Короче є в мене дежава! І є мені чим гордитись! А гордитись СССРівськими очередями і дефіцитами можуть тільки істинні патріоти! При зустрічі іменно за такий патріотизм- пожму тобі руку.
Відправлено 24 August 2012 - 11:09
Для особо серьезных привожу цитату (стырено в интернетах):
Как развивать чувство юмора
Обладать чувством юмора – это умение шутить, причем делать это, непринужденно и
легко. Психологи считают, что овладеть этим навыком можно лишь обладая такими
свойствами, как умением посмеяться над собой и веселым взглядом на жизнь.
Как можно выявить у себя внутреннее чувство юмора? Очень просто: любите окружающий
вас мир и себя. А это доступно каждому, но можно и поучиться у тех, кто понимает в
этом больше. Лучшим учителем может стать – ребенок, именно ребенок смотрит на мир с
любовью и радостью, он не знает хитрости и лжи, вот у него и надо учиться, с
радостью воспринимать мир.
Не стоит только серьезно относиться к себе, не стоит смущаться быть смешным.
Быть смешным это полезно и хорошо. Выискивайте в себе смешное, обращайтесь за
помощью в этом, к другим людям. Посмотрите на себя весело, со стороны, вспомните
смешные случаи, произошедшие с вами и, посмейтесь над ними, вместе со своими
друзьями.
Рассмотрев свои промахи, с позиции юмора и высмеяв их, легче пережить трудности.
Каждый когда то падал и вставал, все совершали ошибки и не надо их бояться. Если вы
в состоянии высмеивать свои недостатки, значит, вы обладаете внутренним чувством
юмора, теперь можно приступать к развитию, внешнего.
Что влияет на умение шутить?
Недостаточно просто осветить ситуацию с юмором. Важно наполнить шутки правильным
мышлением, изобразить это, проявить эрудицию, мастерски и весело исполнить.
Очень важно иметь богатый словарный запас, потому что игрой слов можно многое
передать и донести. Нужно постоянно расширять свой кругозор, тренировать свою речь
практическими диалогами на разные темы. Делая это регулярно, вы быстро заметите, как
ваша речь измениться и может литься нескончаемым потоком, причиной этого, конечно,
тренировка. Скоро вы убедитесь, что извлекать слова из подсознания очень легко,
шутки будут рождаться сами собой, будет действительно весело.
Эрудиция человека – важная деталь, имея хорошую эрудицию, вы будете блистать
остроумием, мыслить ассоциативно, не скатываясь к примитиву. Сначала этому нужно
потренироваться: начинать следует с неживых предметов, например, взять и спонтанно
описать какой то наряд, делать это нужно не медля, не раздумывая: делать сравнения,
которые будут приходить на ум, включив всю свою фантазию и, конечно, юмор.
Большое значение имеет то, как шутка преподнесена, порой мы веселимся не от шутки, а
от того, как она была подана. Важно уметь импровизировать, быть актером. Ничто так
не покоряет людей, как мастерски преподнесенный юмор. Так шутите на радость себе и
окружающим!
Да, кстати, и с новым Праздничком всех!
Это я про День Независимости!
Кількість користувачів, які читають цю тему: 0
0 користувачів, 0 гостей, 0 прихованих користувачів