Сучасний зв'язок у залізничних подорожах - Ни о чём и обо всём - OffRoadMaster.com - стиль жизни 4х4!

Jump to content

Photo

Сучасний зв'язок у залізничних подорожах

• Log in to reply in the topic
Replies in topic: 9

#1 Falsh

Falsh

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • Registration: 17 Mar 2008
  • 382 posts

Posted 03 August 2011 - 12:27

Покращення вже сьогодні :)

#2 VOIN

VOIN

ORM

• Администратор
  • PipPipPipPip
  • Registration: 08 Jan 2005
  • 12,493 posts

Posted 03 August 2011 - 12:38

Ну это как раз и нормально, жуть как нелюблю ездить на паровозе, а тут такая возможность залезть на полку и отвлечься от вагонной фигни, хотя я бы сначала с кондиционерами наладил - зачастую так жарко как в парилке. И интерсно сколько стоить будет сия услуга или это нашару?

#3 Petr

Petr

Гвардеец

• ORM
  • PipPip
  • Registration: 06 Nov 2007
  • 1,541 posts

Posted 03 August 2011 - 12:57

Ну это как раз и нормально, жуть как нелюблю ездить на паровозе, а тут такая возможность залезть на полку и отвлечься от вагонной фигни, хотя я бы сначала с кондиционерами наладил - зачастую так жарко как в парилке. И интерсно сколько стоить будет сия услуга или это нашару?

К данной услуге не хватает розеток 220 вольт в купе. Мой ноут не держит зарядку 12 часов.

#4 pseudo

pseudo

Юнкер

• Администратор
  • Pip
  • Registration: 06 Feb 2008
  • 227 posts

Posted 03 August 2011 - 13:00

Я так і не допетрав, кінцевий користувач отримає Wi-Fi чи WiMAX? В першому випадку - все нормально, щастя є і все таке. А от у другому - адаптери купувати доведеться, модулі WiMAX не на стільки розповсюджені як вбудовані фічі мобільних пристроїв.

#5 VOIN

VOIN

ORM

• Администратор
  • PipPipPipPip
  • Registration: 08 Jan 2005
  • 12,493 posts

Posted 03 August 2011 - 14:26

К данной услуге не хватает розеток 220 вольт в купе. Мой ноут не держит зарядку 12 часов.

Да - это хороший вопрос!

Я так і не допетрав, кінцевий користувач отримає чи WiMAX? В першому випадку - все нормально, щастя є і все таке. А от у другому - адаптери купувати доведеться, модулі WiMAX не на стільки розповсюджені як вбудовані фічі мобільних пристроїв.

Я так понял что Wi-Fi

#6 ROY

ROY

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • Registration: 05 Sep 2007
  • 716 posts

Posted 03 August 2011 - 15:04

А мне вот очень интересно, каким образом можно обеспечить такую связь? Ну роутер можно поставить на один вагон, как-то это я понять могу, а дальше? Интернет возможен через мобильного оператора. Значит интернет мобильный? Скорости низкие, тем более, что роутер бедет раздавать их между пользователями, соответственно скорость интернета нужно разделить на число этих пользователей. На мой взгляд - очередной МИФ.

#7 pseudo

pseudo

Юнкер

• Администратор
  • Pip
  • 227 posts

Posted 03 August 2011 - 17:28

Не зовсім міф. Можна побудувати WiMAX вздовж залізниці, по Wi-Fi-точці на потяг (в принципі, має вистачати, треба дивитися на проходження сигнала через стінки вагонів - можуть бути нюанси) - і все буде. Ну, якщо не вийде по точці на потяг, то по точці на вагон-точно має працювати. Швидше за все саме так і буде.
Щодо швидкості, я більш ніж впевнений, що її вистачить всім і на довго. Теорію масового обслуговування ніхто не відміняв, гігабіта в секунду на десяток потягів має вистачити, як не на більше. Подивіться на канали сучасних домонетних провайдерів - там на багато менше реальне завантаження, здебільшого.

Інша справа, що кошти на все це йдуть з наших квитків, а з оглядкою на темпи росту цін скоро літаком буде вигідніше літати :(
  • Равлик likes this

#8 Tsar

Tsar

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • Registration: 25 Sep 2008
  • 397 posts

Posted 03 August 2011 - 17:32

А мне вот очень интересно, каким образом можно обеспечить такую связь? Ну роутер можно поставить на один вагон, как-то это я понять могу, а дальше? Интернет возможен через мобильного оператора. Значит интернет мобильный? Скорости низкие, тем более, что роутер бедет раздавать их между пользователями, соответственно скорость интернета нужно разделить на число этих пользователей. На мой взгляд - очередной МИФ.

Почиму миф?
на железке, разтянута оптика. в опорных станциях предоставляют услугу интернет для обычных пользователей. поставят на станциях ваймаксовские станции, а в поездах приемники. в каждый вагон по вайфаю и начнеться - "счастье"

Інша справа, що кошти на все це йдуть з наших квитків, а з оглядкою на темпи росту цін скоро літаком буде вигідніше літати :(

Увы, пассажирские перевозки прибыли не приносят.
А в москву щя шо поездом шо самолетом одинаково(по цене).

#9 Falsh

Falsh

Юнкер

• Юзер
  • Pip
  • Registration: 17 Mar 2008
  • 382 posts

Posted 03 August 2011 - 23:13

Для підтримки теми. Ось народ теж обговорює цю тему:
тиць
тиць

#10 pseudo

pseudo

Юнкер

• Администратор
  • Pip
  • 227 posts

Posted 04 August 2011 - 22:12

З чуваком по першому посиланню можна довго сперечатись по другому пункту. Покриття якого-набудь Інтертелекома можна вже юзати, KS не має свого 3G в принципі - юзає Utel'івський. КОротше, пацани бабло пиляють, їм не їхати, а шашечки.

Number of users reading this topic: 0

0 users, 0 guests, 0 hidden users

© 2004 - 2025 Offroadmaster ®
create & support by PAVLOFF & VOIN