Спасибо Руслан за заботу! Возможно ты и прав насчет пускачей, нас читает Эрика из Питера, это жена Сани из питерского клуба, возможно они прислушаются к твоему мнению Руслан.Віталя, по москалях- не проблема, завтра узнаю відпишусь. Я ж не тільки БТРщик, чи автобуснік, маю ж 50га землі, фермер однако!
Але не совітував би це робить- хлопотно та дорого. А пускачів (ПД10) в нас як гною. Краще накуплять до пускачів запчастин, і їх заводить пускачем (стартера від запора рідний). Або хай подзвонять до мене чи напишуть.
27-28-29 июля 2012 года 7-ой OFF-ROAD-FREE-FEST !
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 15 June 2012 - 16:03
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 15 June 2012 - 22:15
Короче маховик коштує 1419грн. Стартер від 1050грн (Китай) до 1850 (Чехи). Кожух маховика знатиму завтра. Пускач нульсовий- 5593грн.Спасибо Руслан за заботу! Возможно ты и прав насчет пускачей, нас читает Эрика из Питера, это жена Сани из питерского клуба, возможно они прислушаются к твоему мнению Руслан.
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 18 June 2012 - 17:17
Примерно понял и передам, спасибо Руслан!Короче маховик коштує 1419грн. Стартер від 1050грн (Китай) до 1850 (Чехи). Кожух маховика знатиму завтра. Пускач нульсовий- 5593грн.
- SAMARAA це подобається
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 18 June 2012 - 18:35
Віталя, по москалях- не проблема, завтра узнаю відпишусь. Я ж не тільки БТРщик, чи автобуснік, маю ж 50га землі, фермер однако!
Але не совітував би це робить- хлопотно та дорого. А пускачів (ПД10) в нас як гною. Краще накуплять до пускачів запчастин, і їх заводить пускачем (стартера від запора рідний). Або хай подзвонять до мене чи напишуть.
Спасибо большое!
Мужу передам.
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 19 June 2012 - 09:31
Время тикает, еще совсем чуть чуть.
Вот, для тех кто любит следить за приближающимися датами http://upv.com.ua/Search/aten 8))
- muzolyajunior, Iren і shudan це подобається
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 19 June 2012 - 09:57
Ребята, приглашаем желающих быть судьями на Фестивале, в том числе и тех кто был в прошлый раз. Уж очень душевная у нас получилась судейская команда прошлый год, вообщем приглашаем в судейскую бригаду добровольцев. Формат феста немного меняем, пришли к решению делать соревнования в формате эстафеты сразу двух команд. Спасибо за идею Самаре Саше.
Виталий, записывай и меня волонтером! Всегда готов!
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 20 June 2012 - 13:23
На первом сообщении они есть только надо их немного под рихтовать, во первых они в Ворде не показывают и секунды надо подправить.Вот как это было в прошлом году и до скорой встречи, друзья!
27-28-29 ИЮЛЯ - 7-OFFROAD FREE FEST-2012, в эти даты будет проходить Всеукраинский Фестиваль 4х4 2012! И чтобы вспомнить пара фот..
Ну вот, наконец-то объявлены даты. Начинаем готовиться...
ПОЗА САЙТОМ
Відправлено 21 June 2012 - 22:52
От дивуюсь я з наших людей! Нехай хоть і моча, аби холодна! Отак ми і живем. А я от як побачу рекламу Оболоні коли мужик везе возик з мішками хмелю- вздрогну. Як скажуть "пиво твоєї Батьківщини",- так і заплачу!!! Мій друг знімав саме цей ролик з хмелем та солодом, то коли на оболоні він це все попросив- з нього посміялись. Щось возять в бочках із Китаю, тут його розбавляють, пару днів побродить, і от ми "це" і п"єм, головне щоб холодне... І пофіг що голова болить, а після бокала цього пива в вечері, до слідуючого обіду вихлоп такий, що менти за кілометер на запах злітаються як мухи на гавно!главное что бы ХОЛОДНОЕ БЫЛО ПИВО!!!
Ні, як ми за ньго платим комуто, то нехай цей хтото, подумає на цим, що є в Україні нормальні пива, щоб не соромно було перед закордонними гостями, і в обов"язковому порядку щоб було ХОЛОДНИМ!!! Да і горілку я ту пам"ятаю дуже добре- вона була вироблена в Новосибірську!!! В мене хоч і багата уява, але уявить хлібні чи кукурудзяні поля кругом Новосибірська (з якого вироблять високоякісний спирт і привезуть нам на Фест таку водку, щоб ніс не воротивсь і голова не боліла) я не можу...
Віталя, будь ласка,- зверни на це увагу.
- Grim, Falsh, Pit Bull і 6 іншим це подобається
Кількість користувачів, які читають цю тему: 2
0 користувачів, 2 гостей, 0 прихованих користувачів

Тема закрита